Neprišli mi peniaze z dobierky
Ahojte, posielala som balik na dobierku v hodnote 100eur, na poste mi dali sek POSTOVY POUKAZ NA ADRESU 2.TRIEDA-PODAJ, je tomu mesiac, dotycna balik prebrala aj zaplatila, je mozne ze by bol poukaz nespravny alebo to moze tak dlho trvat? Dakujem ☹
@lejla77 odpisala, peniaze neprebrala su na poste, tak ich pojde vyzdvihnut a posle mi ich na ucet, som rada 🙂
@miriam1234 tak super. 🙂
Ostala som znepokojená - nejaké oblečko po sebe predávam už asi 2 roky a teraz som posielala viacero dobierok od polky februára doteraz. Všetko podávam cez eph, v systéme mi píše,že všetky dobierky boli prevzaté aj niektoré ženy mi už ďakovali za balíčky. No peniaze mi zatiaľ vôbec neprišli, nechápem prečo. Nikdy predtým to takto dlho netrvalo :( neviete náhodou či tam nie je nejaký problém? alebo ako to riešiť?
@drews_beauty Tak toto treba riešiť na pošte, lebo je zodpovedná za platby. Ak ste si istá, že ste neurobili chybu na eph , čo sa mne raz stalo, tak to musia riešiť.

@miriam1234 mne sa to tiež raz stalo, poslala som peniaze opačne. Predávajúca mi napísala, že tie peniaze neprevezme, takže sa mi mali vrátiť späť. Trvalo to niekoľko mesiacov, kým mi ich pošta konečne vrátila. Ale podstatné bolo to, že tá kupujúca tie peniaze neprebrala.