icon

Nespravodlivosť adminov na Modrom koníku: Je to fér?

viera
23. nov 2023

KEBY NAHODOU ADMINI ZMENILI NAZOV…Nazov bol nespravodlivost pachana na MK.Pretoze aj to sa tu robi, menia si nazvy namiesto toho aby sa ponechal original.Je to podla Vas SPRAVODLIVE alebo NESPRAVODLIVE?Som tu od roku 05/2005.To tu niektori admini mali este aj plienky….Bazar som si vytvorila asi tak 2011viac…Myslim tak ze som zacala kupovat a predavat.A DNES MI ZABLOKOVALI KOMPLET CELY BAZAR.A dovodom je viete co? KOD.KOD ktory sa nenachadza v kazdom INZERATE ale iba napr.v 21zo 140inzeratov.ANO IDE LEN O KOD.Nie o to zeby som obrala niekoho o stovky euro alebo predavala zle veci ….a teraz vysvetlim o co ide a chcem vediet od Vas mamicky/nemamicky, ci je toto spravodlive a normalne co sa tu deje alebo nie.Tento kod mi vytvoril syn.Ked naskenujete kod, dostanete sa behom stotiny na dalsie napriklad knihy, ktore predavam.POLOPATE VYSVETLIM…Natuknete moj inzerat napr.knihu MESSI tu na bazari.Su tam fotky a popis.Kliknete na foto a vyobrazia sa fotky knihy a na poslednej foto sa vyobrazi kod,ktory naskenujete a ten Vas prehodi behom stotiny na stranku kde su dalsie knihy ktore predavam. Aj s popismi a cenami.Kniha suvisiaca s knihami.Preco takto?Vyhoda v tom,ze nemusite kazdu jednu vec fotit a zvlast tu nahadzovat.A popisovat.Usetri to nekonecne mnozstvo casu…A je to prehladnejsie.A toto je prosim cely problem ktori maju so mnou admini.Nikde nemate v pravidlach ze nemozete mat kod.Ze je Vam zakazovane si vytvorit kod.Maju problem s tym,ze ste vytvorili chytrejsi a rychlejsi system.Nie v kazdom inzerate sa nachadza tento KOD.A NA ZAKLADE TOHO MA ZABLOKOVAT UPLNE?Uz som spominala ze je to napr.v 21inzeratoch zo140inzeratov.A na zaklade toho mi ZABLOKOVALI cely bazar.A chcu odomna aby som si vymazala tento kod v danych 21 inzeratoch.Lenze mne to pride NESPRAVODLIVE a NESPRAVODLIVE .A nechcem mazat kody.Nikomu tym neublizujem,neodrbavam,neklamem…Ako spominam nikde v pravidlach nie je ze nemate mat kod.Nech to ponechaju.Vytvorila som chytrejsi postup.S tym ma niekto problem ze mam na bazari chytrejsie a lepsie vytvorene veci?

anjelicek26
23. nov 2023

Je to len bazar, prilis ti to dviha tlak. Viem, ze pozastavuju inzeraty prepojene na ine bazare, teda fotky z vodotlacou vinted a tomu podobne haluze, je to ich pravo, maju take pravidla, proste predavaj inde alebo sa toho drz... ved aj tam si to musela nahadzovat jedno po druhom, tak aky rozdiel nahadzat to jedno po druhom tu... oni sa len chrania proti podvodnickam, co postahuju zo spominaneho vintedu fotky, nahadzu to tu pod novo zalozeny profil a tadaaa, skasiruju par mamiciek a zas sa po nich zlahne zem...je to tu denno-denne...

Uplne vazne, ze TY neodrbavas, neklames, je pekne, ine to robia, takze preto su tu tie pravidla, pretoze ty a nejaka ina nie je to iste, aj ked ocakavas rovnaku uprimnost a cestnost od kazdej rovnako, proste to tak nie je...

klarissa25
23. nov 2023

Však ti napísali upozornila si aby si to odstránila. Ty si tak neurobila tak sa nečuduj že musíš niesť následky

patka06
23. nov 2023

Je to spravodlivé, pravidlá sú na to, aby sa dodržiavali.
Ak si si inzeráty, napriek upozorneniu neupravila, zablokovali ťa.

kalifka
23. nov 2023

Je to ich bazár a ich pravidlá, a tie sú občas riadne na hlavu, ale bohužiaľ...ked sa neriadiš, nesieš následky.

martul
23. nov 2023

@viera nechápem, čo riešiš, normálne ti napísali a dali čas na to, aby si si to opravila. Platia nejaké pravidlá, nikto ťa nenúti tu inzerovať, keď už inzeruješ tak treba dodržiavať ich pravidlá.

viera
autor
23. nov 2023

@viera a takekto je v pohode

viera
autor
23. nov 2023

@martul Najdi mi prosim v pravidlach kde nemas mat qr kod.TO RIESIM

patka06
23. nov 2023
viera
autor