icon

Neochotná predavačka. Mám podať sťažnosť?

29. okt 2021

Dnes som mala nepríjemnosť s predavačkou, nakoľko som od nej chcela 40 plátkov šunky na chlebíčky. Odmietla mi to narátať, vraj za mnou čaká veľa ľudí a nemá čas. Povedala som jej, aby mi zavolala niekoho, kto ten čas má a drzo mi odvrkla, že možno vedúca čas má. Mám na ňu podať sťažnosť? Veľmi ma to urazilo.

10zabka
29. okt 2021

@rebekamarcusko určite nevstúpila. Len je jej dúfam ootno, pretože témy vo fóre sa autorom zmazať nedajú.

pseudomonas87
29. okt 2021

@rebekamarcusko aj mňa by to zaujímalo 😉, a či to náhodou nebolo v kysuckom novom meste 🤣

rebekamarcusko
29. okt 2021

@10zabka tak ko...tno jej musi byt urcite 😂 hlavne kvoli tomu odhaleniu,to urcite necakala 🤣

lalenka33
29. okt 2021

Som sa dobre zasmiala na komentároch, že náš zákazník je náš pán a vďaka nemu majú predavačky z čoho žiť, čiže podľa tohto vzorca, keď zajtra poprosím predavačku aby naplulu zákazníkovi predomnou do šunky to musí splniť lebo ja som jej pán a vďaka mne má z čoho zaplatiť nájom. Fakt ste niektoré riadne sprosté. A že sme pozadu oproti zahraničiu? No sme, ale v zaostalosti ľudí lebo žiadny normálny človek si v zahraničí nebude pýtať 40 ks nakrájanej šunky, ale si rovno vypýta 0,5 kg a pár ks navyše riešiť nebude.
Autorka kupuj balenú a kludne aj do záverečnej počítaj balenia aby ti vydalo 40 ks. A rada pre teba napíš výrobcom, aby ju balili po 10 ks aby sa ti ľahšie počítalo. Chúďatá deti, ktoré takáto 🐄 učí.

mandarinka555
29. okt 2021

Anonymná autorka sa po siedmych stranách intenzívnych odpovedí urazená odmlčala a píše sťažnosť (pre istotu tiež na sedem strán) na úbohú predavačku, ktorá vlastne ani nemôže zato, akí sú niektorí ľudia sprostí...povýšeneckí a arogantní....

evaachesa
30. okt 2021

Tak toto je už iný level 😳🤦 dobrovoľne sa strápniť a zhovadiť pred takým publikom, to nedokáže hocikto 😅👏

janulik2008
30. okt 2021

Že náš zákazník náš pán a keď bola prvá vlna korony tak by si bez tej pani predavačky bola v r.ti keby potraviny zatvorili hoc samozrejme fungujú aj online obchody 😀

Neber život až tak vážne aj tak z neho nevyviazneš živá 😉

jarkam84
30. okt 2021

Keby rátala tvojich 40 ks šunky, určite by tu bol príspevok od inej osoby, ktorá bola v rade za tebou s názvom "Pomalá predavačka, mám sa sťažovať?" Prestaňte komplikovať život sebe aj iným.

breeenda
30. okt 2021

Ja byť tou predavačku, tak si ťa zapamätám a keď prídeš nabudúce tesne pred tebou začnem zákazníkovi rátať kolečka šunky do 100 a niekde v strede počítania sa pomýlim a začnem odznova... A ty tam stoj a čakaj aj hodinu kým naratam! Veď náš zákazník, náš pán! Nonsens aby toto robili všetci zákazníci... trocha empatie do života by nezaškodilo!

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
zuzki1
30. okt 2021

Rozmyslam inak , že autorke sama predavačka navrhla že prizve vedúcu. Mohla sa predsa sťažovať hneď , preco teda keď už bola nahnevaná svoju možnosť nevyužila . Mohli jej naložiť hneď v obchode a nie tu na MK🤭
Fakt , že sa ľuďom celkovo ťažko žije v dnešnej situaci a niekto tu rieši takéto problémy , a to žiaľ nie je jediná , co sebe aj druhým komplikuje zbytočne život . pritom stačí trocha empatie , súdnosti, zdvorilosti . Verím , že autorka mala iba zlý deň , a ako sa hovorí “💩💩💩padá zhora” , a že to nemá v povahe …

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ivik4
30. okt 2021

@zuzki1 lebo bola dosrata povedat to veducej osobne

nikyball
30. okt 2021

Ty budeš hviezdou vtipných príhod s prácou a ľuďmi a ešte dlhé roky sa budú na tomto všetci zabávať. Nestrapnuj sa ešte viac 🤣🤣🤣

luccija
30. okt 2021

Tvoja požiadavka mi vyčsrila úsmev🙂ale zase predavacka by podľa oka mohla vedieť, že 40 ks šunky ma cca takú váhu.
Čo dosiahnes sťažnosťou?pohladkas si ego?

stanulienkat
30. okt 2021

No ty si ina pi...Poslala by som ta do péčka. Ty zakaznicka jedna.😄

nikyball
30. okt 2021

@luccija len čo keď by jej vyšlo 41 , čo a tým jedným? By ho musela doniesť naspäť ta zákaznícka 🤣🤣🤣

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
veronika65
30. okt 2021

Včera bol piatok, ide víkend, návštevy, v pondelok všetko zavreté...pracovala som ako predavačka, krájala som šunky, salámy, syry a keby v tomto období prišla nejaká pani, že chce počítať 40 plátkov ju pošlem tam kde slnko nesvieti a môže písať sťažnosť kde len chce 😂😂😂 inak pradavačka nemôže za to, že si skúpa kúpiť trošku šunky naviac, tak si napíš sťažnosť keď tam veľmi chceš a pobav celý personál 😂

michkat
30. okt 2021

Ja som ako studentka na strednej brigadovala na tomto oddeleni v obchode a fakt si neviem predstavit tam ratat platky zakaznikom ani mi to nikdy nenapadlo ziadat, ked aom robila chlebiky, ak nie som retardovana tak to odhadnut viem aby som mala na chlebiky, co zostane, zje sa inokedy... Mimochodom, asi bude dovod preco sa sunka pyta na vahu a nie na kusy ✌️by sme tam stali hodinu len kvoli sunke a s tym nas zakaznik nas pan mozte ist niektore akurat do Pka, bud nerobite s ludmi alebo ste nemali prijebanu poziadavku od zakaznikov este, ked toto tvrdite, najstupidnejsia vec, kt. dava ludom pravo sa chovat k predavackam atd arogantne......

lucka_ke
30. okt 2021

dúfam, že všetky tie čo tvrdíte, že predavačka má byť vždy 1000-percentná si svoju prácu tiež robíte rovnako poctivo a vždy a za každých okolností ste milé, usmiate a ochotné urobiť veci aj nad rámec svojich povinností, nikdy nie ste unavené a nemáte zlé dni v práci

vezuv_a_hekla
30. okt 2021

Tak ja teraz nerozumiem. Jeden čas som brigadovala v obchode a neostávalo sa to často, ale občas niekto prišiel s takou požiadavkou. A mne teda nenapadlo, že by to bolo niečo divné. Veď keď chce toľko a toľko ks, to neznamená, že musí každé kolečko odlepiť. Proste som si to odčítala a hotovo. Pol minúty roboty... 🤦

vezuv_a_hekla
30. okt 2021

Ale každému vadí niečo iné. Mne napr. keď si dá krájať 7 druhov niečoho (áno, má nato právo a je to len môj problém) a pritom to obkecava, aké to je, či chutné a bla bla.... 40 plátkov niečoho mi vôbec ako problém nepríde.

owecka
30. okt 2021

Sorry, ja nie som predavacka,ale toto je chore co riesis. Zamysli sa trosku nad sebou😁 ale ako vtip dna u mna vyhravas

lucka_ke
30. okt 2021

keby bola ochotná plniť takéto rozmary, ľudia by stáli v rade dlho a potom by sa na ňu sťažovali, že je pomalá, ľuďom nevyhovieš

moonlight1210
30. okt 2021

@rebeca89 mala si milej pani v polovici urobit: ups, pomylila som sa, kolko to bolo? No nic, ideme radsej od zaciatku. 😁

lavender273
30. okt 2021

Na margo komentov ze koho napadne pytat platky...V Australii sa bezne kupuje na platky (viem Svk nie je Australia), ale ked som pocula ze si zakaznici bezne pytaju napriklad 10 platkov sunky, 5 koliesok salamy mi skoro odpalilo dekel. Ja pytam na gramy a pozeraju na mna akoby som spadla z Marsu 🤭

number19
30. okt 2021

Ja by som sa nestazovala. Ale pride mi to celkom normalna poziadavka, kupit si sunku na pocet platkov. Nikde nie je napisane, ze sa ma kupovat len na gramaz...

Ja som pred 2 rokmi neminula stravne listky. Pred Vianocami som sa nejak spamatala, ze ich treba minut do konca roka, prisla som ku kase, sobota - obchody napakovane, a ja som vytiahla tych cca 50 stravnych listkov pri kase, ta ich musi jeden po druhom odkasovat. Za mnou min 15 ludi. Len som pokladnicke povedala, ze mi je to luto, ale musim ich minut (sli sme na druhy den do zahranicia, takze by mi prepadli). Pokladnicka sa len usmiala, ze ziaden problem. Nikto z tych ludi za mnou nemal ziadnu blbu poznamku, ani nepretacali ocami, som tak isto zakaznik ako oni. Zdrzala som pokladnicku o 2 min dlhsie .. nikto nemal potrebu z toho robit dramu a zivot isiel dalej...
Nebolo to ale na SK.

maciatkolulu
30. okt 2021

@number19 nuž, ale stravné lístky a 40 plátkov šunky porovnávať... Véd poviem potrebujem približne 40 plátkov, prosím odvazte približne, a keď by si mala o 5 ks viac, svet sa asi nezruti