Neviem variť
Viete ja som si vždy myslela, že som ten typ človeka “všetky domáce prace na polovicu, nie som slúžka a bla bla”. To všetko síce platí, ale dosť ma teraz zobrala jedna vec, ktorá s tým dokopy nejde. Neviem variť. Proste mi to nejde tak ako by som chcela, nikdy jedlo nie je podľa mojich predstáv vždy je tam niečoho malo, niečoho veľa. Pri tom si myslím, že teóriu mám zvládnutú ale v tom procese vždy niečo pokazim. A mňa to mrzí hlavne kvôli mužovi, lebo za 3 roky co spolu žijeme sa to zlepšilo len minimálne a mrzí ma ze nezažijem ten pocit, že mu chuti odomna. Ešte horšie je, hostíme nejakú rodinu, to sa idem potom prepadnúť, aj ked mi nikto nepovie do oči ze je to zle. Čo s tym? Úplne sa na to varenie vy… alebo sa ďalej strápňovať? Inak co sa môjho muža týka, jemu to je jedno, on tiež variť moc nevie, hladní nie sme. Ale pôžitok z jedla máme akurát tak v reštaurácii

Keď to nevadí tvojmu muzovi na co sa s tým trápiť...alebo sa nauč fakt dobre 4 jedla uvariť a ostatné si objednáte na donášku. To hostenie by som ja ale nerobila keby ze neviem varit...objednám catering,alebo kúpim obložené hotové chlebíčky.