icon

Ničí ma konkurencia

marcy98
1. sep 2017

Ahojte 🙂 Mam 2 mesiace butik. Mozem napisat ze som spokojna dari sa. Ista zena u nas v meste si sekac otvorila rovnako ako ja..netrapi ma to. Trapi ma ze asi nevie nic nove tak opakuje..urobila som fajn sutaz verejnu na fb o nakup zadara. O dva dni uz tu sutaz mala aj ona a presne v takom istom tvare aj ta hodnota je ista no akoby to skopirovala. Osvetlila som si fajn obchod led osvetlenim aj reklamy ktore svietia na vyklade a informuju o cenach. Nepresiel tyzden a uz to ma aj ona. Stve ma to ani ju nepoznam..asi ju aj stve ze sa mi evidentne dari nedavam fotky kazdy den tovaru ako ona.. Zarazilo ma ked mne zakaznicky povedali ze ma ohovara ze nemam pekny tovar pritom nikdy pri mne nebola. Co by ste robili na mojom mieste? Ako by ste pokracovali? Dakujem za kazdu radu. Sorry ked som sa velmi rozpisala 🙂

0silvia0
1. sep 2017

@marcy98 ja by som ju ignorovala...

tenerifka
1. sep 2017

@marcy98 robila by som si dalej s usmevom svoju pracu, zakaznicky si urcite vsimaju to, co si rozpisala vyssie
Ty sa na jej uroveñ nikdy neznizis....
Ja mam takisto svoj podnik, a ked som minule bola v inej restike na veceri, na jedalbom listku mali presne tie iste jedla ako v nasej restike, ale ponuka je len jedna cast, velmi zalezi aj na kvalite obsluhy, ochote, prijemnom prostredi.Ak mas svoju pracu rada, pokracuj v nej a kasli na konkurenciu, ale nezostañ stat na mieste-stale nieco vylepsuj a zdokonaluj, drzim palce

sona222
1. sep 2017

No to ja by som nevydrzala, nemam rada nejake prehnane sceny ale urcite by som ju navstivila a spytala sa ci jej nie je blbe brat tvoje napady pred ocami vsetkych vyzera aj tak ako niekto neoriginalny a s nizkym iq a povedz jej aby skusila sama rozmyslat, podla rozhovoru by sa to zvrtlo bud na dobre alebo zle, ak zle potom by som bola raznejsia a vytiahla na nu zakon neviem presne ktory o ohovarani a kazeni mena a by videla hned ako by sa snazila sama vymyslat.

sissy27
1. sep 2017

@marcy98 no úprimne, robiť s tým nemôžeš nič. Súťaž na fb tiež nie je tvoj nápad, tiež si to len od niekoho pajcla, led osvetlenie má dnes každý, tiež to nie je tvoj vynález... A povedzme si ako je, toto sú úplne nepodstatné prkotiny. Osobne by som sa na tvojom mieste sústredila na kvalitný a originálny tovar a prístup k zákazníkom. To sú dôležité veci, proti tomu je každé ohováranie bezmocné, nie fb súťaž a svetielka. Úprimne, ja keď vidím tie primitívne sútaže na fb, tak to má presne opačný efekt, ako by si zadávateľ želal 😒

jeennyv
1. sep 2017

@marcy98 podla mna nebud na tieto veci vztahovacna...to, ze ta ohovara beriem, je neprijemne a negativne ale sutaze na fb???...tych na kazdej fashion stranke denne desiatka..a svetla a reklama atd..to su vseobecnosti, co druhemu nemozes zakazat...napadnutelne je len zo ohovaranie, ale u nas v nasich koncinach vies ako to..zameraj sa na seba a svoju kvalitu..ved aj v restikach mas v kazdej druheh pizzu vyprazane maso syr...proste ked je raz nieco pizza ci syr atd ine nevymyslis..

juliet86
1. sep 2017

Ja si myslim ze pre vase oba businessy by bolo super keby ste sa podpirovali tiahli spolu doplnali sa navzajom sa odporucali zakaznickam. Ja by som upiekla babovku a sla k nen do obchodu. Predstavit sa pivedat ze je haluz ako vas to naraz napadlo a ze jej drzis palce a ze vidis ze aha ma takyto tovar co nemas cize mozes poslat k nej. Bodka

miadi
Autor odpoveď zmazal
pininka
2. sep 2017

Celkom ta chapem, moze sa stat ze niektori ludia ktori navstivia najprv jej obchod budu prave o tebe hovorit ze ju kopirujes a ona urcite nebude tvrdit opak. Zial take je nase slovensko. Nic s tym asi neurobis, skor by som sa mozno sustredila na menej okatu a skor prekvapivu reklamu. Davaj trebars namatkovo zlavy, tak aby to dopredu nik nevedel iba ty.

moonlight1210
2. sep 2017

@marcy98 pristup a prijemna atmosfera pri nakupovani su veci, co budu k tebe tahat zakaznikov viac, aby sa vratili.
Dva identicky vyzdobene obchody neznamenaju, ze zakaznikovi je jedno, v ktorom nakupi.
Niektorym mozno. Ale vacsina da prednost tomu obchodu, kde sa citili fajn.
A ustna reklama (ze si sami medzi sebou odporucia, aby ich znami sli radsej k tebe, ze tam je to lepsie) je dolezita.
Znama ma obchodik a po cca dvoch rokoch ma stabilnych zaznikov a vacsina novych zakaznikov pride s tym: povedali mi, ze je tu taky maly prijemny obchodik. (Co hovori samo za seba).
(A to sa spociatku borila tym, ze jej vyklad parkrat vulgarne posprejovali vyklad a potom hodili dnu cez vyklad tazky kus obrubnika, ked sa pobliz opravovala cesta, co znicil aj parapet a sklenene police pod vykladom. - konkurencia vie byt aj drsna.)

Chod svojou cestou. Ta druha moze okopirovat vsetko od vykladu po vybavenie, ale nejde to z nej. Takze nedokaze tomu stylu vdychnut taku atmosferu ako ty, lebo tebe je vlastny.

marcy98
autor
2. sep 2017

Ahoj mam sekac/oulet takze oblecenie ma cedulku 🙂 Ja chapem ano su sutaze na fb atd. Ale nemusela to okopirovat 2dni po mne a 100% co som ja vsetko napisala do slova :( Viac ma zarazilo to ohovaranie ja by som sa hanbila povedat ze ona nema pekne veci urcite ma pekne. Zeny dakujem ;)

hviezdickka
2. sep 2017

napis sem na FB, maju tam dost dobre postrehy
https://www.facebook.com/groups/ucimesapodnikat...

miadi
Autor odpoveď zmazal