icon

Netradičné mená

cicushka
26. feb 2008

Su tu nejake maminky s detickami, ktore maju naozaj netradicne mena?

nicinka0
2. okt 2014

Dakujeme 🙂 ano uvazujeme...resp. sa nevieme rozhodnut, lebo mame zuzeny vyber na Dianka, Lilianka a Gloria mi predvcerom padlo do oka - aj ked manzel sa s tym moc nestotoznuje, nakolko si nevie predstavit ako Gloriu oslovi zdrobnene ... co som trosku pozerala a googlila, tak by mala mat meniny 25.3 ...my totizto este nevieme ci bude chlapec al. dievca -chlapcenske uz mame, ale termin je uz o dva tyzdne, tak potrebujeme pre istotu dve mena 🙂

amiranolan
4. okt 2014

ahojte....ja mam 2 synov.....sa volaju NOLAN a KILIAN....

imbecilia
7. okt 2014

Páčilo sa mi veľa dievčenských mien. No nakoniec : Kvído, Quentin a Vincent.

sabina255
18. dec 2014

@nicinka0 dianka odporúčam🙂som s ním spokojná velmi a aj ked je v slovenskom kalendari stále je to viac rarita

nicinka0
18. dec 2014

@sabina255 dakujem 🙂 uz sa nam narodila mala Lilianka 🙂 ani na sale som este nevedela, ci to bude chlapcek al. dievcatko, ale meno som uz musela napisat 🙂 tak som sa rozhodla takto - zatial nelutujem 🙂 mala je zlata a aj sa jej to meno hodi 🙂 a Dianke vsetko dobre ;) pa

kissova
12. feb 2015

@saskarisko Aj moja babka je Priska :D doma ju volajú Pirka

janinah
12. feb 2015

ja som Janka /nie Jana/a celý život si myslím,že som dobre obstála,lebo súrodenci sa volajú Anastázia a Silvester

janaia
25. mar 2015

Baby chcela by som dat dcere meno Samanta, ale nie Samantha, je to mozne? Poznate nejake Samanty, neviem nic o tom mene najst? A tiez nie som si ista kedy ma meniny.Dakujem

haaanca
2. máj 2015

@bancolinho ja mam syna Sedrika

monika1293
9. júl 2015

Ahojte baby poradte mi niake mená pre chlapca... ??? Neviem mu žiadne vybrať... Tak píšte velmi ďakujem 🙂

janaia
9. júl 2015

@monika1293 ja mam Simona (Saimona) ale paci sa mi aj Lucas 🙂

mamartinka
10. júl 2015

@janaia Ahoj.Pise sa Saimon a hovorite mu Simon?Pekne meno.A co hovoris na Simeona aj to je pekne ci.

janaia
12. júl 2015

@mamartinka pise sa Simon a hovorime mu Saimon 🙂 Ano aj Simeon je pekne meno

dundulica
28. júl 2015

@monika1293 my máme Krištofa 🙂

mamartinka
28. júl 2015

@dundulica tak krasne meninky Kristofkovi.Vela zdravicka.

em1ly
27. aug 2015

Moja dcérka sa volá Emily, ale v rodine máme aj iné netradičné mená, dievčenské: Sarah, Teresa, Elizabet, chlapčenské: Natanael a v škole som učila dievčatá s menami Noam a Paiton a chlapcov s menami Ryan a Mateo. A poznám aj deti s menami: Noemi, Zoe, Zoja, Zacharias, Ezechiel, Noel, Kitty, Vivien, Nela-Mária, Toska, Olivia, Ella, Alisha, Charlotta, Kyara... hlavné je, aby sa meno dieťatka hodilo aj k priezvisku.

veronkarisko
20. sep 2015

Baby poznate niekoho s menom Johanka???? Ja som uplne paf z teho mena, ako som bola z Richarda, ked som cakala syna....len nikoho takeho nepoznam. Svokra vraj poznala kedysi ale volali ju Janka......to nechcem,manzel uz zacina byt nakloneni tej Johane, ale myslim ze rodina bude frflat 😉

jumama
20. sep 2015

@veronkarisko ved Dalila - Petra Bernasovska z radia ma dceru Johanku napriklad 🙂

em1ly
20. sep 2015

Mala som spolužiačku Johanu, volali sme ju Joha, to neznie dobre, krajšie je Johana, alebo Johanka, ale nikto jej tak nehovoril.

dea123
30. nov 2015

@fatimuska kunikunda? :D :D 😀

julka2601
9. dec 2015

ahojte poradíte mi, ktoré z týchto menej používaných mien pre dievčatko je naj,??🙂
Melánia, Alexandra, Karina.
Za názor ďakujem🙂

veronkarisko
9. dec 2015

@julka2601 melania je krásne 🙂

mamka_danka
9. dec 2015
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

moja sesternica dala meno synovi Áron 🙂

mana85
20. jan 2016

Ahojte , mne sa velmi páči meno Valent ako v tisíc-ročnej včele no keď som hľadala v kalendároch tak mi našlo iba Valentín 😝 myslíte že sa da na matrike zapísať len Valent ?

vlastulina1
20. jan 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

@mana85 vcelku zaujimave meno :D

bubbble
24. jan 2016

@veronkarisko ahoj, neviem ci je to este aktualne :D ale kamarat ma dceru Johanku, volaju ju Johy. Tiez sa mi moc paci to meno. 🙂

veronkarisko
24. jan 2016

@bubbble ďakujem, ale bude chlapček - Filipko 🙂 snáď o par rôčkov 😀

nikak23
25. jan 2016

moj syn ma druhe krstne meno Adhiraaj / prve je Filip/, avsak to len preto, ze jeho otec je hinduista a podla ich tradicie sa podla horoskopu dava meno reinkarnacie, dedko bol Raaj a preto je syn Adhiraaj, co v preklade znamena vladca vladcov, avsak Indicke meno na Slovensku nepouzivame a v Indii ho volaju Ady, Moj priatel ma dcery Kinga, Daria a Olivia,tiez, az na Oliviu, netradicne mena.

fatimuska
31. jan 2016

@dea123 v zh sa tak vola starka a aj jej vnucka..ale dava si vraviet Kinga

fatimuska
31. jan 2016

Inak ja mám 3 mená Eva Zlatica Otília