icon

Neznáme cudzie čísla

15. sep 2022

Prosim , aj Vam volaju cudzie cisla ? Viem ze volaco sa davalo v televiznych ale neviem presne o co ide len asi daky podvodnici alebo sa mylim ? Mne dnes volali 3 rozne slovenske telefonne cisla , nikdy nedviham cisla ktore nemam ulozene pod menom a napisala som sms ale nikto sa mi doposial neozval , su to ti podvodnici ?

sasa1310
•
15. sep 2022

no kto iný by si na teba zo zahraničia spomenul?

jjanulienka
•
15. sep 2022

Áno sú nedvihaj ani nevolaj naspäť nie sú to reálne čísla

betka_molnarova
•
15. sep 2022

Jednoznačne nedvíhať a keď si nie ste istá dajú sa čísla preveriť cez rôzne stránky.

jjanulienka
•
15. sep 2022

@sasa1310 ukazuje to že sú to slovenské čísla ale nie sú reálne ale môže sa stat že trafia existujuce číslo a keď zavoláte naspäť nechápu 😅
Mne volali včera 4x

malinovka333
•
15. sep 2022

naco si tam posielala este aj sms🙄

martinmmartin
•
15. sep 2022

Automat vytaca jedno cislo za druhym a z miliona im to zdvihnu traja a z tych troch je jedna dochodkyna ktora im uveri ze bud pitrebuju peniaze pre zachranu vnuka po autonehode, alebo jej niekto ukradol obciansky a potrebuju jej udaje pre navrat, alebo ze ma preplatok elektriky a potrebuju cislo uctu meno a heslo do bankinguaby ho mohli "poslat naspat" a podobne chutovky.....

jani321
•
15. sep 2022

Aj mne dnes volali. Slovenské číslo, akoze. Keď som zdvihla, ozval sa akoby nahraty monológ/automat v angličtine. Vypla som 😂

m14m
•
15. sep 2022

@jani321 aj mne dnes to iste....a pred tyzdnom tiez....
Co dosiahnu tym ze sa to na par sekund zdvihne?

jjanulienka
•
15. sep 2022

@m14m nič kym ta nedonuti stačiť číslo 1 napr potom je to možný súhlas k platbe

jjanulienka
•
15. sep 2022

@m14m ja som už dva týždne dozadu mala neprijaty hovor z jedného čísla volala som naspäť a ten pán že on mi vôbec nevolal😅🤦‍♀️ Čiže trvá to už dlhšie ale od včera je to masívnejšie

lubka261
•
Autor odpoveď zmazal
•
elizabet173
•
15. sep 2022

na čo píšeš SMS? Ak niekto neznámy niečo od teba potrebuje, nech napíše SMS on

liz_lemon
•
15. sep 2022

@jjanulienka na co volas naspat?

zuzulka558
•
15. sep 2022

Mne dnes ukazalo ceske, len sa mi nedovola nikto okrem tych v zozname, ja mam blokovane aj cisla aj smsky neznamych cisiel

jjanulienka
•
15. sep 2022

@liz_lemon lebo to bolo dva týždne dozadu?? Ty keď mas bežne Zmeškaný hovor nevolas spat? Čo ja viem či mi nevolaju zo školy? Z roboty? Neviem odkiaľ?
Nemajú tam napísané sme podvodnici nevolaj naspäť 🤦‍♀️

bessie12
•
15. sep 2022

@jjanulienka napr. ja nevolam späť. Ked je to dôležité, tak zavola znovu alebo napíše sms. Cudzie čísla nedvíham.

liz_lemon
•
15. sep 2022

@jjanulienka nie, nikdy nevolam, ak cislo nepoznam, kto ma surne potrebuje, urcite zavola zase

cajomila
•
15. sep 2022

@jani321 Mne to isté...vraj je to polícia Slovenskej republiky ( nahraté v angličtine 😳🤔🤣).

mikadooo
•
15. sep 2022

Áno, volali. A presne, naraz v krátkych intervaloch. Nič, nedvíhaj, nerieš...

haanovajana
•
15. sep 2022

Tento týždeň 3x volali,raz som zdvihla automat po anglicky.Hneď som zložila a ešte 2x volali.

vemi23
•
16. sep 2022

Vzdy ked mi vola nejake cislo ktore nepoznam tak si ho skopirujem a dam do googlu su stranky kde ludia reagovali na tel cisla tam sa vacsinou docitam podvod nedvihat, alebo taka banka , taka poisťovňa a krby niečo dolezite volam naspat

babalenka
•
16. sep 2022

Mne včera najskôr jedno číslo slovenské zrušila som .O minútu na to znova Slovensko zrušila som Ani som nestihla položiť mobil na stôl tak číslo zo Slovinska.Zrusila som a hneď na to dobehol syn ,že mu volá slovenské číslo a tiež zrušil hneď na to ďalšie slovenské číslo zrušil a do tretice mu volali pre zmenu z dánska.Mne potom ešte večer zo dva krát Slovensko číslo volalo . Máme týždeň pred tým cca 8 krát za deň Slovensko číslo