Nigérijčan obvinený zo znásilnenia: Šokujúci prípad v centre Bratislavy
Ja som zhrozená. V sobotu 27. júla mal muž z Nigérie v bratislavskom Starom Meste dvakrát znásilniť mladistvé dievča a 20-ročnú ženu. Podľa obvinenia muž najskôr jednu a potom aj druhú odviedol do parčíka pri Dóme sv. Martina, kde ich znásilnil, informuje ta3.Obe ženy vypovedali, že so sexom nesúhlasili. „Vyšetrovateľ vzniesol obvinenie 27-ročnému O. S. K. štátnemu príslušníkovi Nigérie s trvalým pobytom v okrese Dunajská Streda za pokračovací zločin znásilnenie v časti dokonaný a v časti štádiu pokusu v súbehu so zločinom sexuálneho násilia," informovala ta3 hovorkyňa KR PZ v Bratislave Jana Šimunková. Afričan obvinenia odmieta, a preto podal sťažnosť, o ktorej bude rozhodovať Krajský súd v Bratislave.
V base mu spoluväzni ukážu zač je toho loket. Jeho prdel spozná stredovek.
Zdroj?
Počet vyšetrovaných znásilnení je zhruba 100 prípadov za rok.
V každom prípade treba takýchto mužov trestať prísne. Je úplne jedno z ktorej krajiny je páchateľ. Pointa je, že by mal byť poriadne potrestaný.
Dúfam, že sa pohoršuješ rovnako nad slovenskými junákmi. Uhm, ibažeby nie.
@tilly je to v každých novinách, takže úplne vymyslené to nebude (jedine teda že v priebehu vyšetrovania sa ukáže niečo iné).
Autorka: ja som viac zhrozená napr. zo zneužívania detí často vlastnými rodičmi alebo rodinnými príslušníkmi v tradičných bielych slovenských rodinách... čím samozrejme nijako nezľahčujem tento prípad, ale nie je to jediné, čo si zaslúži pozornosť a odsúdenie.
Možno by to chcelo väčšiu osvetu medzi mladými o tom, aby si dávali pozor na to s kým komunikujú, pili len nápoje z fliaš ktoré si sami otvoria a majú pod dohľadom atď.
A z coho si zhrozena? Prvy krat si pocula o znasilneni? I tak nechapem, ako sa to stalo. Boli dve, jednu znasilnoval a ta druha cakala, kedy pride na rad?
Je to hrozne. Treba uz len cakat, aky trest dostane podla noveho zakonika podla sudruhov tohto bananistanu.
@laurita285 ale co si, tam je to prirodzene, ze si znasilnuju slovenske a vlastne zeny. ajtak si za to sami mozu. ved nemali nosit sukne... a vlastne mali mat navarene a upratane, ked chlapi dosli z krcmi.
@kiwi3 Dobre že pripomínaš, musím si splniť manželské povinnosti.
Takže tu sa bude uplatňovať miernejšie posudzovanie podľa nového trestného zákonníka. Čítala som aj tu na koňovi mnoho obhajoby novej právnej úpravy, teda znásilnenie asi mnohými nie je považovaný za zásadný trestný čin.
Si zhrozená z každého znásilnenia a vytvaras o ňom novú tému alebo je toto znásilnenie vynimocnejdie tým,že páchateľ (ak je to pravda) je Nigerijcan? Robí jeho pôvod z neho väčšiu sviňu?
A? Vieme si prečítať v správach. Treba to kopírovať sem?
@veronka1996 aby oni nemali stredovek, keď na nich vytiahne ten nigérijský falus😂
ja sa skôr pohoršujem na tým, aké debilné obidve ženy boli..on ich zavolal do parčíku...asi museli byť spité pod obraz boží, keď s ním išli a nevedeli sa brániť a samozrejme bol sex nedobrovoľný...
Seriózne sa Vy ženy vyjadruje o znásilnení týmto spôsobom?! Ja som v Trafe (podnik, kde im údajne bolo niečo dané do pitia) prežila pol puberty, akože je neskutočné, že si svoje sexuálne chúťky niekto uspokojuje formou znásilnenia.
Čítajte s porozumením všetky správy, nie hneď jak hlupane reagujte na prvé správy.
@micusa2222 oni debilné neboli, len sa zmrdovi podarilo ich sfetovať. Debilná si Ty, keď si nevieš vygúgliť ako sa to udialo a hneď píšeš, čo píšeš 🤦🏼
@rudko222 keby bola zverejnená fotka dotyčných, vôbec by ma neprekvapil názor, že si to výzorom a oblečením pýtali samé. Stredovek.
Ale vieš, ľahko sa kope do cudzích, keby sa to stalo v ich okolí, už by sa tak nevyjadrovali.
A nebolo to náhodou tak, že cigane si šli zarobiť a nejako sa mu potom nechcelo zaplatiť?
Ale vsak Fico slubil,ze uz ani migrant k nam neprejde, tak kde sa stala chyba v programe? 🤔
Nechapem, preco tu niektore utocite na autorku s tym, ze si dovolila uverejnit spravu, v ktorej je napisane, ze skutku sa mal dopustit African - je to proste fakt, podozrivy je African. A dalsia vec, priznajme si, takato sprava proste vzbudi vacsiu pozornost, ako keby sa skutku dopustil Slovak. A rovnako to vzbudi vacsiu pozornost aj v inej krajine, kde sa trestneho cinu dopusti nie domaci, ale cudzinec. Ludia to proste prirodzene vnimaju citlivejsie, pretoze uvazuju tak, ze sa to akoze nemuselo stat, keby tam nebol prisiel, ze nie je "domaci".
@mandzula do tohto baru chodi vacsina cernochov a cudzincov, a dievcata ci zeny 15 ci 40 rocne tam s nimi rady tancuju , piju a robia kde co. A velmi rady otrcia. Netreba si to predstavovat ze tam prisiel nejaky cernoch a vycnieval z davu a vsetky zeny sa bali len aby sa na ne nepozrel. Toto nie je dedinska krcma.
@laurita285 isto sa pohorsuje aj nad slovakmi znasilnujucich nigerijcanky v Nigerii
@yanabella bola si tam niekedy?
@myrra81 V Nigérii som nebola, ale spomínam si, ako jedného Slováka v UK odsúdili za znásilnenie a pokus o vraždu Moslimky. Tiež na pár Slovákov, čo tam bolo odsúdených za obchod s bielym mäsom. V Nemecku zas ďalší celkom nedávno znásilnil ženu za pritomnosti jej maličkej dcérky. To sú krajiny, kde som žila, preto si na tie prípady spomínam. V ČR tiež mali prípad, keď Slovák znásilnil malého chlapca. Takže argument, že Slováci určite nechodia znasilňovať do zahraničia nesedí. My máme oveľa podstatnejší problém ako jeden Nigerijčan. A síce, že znásilnenia sú u nás mnohými zľahčované - od politikov, cez policajtov až po bežných občanov a ich riešenie a trestanie je smiešne mierne.

Ešteže Slováci ženy neznásilňujú😒