Neviete niekto otázky na hygienické skúšky?
Ahojte,idem robit skusky z hygieny lebo robim v potravinach neviete niekto ake su otazky ma ich byt 30 dakujem za odpovede
@petruskamarti mohli by ste mi ich poslať na mail prosím tatiana.sladekova@centrum.sk ďakujem
Dobrý deň, chcem sa opýtať, tie, ktoré ste prosili o tie testy poslal vám už niekto???ak áno, môžem poprosiť preposlať ? ďakujem hajdukova.k@gmail.com
@katzav nie nič
Zdravím priatelia,pomôže mi niekto a prepošle vypracované testy na hygienické minimum,nespravila som. Ďakujem pekne. hodasovamarta@centrum.sk
Dobrý večer zohnal niekto tie testy bola by som vďačná skúšky mám o týždeň ? Ďakujem vieri15@centrum.sk
@sava282 Dobrý den mohla by som vás poprosiť o testy ??? na druhý týžden mám ist Vopred ďakujem
alexandraperska12345@gmail.com
@neznama159 môžem prosím aj ja tie testy velmi by som bola vdačná vopred ďakujem
Prosím vás pošlete mi na . alexandraperska12345@gmail.com
Dobrý deň
Ak by nieko mohol poslať tie testy na email verespej.oli@gmail.com
Vopred veľm pekne ďakujem
@monikkaa6
@neznama159 môžete mi prosím poslať ďalšie informácie. Testy a podobne. Ďakujem martinkovamarcela7@gmail.com
@monikkaa6 Máte prosím vás nejaké informácie alebo testy na učenie Na hygienické minimum Ďakujem adusa0104@azet.sk
Dobrý večer, prosím kto máte, pošlite aj mne tie testy, mali sme v práci kontrolu a veru úloha je toto si dorobiť..ideme traja do LM na skúšky.
budem vďačná. zuzi2910@gmail.com
@neznama159 @monikkaa6 @sava282
Ahojte, môžete mi prosím poslať tiež testy na hygienické minimum s potravinárstva? Skúšky budem robiť v NR. Ďakujem dominika2988@gmail.com
@petruskamarti prosím vás môžem vás poprosiť poslať testy ak ich ešte máte. Ďakujem dominika2988@gmail.com
@sava282 dobry den mohla by som vas poprosit o testy na paulinazahradnickova@gmail.com . Mam veeelky stres dve male deti a malo casu 😬😬😊 dakujem 🫶😊
@neznama159 mohla by som vas aj ja poprosit? 😊 paulinazahradnickova@gmail.com Dakujem 🫶🫶
@naty3010 ahoj, prosím ťa ešte máš testy na hygienické minimum?
Boli ste už na testoch hygienické minimum?ako to hodnotíte.boli ťažké?
@janula2511 dobrý večer.ja som mala ťažké.Nespravila som tak mám opravné.Cena za opravné 30€
@damian77 fúha,a kedy máte opravné? písomne ste nespravila alebo ústne?
@nataska2017 dobrý deň poslal vám niekto.material ?🫣🤭
Oplatí si zaplatiť online kurz hygienického minima? taká prednáška predpriprava na testy?
@janula2511 dobrý večer.Opravné som mala dnes.

@jojka810 môžem poprosiť tie testy? tryznovaanna@gmail.com ďakujem