Neochota mamičky pripraviť veci na osobný odber
Milé mamičky , stretli Ste sa už tu s tým , že keď Ste požiadali mamičku o kontakt , že si prídete osobne po to o čo Ste mali záujem, tak bola nepríjemná a vyhovárala sa ....
Potom chcela len na účet peniaze
Inak nech ani neotravujem mi to vyznelo...
Budem úprimná veľmi ma to zaskočilo ....
@fatarina tiez by som sa cudovala, ja napr. preferujem osobny odber, ci uz ked kupujem, alebo ked predavam. nevidim na tom nic zle. mozno si mamina mylsi, ze ked prides a uvidis nazivo, ze z nakupu vycuvas. a tak ked jej posles peniaze a ona tebe tovar, tak je to uz vyriesena vec.
Ja sa priznam, ze ja s niekedy cudujem. Ked ma clovek cestu okolo nas, niekoho kto byva blizko a veci mu vyzdvihne, ok. Ale ak kvoli tomu dve hodiny cestuje, aby si to vyzdvihol (byvame v okrajovej casti BA) - a este nebodaj s dietatom v kociku, tak mi to cudne prislo. Pre mna cestovanie s malym dietatom v kociku v autobuse moc nebolo, pretoze mala zvykla vracat. Nebranila som sa vsak, ak to tak chceli. Niekedy sa mi uz stalo aj take - pri predaji knih na burze - ze dokonca pani mimo BA si chcela prist vyzdvihnut knizky osobne, navrhla som ze jej poslem bez postovneho, ak je to pre nu problem. Neprijala, natahovala ma takto aj 3 tyzdne, lebo vtedy nemohla, vtedy nemohla... a tie knizky mam stale doma, tak tomu som zase nepochopila ja.
my sme takto predavali stol manzel vytazeny vystresovany cakal na pana ktory v jeden den zabudol a druhy den meskal pol hodinu , nakoniec vytiahol meter ze on si ho chce iba premerat .....tak manzel vybuchol uplne ...
@meusicka nečaká som takú reakciu, naozaj potom neviem či nešlo o podvod alebo fejk tovaru , človek sa jej predsa nechcel nasackovat do domu , mohli sme sa aj mimo bydliska stretnúť ,
Mamicka nemá čas sa stretnúť tak som jej napísala že kto ide za ňu na postu to odoslať zabaliť veď aj to trvá nejaky ten čas.
Zaskočená som veru dosť ......
@fatarina mňa tiež obťažuje osobný odber... najradšej si vybavím poštou - odošlem kedy chcem a nemusím sa s nikým dohadovať a stretávať a domov by som zásadne nikoho nevolala kvôli pár handrám. Raz som darovala cez osobný odber, boli sme dohodnuté, ja s igelitkou v ruke a dotyčná neprišla. Tak som si tú igelitku odniesla poctivo domov ako de...l. Druhý krát ma dotyčná prehovorila na osobný odber, tiež som mala veci nachystané, mali sme si zavolať, vymenili tel. čísla a dotyčná ma prezvonila, ja som zavolala späť a ona už nezdvíhala. Takže ja mám s osobným odberom negatívne skúsenosti, pre mňa je to otrava a uprednostňujem poštový neosobný predaj a kúpu...
posúvam ti pohľad z druhej strany, možno budeš menej zaskočená...
Ja som sa tiež raz dohodla na osobný odber, a pani ma naťahovala asi 3 týždne - boli z mesta, cez ktoré mm prechádza do práce, chcela som jej to teda cez manžela poslať. Nie, jej manžel pracuje v našom meste, príde si po to. Fakt 3 týždne si po to chodil. Nakoniec prišiel, ale bola som už na hranici s nervami a chcela som to celé zrušiť.
@fatarina ja ti poviem názor z oboch strán..
záleží o aký tovar sa jedná..ak o nejaké oblečenie,tak si treba pýtať reálne foto,detailov a rozmery..nič viac ťa zaskočiť nemá čo..
ak sa jedná o veľký tovar,či elektroniku,je jasné že osobný odber je nutnosť,kedže si to treba vyzdvihnúť ,pozrieť stav,odviezť a elektroniku aj odskúšať..
takže ak sa tu bavíme o handrách ku mne domov si vodiť nikoho nebudem,ani brať kvôli tomu dovolenku či šaškovať s igelitkami na ulici..
@fatarina uprimne, tiez by som nesuhlasila s osobnym odberom. K sebe do bytu by som urcite nepustila nikoho a tiez by sa mi nechcelo tahat sa s igelitkou niekam na verejne miesto kvoli tomu, ani niekomu davat svoje telefonne cislo, ani sa casovo prisposobovat. Ak niekto moje veci chce, tak nebude mat problem si zaplatit postovne...za to este nie som podvodnicka, len mam rada svoj rezim, svoje pohodlie a strazim si sukromie. A zas su ludia co s tymto vobec nemaju problem, lebo su to priatelski extroverti co si radi poklabosia, stretnu s kymkolvek...takze neodsudzuj, sme rozni ludia a kazda mame svoje hranice inde. Ak nemas dobry pocit, ved si pozri hodnotenia dotycnej v bazari a budes v obraze ci sa jedna o podvodnicku...
ja mam radsej osobny odber ku mne domov,mam to aj napisane,hlavne z dovodu aby mamina videla realne vec,ci vyskusat topanky...alebo vacsiu vec co sa predrazi postovnym
ak vycuva z osob.odberu,tak sa nato vykasli,jej ide len o peniaze,a poniektore ta mozu aj oklamat o skutocnom stave veci,ci nedostatku
s milou a ochotnou sa dohodnes vzdy🙂,nestoji ti vyhadzovat peniazky za "handry",nie?🙂)

nie každý je ochotný znášať osobnú návštevu..ja tiež radšej pošlem poštou...chodím do práce a nemám čas dojednávať osobné prevzatie tovaru a prispôsobovať sa niekomu..ak mám čas poštu navštívim kedykoľvek ..viem si to naplánovať