Neuveriteľné víťazstvo Pellegriniho: Čo ďalej?
Vlastne to je možné, nie som prekvapená. Vyhráva Pelle. Sťahujem sa do zahraničia. Dovidenia všetci.
@dadis toto som dodnes nepochopila prečo im to Caputova nevrátila 😶
Nuž, ideme si na progresívnej vlne. Mali sme na čele štátu ženu, teraz geja, o 5 rokov to bude možno róm 🤷🏻♂️
Cau🤣
Dovi dopo. Ber so sebou všetkých ultraliberálov a vojnových stvacov. 💪 Slovensko bude o to krajšie 🥰
@lenkakravcova Myslím že ani s Polskem moc počítat nemůžete. Takže jen V2.
@lenkakravcova S nami sa baví už len Maďarsko. Ešte nás tak vykopnúť z EÚ a sme v ****.
@thoughtfulweirdo prečo nie, ak by to bol normálny a slušný človek
@sagitta33 poliaci majú o rok voľby na nového. Tak ktovie čo to tam tiež bude.
@sagitta33 aj tam budú voľby, to nemusí byť definitívny stav navždy.
@zmrzlinka8 S tým súhlasím. Hlavne po tomto období, ktoré nás čaká, budeme slušného prezidenta potrebovať ako soľ 😩
@thoughtfulweirdo
@zmrzlinka8
To môžeme aj nejakého slušného muslima nominovať. To by bolo tiež dosť progresívne. 😃
@lenkakravcova ten by asi veľmi nereprezentoval slovensky národ
@lenkakravcova Lebo to bola jedinasanca to poslat na Ustavny sud. Vysverlovala to.
@loolaa to sú tie strašiace reči opozície
Zbohom
@zmrzlinka8 ktovie. Mozno je na Slovensku viac moslimov Slovákov než gayov Slovákov. 😃
Bodaj by všetci odišli a nemal by kto voličom SmeroHlasu robiť na dôchodky 🤢 ale na druhej strane nemôže odísť aj ten zvyšok normálnych ľudí
len dodám, prejav p. Korcoka po jeho prehre nebol hodný diplomata.
Môžeš ísť rovno do ameriky alebo Bruselu 🙂. Papa
@322sima123 A my vsetci do Ruska 😥..lebo rozhodli ludia ako ty
@dadis tak keby je tam iná voľba ako Korcok a pellegrini a je to normálny človek tak dám jeho ale tu sa volilo ,,menšie zlo''
@322sima123 Neviem v com je Korcok pre teba ZLO a popravde, je mi ti jedno. Ja si dnes spravim i tak peknu nedelu, pojdem na omsu, na bicykel, stahovat sa z tejto gubernie nestahujem. Syn si zacina robit vodicsky preukaz, mne tento mesiac zvysili v praci plat. Zarabam dobre, som sikovna vo svojom odbore, viem jazyk a deti este lepsie ako ja. Moj zivot to ovplyvni menej ako tym, co si ich zvolili..
@dadis budeš sa čudovať, ale aj ja ako volič Pellegriniho som v práci úspešná, kariérne napredujem už dlhé roky, minulý mesiac mimoriadne, a tiež ovládam jazyky, dokonca 2 profesionálne 😉 ja len tak, že voliči Pellegriniho nie sú nejakí lúzri😉
@zmrzlinka8 Ale bohuzial su, pochopis neskor
@dadis to je pluralita spoločnosti
@zmrzlinka8 Pluralita ano, demokracia ano, nemoznost objektivne ponat pravdu - tiez ano 😅
@dadis nemyslím si, priestor ste mali a máte

@lenkakravcova Iba s Orbanom