icon

Niektorí ľudi sú dlho na spovedi. Čo preberjú s kňazom?

13. máj 2023

Prosím neveriace, nekomentujte, otázka je smerovaná čisto na katolíčky. dnes som bola na spovedi...a tak som sa zamýšľala v dlhočiznej rade...čo tí ľudia s kňazom preberajú? niektorí tam boli fakt dlho, radovo povedzme 10-20 minut...Prídem, vymenujem hriechy, snad za 2-3 minuty som bola vonku, ani nie, po mne zas dlho kazdy. Rozmyslam, ci sa spovedám zle alebo čo? 🙈

Strana
z3
autor
14. máj 2023

@zuzuliennka1 a vobec, nie je na tom vobec nic zle, že som sa na to tu opytala, skor nechapem, preco mas stale potrebu ma poucovat ze to nie je rozumne a dokonca, ze to je hriech 😂

autor
14. máj 2023

@kacena4 a inak, ak by som meskala na omsu, kvoli tomu, ze som kojila, a na inu omsu sa nedalo - tak to hriech nie je = nemusim sa z neho spovedať a a tym padom ani zdôvodnovať. Ak som nebola na omši, prišla neskoro a cítím, viem že som mohla byť na celej tak jednoducho je to potom: nebola som na omši v nedelu ...a počet

ale ok, chapem, niektorí mozu diskutovať o veciach duchovných, ľudských, ja som nemala ziadny zly umysel s tou otazkou...a p.s: mne nevadí cakať v rade na spoved, to vobec nie 😉

michellemary
14. máj 2023

@danusskaaa u nás by ti kňaz dal v tomto prípade špeciálny termín mimo klasického spovedania.

domiklik
14. máj 2023

@deti95060810 nie, ten len chudák počúva.... Len babky si neuvedomujú, že šukajú hlasno a v kostole sa to ešte aj ozýva 😃

kristinkakvetinka
14. máj 2023

Tak istp ako u lekára niekto tam je 5 minút a niekto 30 minút

kristinkakvetinka
14. máj 2023

@domiklik ze šukaju, aký preklep 🤣🤣🤣

zmrzlinka8
1. feb 2024

@zuzuliennka1 práveže stručná spoveď je pripravená pretože presne vieš čo chceš povedať aké hriechy a hovoríš rovno k veci a nie si ešte len v spovedelnici spomínať

Strana
z3