icon

Neochotná predavačka. Mám podať sťažnosť?

29. okt 2021

Dnes som mala nepríjemnosť s predavačkou, nakoľko som od nej chcela 40 plátkov šunky na chlebíčky. Odmietla mi to narátať, vraj za mnou čaká veľa ľudí a nemá čas. Povedala som jej, aby mi zavolala niekoho, kto ten čas má a drzo mi odvrkla, že možno vedúca čas má. Mám na ňu podať sťažnosť? Veľmi ma to urazilo.

simca06022011
30. okt 2021

@number19 jedna vec je rátať stravne lístky ako sunku. Nakrajanu... Skus to po jednom prekladať. Neporovnateľne.

evaachesa
30. okt 2021

@simca06022011 hmm a ešte si predstav takú šunku so zeleninou alebo kápiou...no dovidenia 😄

jana_eyre_2
30. okt 2021

@simca06022011 a ak by to spravila, nejaký plátok roztrhla, autorka by sa posťažovala ako to bude na chlebíčku vyzerať a predavačka by mala každý roztrhaný plátok rovno do koša hodiť.. 🤪

number19
30. okt 2021

Neviem ci autorka ziadala presne presne 40 platkov, alebo povedala cca 40 platkov...mna by teda 2 platky navyse nerusili....ale zase tiez nevidim nic zle na poziadavke 40 platkov, ak autorka nema potuchy kolko gr to moze byt.
A predavacka jej to mohla tiez ustretovo navrhnut, alebo navrhnut, ze jej to "cerstvo" nakraja a v ramci coho moze napocitat 40ks...2 minutovy proces.
Podla mna sa skratka stretli 2 slepice...jedna sa hrala na panicku zakaznicku a druha na podmienky diktujucu sefinku....obe mali ale jednoznacne na p.. naladu a patricne si to na sebe vyfiltrovali. Cele nekultivovane.

zuzi0911
30. okt 2021

40 ks... Vážne Salama?!
Zákazník nie je prdel sveta!
Ak sa zákazník správa slušne správam sa tak aj ja, nech mam akýkoľvek zlý deň. Ale ak raz vidím, že ma berie ako odpad tak mu ukážem kde je jeho miesto.....
A už len skrz takúto požiadavku si dovolím tvrdiť, že takýto zákazník je presne ten druhy bod u mňa.....

mell27
30. okt 2021

Choré.... Čo by sa ti stalo keby si pýtala 300g šunky a náhodou by ti zvýšilo 5 plátkov? .... Namiesto 40 platkov...Neznášam takých debilnych ľudí a ich sprosté požiadavky... Mala si si ich sama počítať, keď si taká pažravá

luci310
30. okt 2021

Ja by som sa tiež na teba vykašľala a nie ti rátala 40 plátkov šunky, aj keby tam nikto nebol

mell27
30. okt 2021

Myslíš, že si pupok sveta, zato že si zákazník?

ada309
30. okt 2021

Tie co tu píšete, že predavačka mohla byť trošku viac ústretová a pokojne a s úsmevom na tvári poratat tých 40 platkov šunky, vedzte, že minca má vždy dve strany, a teda tak isto mohla byť aj zákaznícka uctivejsia a s pokojom a s úsmevom na tvary sa vyrovnať s tým, ze tam bude mať o 3-5ks viac. Svet sa preto hádam nezruti..

lucka_ke
30. okt 2021

@ada309 súhlasím, sú ľudia, ktorí vyžadujú od ostatných maximum, ale oni sami nie sú ochotní urobiť nič... učitelia by mali, zdravotníci by mali a aj predavačky a úradníčky by mali, všetci na 120 percent a na oplátku dostanú drzého rodiča/pacienta/zákazníka, ktorý si myslí, že on je pán tvorstva a všetci majú skákať k jeho spokojnosti

andy03
30. okt 2021

Ako ja som si najskôr myslela že pani autorka sa nudí, a téma je vymyslela … ale toto ??? 🙈 ako nehnevaj sa.. a co tej vedúcej vlastne chceš povedať?? Že ti predavačka nespocitala kolecka sunky , lebo stali za tebou další zákazníci a potrebovala ich obslúžiť rovnako ako teba??? 🥴🥴🥴 viem si predstavit ten ohňostroj u tej pani predavačky v hlave keď si jej to povedala 🥴🥴

maciatkolulu
30. okt 2021

@rebeca89 mala si dlhšie, pár x sa pomýliť a ísť od zaciatku😈😈😈😈

starhawk
30. okt 2021

@miriam11 reagujem na toto:
"@h2 a v čom je problém naratat to? Je to vari 1000 kusov? Sprostých 40, ktoré má spocitanyvh raz dva, keď boli nakrájané. To je sakra fakt problém urobiť niečo iné ako je bežné nalinkovane?"

ty si uz niekedy ratala tak natenko nakrajanu sunku ? Ci to len tak odhadujes asi ako sa to robi ?
Sak je to tenke a zlepene jak je to naplatkovane, este keby tak kazdu tretiu roztrhla tak jej to manadm vrati, ze tie su "poskodne"

Aj si tie platky pri tom tvojom pokusnom pocitani od seba oddelovala alebo len tak prelistovala ? Zobrala si si pri tom pokuse tie hygienicke rukavice, aby pokus bol validny ?

klip0
30. okt 2021

Kto nemá kolecka v hlave, tomu záleží na koleckach pri kúpe šunky 🤷🏻‍♀️

mirka438
30. okt 2021

Pri vete nas zakaznik nas pan sa mi nozik vo vrecku otvara. Niektori to ale ze absolutne zle pochopili. Ona je tam na to, aby ti dala sunku do sacku a pekne ta pozdravila... nie aby plnila tvoje fantasmagorie. Pre tvoj pokoj podaj staznost. Garantujem ti, ze sa vynikajuco zabavia. Ratat 40 ks sunky, akoze zobudte sa vasa vysost

ada309
30. okt 2021

@klip0 alebo, kto má o kolečko menej, nech sa sťažuje, hoc aj na "lamparni" 🙊😂

ukulela
30. okt 2021

@number19 pozri, predpokladam, ze to bolo v nejakom kauflande a pod. videla si, ako sa tam kraja? nekraja predavacka, kraja stroj samostatne bez asistencie. krajaju priebezne cele stangle sunky. ked dokladaju, tak otvaraju vakuovo balene nakrajane balenia. odtial vezmu cely kominik a dolozia. kde tam vidis priestor odratat 40 platkov? navyse ak je to na tenko nakrajane, tak sa to trha, byvaju "zlepene" .... vazne si vies predstavit, ze v kauflande pred tebou predavacka z kominika bude odratavat 40 platkov nejakej prazskej sunky?mila autorka mala ist do chaldiaceho pultu a odtial zobrat balenu krajanu - tam ma aj napisane, kolko platkov to je .... pani ucitelka mohla zazit rozumi a povedat "odvazte mi, prosim 5 platkov", vynasobit si to 8mi a nechat dovazit ....

klip0
30. okt 2021

A inak keď už, mala si si kúpiť balenú šunku, kde si to vieš odrátať sama

maciatkolulu
30. okt 2021

@klip0 👍👍👍

cacianka
30. okt 2021

@h2 asi napíše predavačke 5 z matematiky, o stupeň zníži známku to správania a rodičov pozve do kabinetu a ešte ju vykrici na triednej schôdzke

cacianka
30. okt 2021

@dominika1988 také nóbl zákazníčky by mali nakupovať v butiku, kde im predavačka aj papule utrieť a dvere otvorí

kkatka22
30. okt 2021

Neviem odkial to máte,že ak vojdete do obchodu tak ste PANI 🙂 nie ste,ste rovnaky človek ako ona.Ano je tam nato aby vás obslúžila ale nie nato aby vyhovela vaším požiadavkám ktoré nemaju žiadnu logiku.Ona nie je váš otrok a vy nie ste jej pán nežijeme v 16.storočí

susedka
30. okt 2021

Ja neviem ale ked je nakrajana na tenko ako mala tie kolieska oddelovať aby sa nepotrhala? Ja kupujem u nas v obchode morcaciu a ta je fakt tak krasne tenko nakrajana ze sa az trha .... nemyslim si ze je to az taka normalna požiadavka .... možno keby povedala ze sa ospravedlnuje, vie ze je to nezvycajna poziadavka ale ci by nebola taka dobra a nenaratala jej to alebo sa ponuknuť ze porata s nou bolo by to celkom inak ... doba je dosť tažká nerobme si ešte aj my naprieky ....

viestta
Odpoveď bola odstránená
evaachesa
30. okt 2021

@viestta ona sa už možno aj na ďalších 40 plátkov chystá 😅

petulda333
30. okt 2021

@viestta take blbosti maju vzdy najviac komentov 🤣

ahaknaj
30. okt 2021

Asi nie si zvyknutá robiť chlebíčky inak by si vedela koľko máš vziať dkg...lebo takéto arogantne správanie a vyvysovanie sa tiež niečo značí. Predavačka nie je povinná z nakrájanej šunky rátať. To by si si o chvíľu zmyslela že chces každý plátok obhliadnut 🤷🤣🤣🤣

luliu
30. okt 2021

Jediná arogantná si tu ty. Sťažnosť? Šunka sa pýta na gramáž nie na kusy. Ona nie je povinná ti tam rátať kolecka.

3vita
30. okt 2021

Dobre dom sa pobavila takto navečer 😂 na autorkinom mieste by som išla v utorok do práce so stiahnutým žalúdkom, identita odhalená, v kabinete bude možno veselo keď sa to rozkrikne 🙊🙊😂

sticker
mandarinka555
30. okt 2021

Autorka je evidentne v pi*i 😝 Po toľkých stranách zrejme zabudla, kde je sever....stupidita nahrubšieho zrna...