Nevhodné otázky kňaza pri spovedi
Ahojte, je normalne, ak sa farar pyta pri spovedi od 11r dievcata, ci m.sturb.je a od dospelej zeny, ci pouziva pri styku ochranu?
Dakujem.
Oficiálne je to hriech nie? (nie som kresťan)
pytat sa 11 rocnej na masturbaciu je viac ako nevhodne a fararka prd do toho kto pouziva kondom .. ludia ak uz maju potrebu sa spovedat spovedaju sa z toho ,z coho uznaju za vhodne a farar ma len vypocut a naviest popripade na lepsiu cestu,ale nie vyzvedat nevhodne otazky ... jeho sa niekto pyta kolko denne masturbuje a nie ze nie-je to chlap a tiez to robi ...
Tak od 11 rocnej mi to pride minimalne nechutne...
asi by som zašla za ním a spýtala sa kolkokrát to robí on
U 11rocnej dievciny je to maximalne nechutne. To si ani predstavit neviem, ze takyto farari existuju.
A dufam, ze mu bolo vidno obe ruky ked sa to pytal... :(
Mna by zaujimalo, ako 11r dieta pride domov a povie, ze toto sa ma farar pytal na spovedi?
Inak ako matka by som zasla za nim a povedala by som mu, ze ako farar zlyhal. Spoved nema byt o strachu a sudeni, spoved nie je o nom, ale o spovedajucom. Rovnako by som podala hlasenie na biskupsky urad.
Prepacte, ale toto nie je nechutne, ale PERVERZNE.
mna sa raz jeden farar pytal, ako casto to robime s priatelom a ci este okrem toho aj sama mastrubujem. dodnes mi pamatam ten jeho pohlad. vtedy mi to uplne nedoslo, ale spatne mi jeho otazky prisli, ze sa na tom zrejme uspokojoval.
Kamoska sa mi s tym zdoverila, ze teraz pred sviatkami boli na spovedi, bohuzial nesli k svojmu, ale bolo tam viac fararov, lebo vsak bolo aj vela ludi. Kamoska ze skoro odpadla, ked vysla a doma potom toto s dcerkou. Ja som sa s tym este nestretla. Ja som tiez rimskokatolicka. Mne to pride tiez nechutne.
Sice ked som sa vydavala, a na poslednej spovedi ano, farar mi pripominal, ze skm na nieco veru zabudla..... mat pohl styk pred svadbou je hriech. Ale to bolo vsetko.
mna sa raz jeden farar pytal, ako casto to robime s priatelom a ci este okrem toho aj sama mastrubujem. dodnes mi pamatam ten jeho pohlad. vtedy mi to uplne nedoslo, ale spatne mi jeho otazky prisli, ze sa na tom zrejme uspokojoval.
@falbala132 ale co ich do toho, ja nechapem
Podla mna to je maximalne nevhodne. Spovedas sa predsa z hriechov, z ktorych sa spovedat chces.
Kazdeho sa predpokladam pri spovedi nepyta, ci masturbujes, cudzolozis, nezabil si, ....takze nevhodne a nechutne a nepride mi to koser.
@pink_lady Naco to potrebuje knaz vediet presnejsie? V zivote som nepocula, aby sa farar detailne vypytoval.
@ada12345 v tom pripade dievcatka mi to pride z mojho pohladu chore, chapem ak sa pyta dospelej osoby ktora sa spoveda z porusenia 6 prikazania - v niektorych pripadoch nemoze dat rozhresenie
ja som raz take vypytovanie zazila, 50min ma tam ten knaz drzal, doteraz mi je nevolno ked si spomeniem a je to cez 20 rokov
Úchylák
nie nie je to nevhodne nakolko mnoho ľudí pri spovedi si neuvedomuje co spada pod hriech napr. nescudzolozis....
@kacena4 takže keby sa to farár spýtal tvojej dcéry bola by si s tým ok, áno?
A preve preto by som nepustila v zivote svoje dieta do "budky" rozpravat sa s chlapom, ktory popiera elementarne pudy, prirodu a vedecke fakty.
Fakt som sa vytocila pri citani...a to sa krotim. Netreba sa bat nazvat to pedofilnym uchylactvom, pytat sa to 11 rocnej...
fuj,je mi grcanie
toto je nonsens. normalne som v soku. toho humusaka treba nahlasit. take veci sa nepyta vlastny rodic a nie ze cudzi chlap maleho dievcatka. keby sa toto spytal mojej sestry ci syna, take rosabmo urobim na ...neviem kde ale velmi rychlo by som si zistila kde mozem ist spravit bordel. humusak jeden hnusny
A preve preto by som nepustila v zivote svoje dieta do "budky" rozpravat sa s chlapom, ktory popiera elementarne pudy, prirodu a vedecke fakty.
Fakt som sa vytocila pri citani...a to sa krotim. Netreba sa bat nazvat to pedofilnym uchylactvom, pytat sa to 11 rocnej...
@hopatko ale pred 1. Svatym prijímanim sa spovedat treba. Napriklad ja som bola ako 8 rocna, a potom sme chodili stale, ale taketo uchylacke otazky neboli..
11ročneho dieťaťa sa ide vypytovať farár toto? 😲 Byť matkou a toto mi dcéra povie,ten by zistil,čo je to "kázeň do duše" 😡
ja som ateistka a nikdy som nebola na spovedi, takze neviem povedat, co je "bezne" alebo "normalne", ale toto by som niekam nahlasila, nech sa to preveri. mozno niekomu zachranite zivot.
Mňa sa farár pár krát pýtal ohľadom porušenie dopravných predpisov.
Bola spoveď v spovednici? Nie je to dievča príliš telesne vyspelé? na svoj vek.... Možno farár zle videl možno zle odhadol vek...
ked sa nad tym viac zamyslim, tak naozaj je to chore - 11rocne dievca ani nemusi este vediet co to je masturbacia
a preto mazem ten prispevok kde som tu moznost v urcitych situaciach pripustila
Ja som šťastná, že sa ma náboženstvo nedotklo, je to choré celé toto.
Tak paradox je,že poniektorí sú najväčší smilníci .
@hopatko ale pred 1. Svatym prijímanim sa spovedat treba. Napriklad ja som bola ako 8 rocna, a potom sme chodili stale, ale taketo uchylacke otazky neboli..
@autorka ano chapem, mam aj birmovku, aj svadbu v kostole. Avsak po roznych skaredych skusenostiach svoje dieta do kostola a spovednice nevpustim...pokial sa sama raz nerozhodne. Preto aj moj ostry komentar.

nie nie je to nevhodne nakolko mnoho ľudí pri spovedi si neuvedomuje co spada pod hriech napr. nescudzolozis....