Niektoré otázky na tomto webe sú skutočné perly
Čo vy na to? Koľkokrát sa musím zasmiať, s čím všetkým dokážu ženy - matky "otravovať". Vzťahy sú zložitá vec a nezdá sa mi párkrát vhodné, aby sa niektoré veci rozoberali verejne.... následne je aj tak opačný názor doslova ukameňovaný.
@maruska3 multifunkcna mamicka😉))))))))
@horana Ale veď nekritizujeme.... ja sa na otázkach skutočne rada pobavím.... rada to čítam, je to občas lepšie ako sa venovať doma mužovi.... a najlepšie sú nočné výbuchy smiechu pri čítaní diskusií.... treba sa vedieť povzniesť.... život je aj tak ťažký.... tak načo mať traumu ešte z otázok 😀
@opatrovatelka29 aaaaaaaaa, to bol vtip :_D Samozrejme som si aj ja v noci poplakala, že som nešťastná, tučná a neviem čo... ale tak teraz dvihnime nešťastniciam sebavedomie... babenky, bude lepšie... len tu MD treba vydržať...a hlavne... jediná rada.... venujte sa aj sebe!!!!
Jezis prave vcera som nadtym rozmyslala;) Clovek by sa najradsej niekam zahrabal ze sme rovnakeho rodu🙂))) Mam niekedy napisat sup sup do kurnicka uz sa stmieva. Az niekedy lutujem tych manzelov 😀 Naposledy ma celkom pobavila otazka; Kedy kupit dietatu aktovku do skoly?? Ale su tu aj lepsie perlicky uznavam....
inak aj u mňa vedú otázku typu - môžem byť tehotná? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no nič, hľadám pri kávičke jeden recept, aspoň som sa pobavila, i keď som ho nenašla.....
@matko10 len aby si nebol prekvapeny
som vedela ze aj pri tejto teme bude teplucko 😀 a niektore sa medzi sebou zacnete pomalicky nahryzat 😉
@timea7 mozno by sme boli prekvapeny vekovým priemerom dotycnych zien.Chyba im to, co je zenam vlastne, to co mi im my muzi zavidime a obdivujeme nanvas zenach a to je ten zmysel pre prakticnost,.....to, ze si dokazete poradit s kazdym problemom a dokazete doslova velakrat improvizovat.Mat doma zenu, ktora kazdu hlupost ide riesit do diskusie je pre muza prekliatim......samozrejme este to ma dopad na celu webovu stranku,.....straca to kredit a vaznost
ešte ma aj baví, každý rok v januári založenie dvadsiatich tém na zaručené diéty, ktoré 100% fungujú, inak recept som už našlááááá, na MK je všetkoóóó, dozviem sa, ako urobiť burizónové karamelové guľky aj to, či náhodou nemôžem byť tehotnááááááá 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ja mam na matky, nematky iste pomenovanie ale to by som tu rozputala vojnu🙂))) asi tretiu svetovu...
mna naposledy sokla tema, kde nejaka mlada mamicka pise, ze jej 40 rocna matka s nou superi o pozornost jej manzela...lebo vzdy, ked ma jej manzelik prist domov, tak zacen upratovat a varit (matka, samozrejme ) 😀
a uplne standardne jasnovidecke temy typu "co myslite, mozem byt tehptna?"
tak co nechcem citat necitam, ale ohanat sa tu ake to je stupidne lebo zrovna ja som ta perla na kope hnoja ktora ma vyssie IQ a vsetky ostatne maju o koliesko menej je samo o sebe neohladuplne.
stranka je o tehotenstve, matersve, rodicovstve.Byt rodicom nie je podmiene ziadnymi IQ testami ani vysvedcenim zo skoly, takze na stranke tohoto typu sa najde siroka skala zien, ktore pochadazju z rozlicnych vrstiev obyvatelstva...
Mna naopak tesi ked vidim ze dnes uz takmer vsetci vedia pouzivat internet! co by za taku informatizaciu dali aj daleko rozvinutejsie krajiny!
Ja som sa naučila filtrovať a to všetko .. priateľov, telefóny , mužov a aj témy. Keď ma téma nezaujíma, jednoducho neprispievam alebo prispievanie ukončím .
ale berme to aj z lepšej stránky 😀 aspoň máme čo čítať a pri čom relaxovať, ja si zoberiem ráno kávičku, ak je muž doma, sadnem si a čítam si nejaké témy a zabávam sa na tom 😀 😀 😀 😀
ale nielen témy, diskusie, ale aj skupiny sú vtipné, hlavne také, kde sa dávajú tipy, čo sa v akcii kúpilo, tú davovú psychózu som už dlho nikde inde nevidela 😀 😀

Ved je tu sranda a take otazky v diskusii padaju, ze to by mi na um neprislo, nad cim vsetkym dokaze zena uvazovat, akymi hlupostami sa dokaze tyrat a trapit a ako upenlivo ziada svet o radu a riesenie takeho doleziteho problemu,.....ako napriklad tema,...Kolko potrebujem penazi, aby som sama vyzila s dvomi detmi? No,...aj som chcel reagovat, ale dosli mi slova......)))))