Nemecký poslanec kritizuje Slovensko a Maďarsko
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-odejde...
Som zvedavá, čo na to ich voliči 🤦♀️
@sevrin servilnou reprezentaciou ,prezident je hlavne reprezentativna funkcia.Moze ist do zahranicia na nejaky summit a tarat prpagandu vojny,a ak sa nemylim nemuseli by jeho vyjadrenia korelovat s vladou,a jej snahou aspon zacat sa rozpravat o miery,lebo akonahle niekto spomenie slovo mier tak je onalepkovany ako rusofil...cesta k rokovoniam o miery ci primeri su totiz zarubane pazravostou zbrojarov,a nenavistou zapadu voci vsetkemu ruskemu.Takze podla mna by tak skodil Slovensku a slovakom tuziacim po pokoji a mieri
@chodec15 aj vtedy ich vitali,ale prezentuje sa len to co bolo proti...poznam zopar ludi ktori neplakali ani sa nebali ale vzhladom na udalosti ich vitali...ale poznam aj takych co to dodnes citia ako krivdu,okupaciu..ja som vtedy nezila,mam to od starsich len prerozpravane...ale netvrd ze vsetci...
ono zase netreba prezivat tolko tieto zahranicne spravy, lebo velmi to zalezi od toho kto to pise... malokto je objektivny. A urcite nehovoria za vsetkych.
AKo nevravim, ze vsetci su nadseni z volby, ale taketo dramy nerobi kazdy.
@chodec15 takze zeleni . cize siamske dovojcata PS na sk.,No oni maju co najmenej krcat . v de ich uz nechce 70% volicov .. Takze to je taky militatny kriklun... doma prehraju volby a A eu volby nevyhraju isto...On a jemu podbni v de zdvastovali eknomiku tak,ze ich nenavidi väcsina de obyvatestva . A toma byt preteba vzor mienky? Co povedat? ze Ps malo s abyt za vastnu krjinu,nie vypisovat za pomci mimoivladok na svoju krajinu.Videl si ten link,co som dala na tu mimovladku? kde ssidli pre strednu europu? v Prahe odtial vietor duje za pomoci sk PS politikov....Toti su spoluzodpovedni za tie pripade nevyplatene eurofondy..tam ansmeruj svoje bedakanie...... zdravy relisticky rozum a nie idelogia by ta mali ovladat... ze hoci taki militatni kriukluni z PS ci zelenych v eu parmalemte su, tak nastastie stale nemaju takumoc /prtoze oni ti posalanci vobec nerozhoduju/ o to,ci fondy ano ci nie... to rozhodne nieto iny.... a ten vie,ze taraznie jedobr adoba na to, hrat taku horu...... vie,je prvica ovladne velku cas EP po volbych.a Aprco? pre vasnutie sprvanie sa poslancocv ako z tych neomarx zelenych...
Niekd ysa naozaj cudujem naivite sk privrzencov PS... keby ti vedeli,ake zakony su take idelogie schopne produkovat....Nieviem ci ma sdeti..
Moznos apotesis takemu zakonu na sk,ako je vparlamente v de.....
o zmene pohlavia....
v navrhovanom znei didta od 14 rokov si moze kazdy rok znenit pohlavie ale so suhlasom rodica. Ak ten suhlas neda,moze sd adidta obrtit na sud.bud emat prvu pomoc.Moze s adomahat prva na zmenu proti voli svojich rodicov. A to kazd yrok. Dieta 16 rocne moze tak robit kazdy rok bez suhlasu rodica....
Ako sa ti paoci taketo ideologia a taky zakon? a to o je inciativa zelenych... A vie asko tozacalo prd rokmi? zakonom o reg.partnerstvach,potom manzelstvami rovnakeho pohlavia a terz uz na rad pridu aj zmeny pohlavi aj u deti..mastastie vela pravnikov je proti .... pre rozne tech /okrem moralnych / prblemov.... to je je na dlhu pravnu debatu .....
Ateraz sa pytam? to budes obhajovat politika,ktory takto rozmysla a utoci na sk?
O ficovi ako oprtunistovi alavicirovi ma svoju mienku.ale aj o Sineckovi aj eho ideolgii a celej PS a zelenych rovnako...
Sk je zatial stale suverenny stat a vlada ma obhajovat zaujmy obcanov v Bruseli.A zaujmom ludi na sk nie je, aby bola mozna len jedna ideologia a nazor....hlavne ked je pre ludi skodlivy. A to sa tyka aj zahr.politiky..
Ano, jejasne,ze prvny stat na sk je pokryveny.Aleto bol desatrocia anikho to netrapilo,.ze sk ma velku korupciu a kientelizmus.Ani EEU pri vztupe sk do EU..A teraz ho trapi pravny marazmus? Ktory objektivne existuje Zial .ano.ale teraz az ?
@lenkakravcova budu mat vsetko nadalej, len ti ludia budu mat pracovne viza.
@chodec15 no, já na to mám jiný názor. Na Ukrajině operoval různé skupiny že západu. Západ je ten, kdo to rozvrtal. A bylo celkem předvídatelné, že si Rusko nemůže nechat kalet na hlavu donekonečna. Ale rak jasně, zle Rusko 😁
@chodec15 no co s Tebou,klapky na ociach,pena okolo ust,ziadna empatia,schopnost prijat fakt ze nie vsetci boli nadseny prevratom,a len tak pomimo otec nikdy nechcel byt stranik a ani nevstupil...a predstav si dostal sa bez tlacenky na vysku,nie ako to prezentuju mnohi,ale to tiez nevylucuje ze ak niekto narazil na huzevnateho stranika tak mal po chlebe...presne ako dnes..vsetko je o ludoch...aj o takych co sa budia aj zaspavaju s nenavistou...
@chodec15 Keď máš také dobré správy, aj tie z USA máš? Trump vyhlásil, že keď vyhrá voľby, postará sa, aby vojna na Ukrajine skončila a Ukrajina odstúpila časť územia Rusku. Bingo!!!! Tak nakoniec nie Fico??
@tomasisa Nikto Rusov v roku 1968 nevítal. Ani komunisti na čele s Dubčekom ich nevítali.
Veď si pozri autentické zábery, ktoré sú vo veľa dokomentoch ako vyzerali okupanti na tankoch. Sedeli hore na tankoch s namierenými zbraňami na ľudí. Išla som po chodníku a vojak sediaci na prechádzajúcom tanku sa točil s namierenou puškou na mňa. A to som bola decko.
Kto by vítal tanky a vojakov s namierenými samopalmi na obyvateľstvo.
Uverila by som ti, že niekto vítal Rusov, iba v prípade, že si Biľakova vnučka ( to bol prvý tajomník komunistickej strany) , alebo nejakého iného verného komunistu.
Ospravedlnuje ťa, že si tú dobu vôbec nevieš predstaviť.
@tomasisa ano,salamova netoda . pretoze tam treba vychovat aj detia mladez v danej ideologii...a to nejky cas trva.tak ako komunisti isli touto metodou,tak ej EU postupne.... presne ta ista ideologia len vi nej farbe.....vyrovnavanie rozidielov, jedina ta spravna mienka a vydieranie finaciami.... Robili to komunsti takto a robia to aj progresivci v eu....ja len som zvedva,ci lusia co hasaju tieto ich nazory vies,ze ich to postihne aj eknomicky... za par rokov budez akazany aj kotol na plyn a fosilne paliva.A el.energia bud draha a nebude jej dost. De vlada utma maplan na regulaciu odberatelov el.energie.... cize kazdy odberatel dostane ilimit a tarifu.. a ten ked vycerpa tak ma smolu.... bude musiet pockat s nabitim auta ci pranim ci teplom....
@chodec15 Nie nie je, ale nie sú nadšený, že musia dotovať Ukrajinu. Už to chceli stopnúť. Len pán Zelenskyj vykrikuje. Treba si to naštudovať a nezakladať účet kvôli politike. Pekný deň. V De už idú po takýchto účtoch a sledujú ich, lebo niečo zistili.
@chodec15 Áno, som aj teraz. Píšem z De.
@f333 a ešte jedna vec. Ak ľudia nesúhlasia začne sa podprahova kampaň, ktorá má za účel vyostrit hrany dvoch proti sebe stojacich stran. Robiť protesty, rozbroje, zhodiť vládu, možno časom aj nejakú občiansku vojnu. Častý bežný scenár krajín, ktoré sa nepodvolia - pozrite si krajiny, ktoré nesúhlasili s USA a pod v otázkach kultúry, náboženstva ako dopadli. V mnohých z nich prebiehali alebo prebiehajú stále občianske vojny. A platení ľudia rozdúchavaju vášne. Lebo keď neovladnes krajinu a nezískal jej bohatstvo, tak aspoň predas zbrane..
@chodec15
Totálne odveci otázka, rovnaká ako: prečo žiješ ty na Slovensku, v strednej až východnej Európe, keď tak miluješ západ? Prečo vyzieras náš systém? Prečo nie ten Nemecký napríklad?
@chodec15 Prečo by som mala žiť v Rusku? Asi preto, že som volila PS? No sľubujem, že už ich voliť nikdy nebudem. A systém nevyžieram, som v dôchodku na Sk, tu mám dcéru a mám odpracovaných na Sk plných 42 rokov. Takže môžeš urážať svoju mamu, starú mamu a prípadne iných príbuzných.
@chodec15 Pokračuj v urážaní, to je typické pre stúpencov Korčoka. Že toho pána pozdravujem. Inak asi mu to napíšem osobne.