icon

Neviete, prečo volá neznáme číslo cez WhatsApp?

1. máj 2024

ahojte, teraz mi volalo toto cislo ktore uvadzam v prilohe.. zakazdym co som zdvihol zrusilo spojenie a cislo zavolal znovu.. neviete odkial ma na mna vobec cislo alebo o co ide? stalo sa to aj niekomu z vas?

Neviete, prečo volá neznáme číslo cez WhatsApp?
berenika39
•
1. máj 2024

Nezvedej, nereaguj, neřeš.

anavixy
•
1. máj 2024

Aj mne volalo dnes niekolkokrat po sebe, aj v minulosti sa mi to uz stalo, nikdy by mi nenapadlo to dvihat 🤷🏻‍♀️
Pockam kym skonci alebo zrusim a cislo blokujem.

autor
•
1. máj 2024

@anavixy to iste?

anavixy
•
1. máj 2024

Ine, ale ten isty princip…

sevrin
•
1. máj 2024

Automaty, zablokovať.

aaadkaaa
•
1. máj 2024

Aj mne tak volavaju kazdy den 3x po sebe,vzdy ine cislo,ina krajina...rusim ich.

chrobak7
•
1. máj 2024

Pokiaľ nemáš nejakú rodinu v Mexiku (0052 je volačka Mexika), tak to ani nedvíhaj. TO bude buď automat, alebo nejaký scam. Najlepšie je dať si to číslo blokovať.

rozculena
•
1. máj 2024

mne chodia správy,že si môžem zarobiť horibilné sumy😂 mažem,blokujem

nikinad9
•
1. máj 2024

Aj mne dnes cez whatsap volalo cislo akoze z agyptu...tiez fotka nejakej zeny

autor
•
2. máj 2024

@chrobak7 a ked som zdvihol?

chrobak7
•
2. máj 2024

Pozri si účet, či to nebolo nejaké spoplatnené číslo, Ak nie, tak na ten telefonát môžeš zabudnúť.

neviditelnypes
•
2. máj 2024

Pridať do blokovaných čísiel, horšie je keď mi volá neznáme slovenské číslo že čo som chcel, pritom ja ich nepoznám a určite som nevolal. Pýtal som sa na to O2 a vraj sa to teraz stáva, podvodníci volajú z rôznych nafejkovaných čísiel a medzi nimi môže byť aj to moje (resp. hocikoho).

noname12345789
•
4. máj 2024

Dnes mi volali z Mexica. Najskor som nedvihol, no o sekundu vola zas a potom znovu…

nelka93
•
7. máj 2024

@chrobak7 whatsapp by nemal mať spoplatnené čísla, však preto sa pouziva

pieksamaki
•
4. okt 2024

Mne dokonca písali s ponukou prace ......z USA.....z thajska bezn...netuším odkiaľ mali cislo