Nezvyčajné mená
Ahojte mamički ,ja som dala svoje malej dcerke meno Stacie (steisi)))) 😀
@pataf na koniku si vsetci "tikame" (ako hodinky, tik-tak) trebalo si precitat aj welcome message, ked si sa zaregistrovala.
Neviem, kto mi tu nadava (no ale kedze ty to vYdis, tak to musi byt pravda 😨 )
And I understand that you thought we all will be in awe about what an amazing and unusual name you gave to your daughter, but I don't think that you had to start brand new topic on public forum - a btw, because it's public, anybody!!! has a right to respond.
And no, I am not impressed by this name. You should have gone for Shantelle or Charmaine...... that would be completely different league. But what do I know, innit. I gave my daughter ordinary unpretentious name so it's sounds exactly the same in three languages. I don't need to show off. And I don't need to start topic "Ahojte mamicky, ja som dnes bola na nakup v Lidli" 👏
a tiez mi uz nepis. Radsej. Dufam, ze to tiez chapes. 🙏
Keby si to chapala tak ani neceknes...zbohom
@pataf a keby si chapala ty, tak ani nezalozis tuto temu. Good-bye.
Ti naozaj si drzá 😀😀ja sa mozem zaregristovat vsade tak potom co alebo si riaditelka tej to str. Už prestan!!!
@pataf tik tak, tik tak...aj ja sa mozem zaregistrovat vsade, rovnako ako "ti".... 😀😀😀 Aj ti uz prestan!!!
@babulkomale bičava sar tut e rakovina demela 😂😂zda sa ti to vtipne?
@pataf no tak ti dame este dalsi tyzden, kym precitas, pochopis a odpises kazdej jednej, co do tejto obohacujucej temy prispela...... 😀😝😅 pekne, pomalicky, daj si nacas.... 👍 nemusis sa ponahlat
@obsadenemeno zas sa nudite Pani Angličanka 😝 zrazu su tu pravidlá???? Len pred nedávnom ste si Pani 😂 želala aby som vám vykala...lebo ste sa tu medzi nami dievčatami cítila po staršie 😂 😂 😝 👎
@kubik12 tak to si ma musis s niekym mylit, NIKDY som od nikoho nevyzadovala vykanie..... neklam, to sa nema, vies?
a ty si tiez asi do skoly velmi nepachla, ze? Jeden z tvojich skvostov: " Za to ta boch potresta 🙄 zato ta bi tu ne jedna snazilka oplula". Tak neviem, kto sa tu rad navaza do inych.....ze????!!!!
Ti si retardovana áno nemas sa do koho navažat tak nech sa páči...vsak som ti jasne napisala daj pokoj čo tolko píšeš? Maš somnov problem ty ako vydim odpisuješ kademu a pre čo ja nemozem odpovedat ...chod do tep.krajoch myslim ze to viez kde je?mudraňa
@sadika ono sa hovori, ze v jednoduchosti je krasa..... a dnes by tu niektore vyhrali aj prvu cenu..... 😉
@obsadenemeno Ty ak máš za sebou aspoň základku 😨 tak si to precitaj ešte raz a pekne pomaly a zreteľne...a pochopíš kto koho tam urazil 😉 ja som tiež snazilka už 8 rokov...a s každým tu vychádzam a podporujeme sa!! Tak láskavo sa s pamätaj. Ty ma v živote neurazis 😎 lebo som príliš inteligentná a slušne vychovana. Choď voliť za Kotlebu bo ty dnes ani nezaspiš 😝 jak ti stále ty cigáni tu behajú po ume 😂 musí to bolieť ☹
@obsadenemeno nemáš ani šajnu čo ta charity verejne napísala tu na fóre 😨 lebo hned ju admin blokol... lebo ona urazila všetky nas snažilky!!! Tak už to nikdy nepis z čoho si ma tu obvinila!!! Ta charity si zaslúžila čo som napísala lebo je to pravda!! A tak isto sa chovaš aj ty. Tak si vstup do svedomia 🤐 a už dospej
@kubik12 jediny, kto tu spomenul ciganov si ty a autorka temy splietala cosi o farbe???? Takze kto tu ma problem s rasami???? Ja urcite nie. Napis mi, kde som spomenula ciganov. A napis mi aj, kde som vyzadovala, aby si mi vykala. Ak to teda nebude prilis velka zataz na tvoje mozgove bunky..... 😲
A mne je fuk, co ti tam charity pisala, viem, ze ta upozornila ze netaktne riesis svoje plky v teme, kde mala zakladatelka UPLNE iny problem. Ved si zaloz svoju temu. A tiez pouzi teda tu svoju inteligenciu a vychovu, ktorou sa ohanas a uz sa nestrapnuj. Tolko smajlikov v jednej vete to je take pubertalne, vies?
@obsadenemeno Nechcem Vás uraziť, ale povýšeneckejšiu ženu tu na MK som ešte nevidela ako ste vy. Aby sa človek bál urobiť pravopisnú chybu, aby ho ženy podobné Vám nezakopali pod čiernu zem. Niekto skrátka ten pravopis NEVIE a to, že vy tu budete opakovať po niekom ako čo napísal, robiť si z človeka srandu a urážať, to svedčí o Vašom charaktere nech ste inteligentná ako chcete.
@obsadenemeno Tolko smajlikov v jednej vete to je take pubertalne, vies?
A to, čo tu vy predvádzate je podľa Vás normálne? 😀
BTW tých veľa otáznikov po sebe v otázkach, tiež nie je v poriadku
@krissmac pravdu mas, dala som sa uniest....tak mi treba ☹ A nie je to povysenost, len ma hrozne vytaca ludska blbost....ale to je uz moj problem......
este by si mohla napisat aj uzivatelke kubik12, lebo ona sa tu vyjadruje ako keby prave vyliezla zo zumpy....to je uz akoze okej??? Nazyvat ine zeny psychopatmi a opluvat ich, to je akoze okej?
@kubik12 zavidim ti tvoju mladost? A na to si uz ako prisla? Akymi myslienkovymi pochodmi? Aha, sorry, ziadnymi, ty ziadne nemas.......
Hlavne ze sa tu ohanas slusnou vychovou ale pises ako keby si prave vyliezla zo zumpy....ty "character".... 😝
@obsadenemeno Áno za vidíš 😝 aj mojich smajlikov 😘 aj moju pubertu 😂 si taká trápna, že mi ťa je úprimne ľúto chudinka 😢 my všetky ženy tu na MK sme hlúpe, bez rozumu, sme pubertiacky...atď 😨 ale ty si tu najúžasnejšia 👏 ubožiatko trápne 😝 😝 😝😝 aby ti nechýbali 😉
@obsadenemeno zrazu aka si normalna?? Ta hore ta zrypala 🙂 čo si nechapava? A ty v každom fóre kde napíšeš, tak maju stebou problém... lebo len kazdeho provokuješ. Čo si myslíš, že mi to ne čítame?
@kubik12 za vidim 😀😝😀
@obsadenemeno trafena hus 😝 trápna jak furt 👏 máš v rici gramofón?
Ahojte,
Modrý koník je miesto, kde si ženy môžu poradiť a pomôcť, diskutovať o rôznych témach. Všetci chceme, aby tu vládla priateľská atmosféra a rešpekt voči názorom ostatných. Vaše názory sú a budú rozličné. Preto akceptujte názory ostatných, príjmite ich a reagujte slušne.
Diskusia má názov "Nezvyčajné mená ". Bohužiaľ, túto tému nedokážu mnohé používateľky preberať s dostatočným nadhľadom a bez emócií, bez urážok a zosmiešňovania. Dochádza tu k roztržkám medzi vami, k vzájomnému osočovaniu, porušovaniu pravidiel Modrého koníka.
Prosím o prečítanie si Kódexu správania https://www.modrykonik.sk/rules-kodex/
Dodržiavanie Kódexu správania berieme veľmi vážne. Proti správaniu a príspevkom, ktoré porušujú Kódex správania, slušné mravy, platné zákony, obťažujú ostatných používateľov alebo narúšajú kľudný chod stránky zasiahneme. Náš zásah závisí od vážnosti prehrešku. Z našej strany môže ísť o upozornenie používateľa, zmenu viditeľnosti jeho príspevku pre ostatných používateľov až po blokovanie prístupu na stránku.
Prosím vyjadrujte sa len k názvu diskusie a neodbočujte od témy.
Ďakujem za pochopenie, príjemné diskutovanie a pekný deň
Adminka fóra
Končim z diskusiov ...zbohom...
👏

@obsadenemeno No mi si tikame? Anglicko. Tak potom Slovensko je diera?aky vyznam to ma?OMG vy urazate Slovensko. 😠 A nestaraj sa ako volam svoju dceru lebo teba do toho vobec nic .. A ze sa chvalim 😀 vsak ti tu robis detektivku ,a rovno aj do hystorii napiš...ako vydim tu ti kazdy nadava😀. Tak ze radsej mi nepis uz .Dúfam že to chapes😤