icon

Nič sa mi nedarí. Som prekliata?

21. sep 2022

Baby nikdy by som si nepomyslela, že budem zakladať takúto diskusiu. Veríte na prekliatie? Lebo mne sa nič nedarí. Už som zúfalá. Nie som šťastná, nedarí sa mi ani nájsť prácu, ktorá by ma bavila. Bola som na niekoľkých pohovoroch a odpísali mi, že som ich síce zaujala, ale dali prednosť iným. Alebo ma ani na pohovor nepozvú a rovno napíšu, že ďakujeme, ale rozhodli sme sa dať prednosť uchádzačom, ktorí viac spĺňajú naše predstavy...

Ja už neviem. Som asi odsúdená na večný neúspech, prácu ktorá ma nebaví. Akoby som patrila tam "dole". Nikdy žiaden úspech ani len náznak lepšej práce.

Neviem kde robím chybu ...

Strana
z2
zojazoja
21. sep 2022

Niekedy to nie je len o tom co všetko človek ovláda ci neovláda. Môj príklad.isla som na pohovor do firmy, kde som nesplnala všetky ich požiadavky. Bolo nás na pohovor tuším 9 báb naraz, písali sme testy rôzne. Pri poslednom teste som povedala,že toto ja neovládam.tak som teda odišla už preč. Pred testami bol však ešte osobný pohovor so šéfom. Pýtal sa on, potom dal možnosť, aby sme sa pýtali my. No a ako som teda odchádzala z tohto pohovoru,v trištvrte cesty mi volali ze ma berú....šok hehe..po pár rokoch som sa šéfa pýtala prečo práve mňa vzali zo všetkých uchádzačov.jeho odpoveď v skratke: mala som najlepšie recenzie z predchádzajúceho zamestnania (to sme ani nevedeli,že volali na personálne oddelenie do predchádzajúceho zamestnania),plus ďalej vravel,že naučiť sa dá v podstate všetko a takisto osobný pohovor,vystupovanie veľmi zavazil. Takže toľko k tvojmu príspevku ...

autor
22. sep 2022

Dnes mi prišla ďalšia zamietavá odpoveď. Ja už nevládzem 🙁

salamistka
22. sep 2022

skúsila si sa priamo opýtať, čo im vadí? nemáš čo stratiť

lubinam
22. sep 2022

Prosím Vás, neviete mi dat dat nick na niekoho z HR, mám ten istý problém ďakujem

autor
22. sep 2022

@salamistka Tak ja som tam poslala len životopis a dnes som dostala odpoveď, že nespln požiadavky. Pritom všetky požiadavky ktoré uviedli som spĺňala. Tak ja už neviem. Navyše to bola práca vo výrobe. Skúsila som po neúspechoch s administratívnymi pozíciami zase fabriku a ani tam ma nechcú.

layla123321
23. sep 2022

Tak potom je určite problém v životopise, teda ak Ty vieš, že spĺňas podmienky a oni tvrdia, že nie.... Tým pádom sa to asi v životopise nedočítali.

pebu
23. sep 2022

Autorka, iba tu frfles ako sa Ti nedari najst pracu a nic preto nechces urobit,aby si mozno zistila,kde je problem.
Ja, a mozno aj dalsie zeny, sa Ti ponukli,ze Ti pozru zivotopis a ani si nereagovala. To su tie barlicky,ktore Ti zivot ponuka, aby si sa posunula dopredu a Ty ich prehliadas a radsej sa budes udrziavat v stave, ze si urcite prekliata,nez s tym nieco urobit.

ropucha6
23. sep 2022

Ak vysielas aj nazivo takuto negativitu, ani sa necudujem 🙂 ako ti radia baby, posli nejakej skusenej HRistke CV, nech ti da nejake profi rady, ako ho spravit trochu na urovni, tiez si nastuduj nejake videa, ako posobit/co hovorit/nehovorit na pohovore plus skus nejako doplnit svoje znalosti ci zrucnosti, ktore sa mozu hodit. Mna napriklad vzdy zaujme v CV, ak si niekto aj doraba nejake kurzy, zaujimave aktivity a podobne, proste, ze sa snazi na sebe pracovat bez ohladu na sucasnu poziciu.

jarka_black
24. sep 2022

Mám podobnú skúsenosť. Pracovala som 4 roky ako operátor výroby v automotive, predtým som online podnikala v stavebníctve a iné veci. Hlásila som sa do banky ako operátorka call centra a mladá kočka mi v telefóne hovorí: "Vy ste pracovali ako operátor... viete vôbec, čo znamená robiť na call centre?" Pritom v ďalších riadkoch v životopise mala údaje o mojom poradenstve v minulosti, dokonca mám vzdelanie súvisiace s komunikáciou. Na pohovor ma pozvala - a na ňom komisia riešila ako prvú vec... či mám predstavu, čo znamená robiť na call centre, keďže som robila manuálne...
Veľmi ponižujúce.

cicuca
24. sep 2022

Myslim, že trošku sabotuješ samu seba. Viac si ver, a keď ideš na pohovor mysli na to, že to dobre dopadne, predtým si povedz nejaké motivačné frázy, pochval sa, že dobre vyzeráš a ide z teba príjemná energia.Buď so sebou spokojná, lebo zdravé sebavedomie je najpríťažlivejšie

Strana
z2