Niekto si na moje meno objednal 3 balíky
Ahojte,
"nejaký dobrák" si na moje meno, adresu objednal 3 balíky. 2 som prebrala v domnení, že si niečo objednal priateľ. Tretí už nie.
Môžem to udať, bude sa s tým polícia zaoberať ?
Ďakujem
X krat sa ta pytali, odkial ti tie balicky prisli, z akych eshopov. Ty si napisala len knihy a handry. Ved uz konecne napis odkial konkretne.
@janinka007
očividne vymyslená téma
A poslala si im to nazad ako ? Nejaký reklamácie papiere si urobila ? Dôvod vrátenia. ?kam ti majú zaslať peniaze ? Lebo keď niečo vraciaš nazad firme tak neposielam na dobierku ale doporučené za ďalšie máš najskôr kontaktovať danú firmu na základe čísla objednávky ktorá býva skoro zväčša na vrchu balíka .nepotrebuješ na to ani políciu aby si zistila kto to robí ak ale to niekto robí na základe toho že ti chce poškodiť meno že ťa môžu vyvesiť na FB stránku ako nepreberačku vtedy na políciu
@mariska1989 trepe, cele vymyslene🤦♀️
@mariska1989 Poslala som to do daných eshopov, doporučene, bez dobierky. Zo sprievodným listom, že balíky si neobjednala moja osoba. A že to vraciam v zákonnej lehote 14 dní. Uviedla som tam číslo účtu, na ktorý mi majú zaslať peniaze za vrátený tovar.
@janinka007 A načo Ti to tu budem konkretizovať ? Tebe je načo takáto informácia ? Ak koľko tá kniha mala strán, a číslo oblečenia potrebuješ vedieť ? Či aj moju adresu ?
Ty si riadna hotentotka, tatko ti vratia velke H.
Bude to vymyslene.. Ale uz viem ako sa pletie z Ee bic 🤣🤣
@kitycat Zaujímavé, že mi poslali email, že peniaze vrátia.
Možno ti chcel len niekto naznačiť, že máš čítať viac kníh, trocha sa povzdelávať a zmeniť šatník 🙂ak to nebola tvoja veľkosť tak pribrať prípadne schudnúť 🙂 možno ti to chcel naznačiť sám priateľ 😉🙂
@vladinka
@janinka007 kľudne môžu susedia, kamarátky vedieť adresu a aj telefónne číslo, veď to nemusel byt ani nikto cudzi
Ale zase príde mi to nepravdepodobné a odpovede autorky mi prídu tiež zvláštne akoby zavádzajúce
Len ma zaujímaju tie udajne eshopy, s cim mas problem? Ako vidis, si za trapnu.
@janinka007 A Ty si skutočne myslíš, že mňa to trápi, že som tu pre pár paranoidných žien za trápnu ?
@janinka007 Ja som predsa písala, že z ľudmi, ktorí to potrebujú mám porozumenie...
Za to, že teba zaujímajú nejaké e-shopy, to neznamená, že ti ich musím hneď aj vymenovať.
Ty v nejakom eshope pracuješ ?
V prvom rade ja by som takúto tému nezakladala a ak by mi prišlo niečo, čo som si neobjednala komunikovala by som s e-shopom, ale zároveň to môže byt aj podvod na autorku, možno niekto súrne potrebuje peniaze a predal vianočné darčeky
Jeeej aká rýchlosť...dnes balíky odoslané a hneď máš aj email, že ti peniaze vrátia 😂 paráda 😂
A nie cez bazár, lebo tam musí čakať na kupca, ale jednoducho to poslal na dobierku, ktovie
@mimka2019 Zasa si prišla rýpať ? A kde som písala, že tie balíky som odoslala dnes ? Kde to je napísané, že dnes ? Vrátila som ich predošlé dni.
A Ty ako ? Videla ťa psychiatrička ? Dnes, či včera ?
@kiwi3 A čím so sa usvedčila ?
Autorka ja napr eshop mam a zaujímalo by ma to. Pretože si myslím, že to nie je len tak sa pomýliť v tomto, čiže by ma zaujímalo ako sa to stalo a kde...čisto zo zvedavosti. Jasne nejaký dobrák vie dat.meno a adresu, ak vie aj číslo.. len nechápem na čo by to robil. Ale omyl ak.sa stal tak.to by som.sa divila.
@simca06022011 ABC knihy, a Slovenka -eshop.
@simca06022011 Prvou triedou som poslala naspäť. Čiže dnes to mali. Už pár centov za prvú triedu doplatím, nech to mám z krku.
Budes sa cudovat, ale ja momontallne pracujem na najdlhsej, najvyssej, najrychlejsiej horskej drahe v saudskej arabii😂😂😂
@janinka007 Tak potom chápem tú mentalitu.
Javpracujem na dokumentaciina slovensku, ak byti nebolo nieco jasne😀
@janinka007 Pri tebe mi je tiež všetko jasné 😉
ty si to posielala ako Listové zásielky ? alebo ako Balík na adresu ?
@aknaj Bolo to do dvoch kíl. Takže sa to dalo ešte ako doporučený list 1. triedy.
@janinka007 ťažko povedať samozrejme jedna z možností to je 😁 ale ak to je pravda tak šup sem zadnú stranu písacieho listu 😁 ale to neurobí no

@lenkadenisa Už som to zabalila a zaslala naspäť do kníhkupectva. Aj oblečenie. Nebolo to moje číslo 🤷🏼♀️