Nízlová a Kolárovský
Ahojte viem ze ma tu teraz zvozite, že sa mam starať o svoj život, že sa nudím a podobne. Ale áno nudím, som na PN rizikovom. Chcem vedieť názor iných ludi nato co ja si myslím. Ja si myslím ze ten Kolarovsky vôbec nieje otcom Nizlovej dcéry, využili len to ze to niekto vytiahol. Ani jeden z nich to nepotvrdil. A co ze vydal nejakú pesničku, ved spievať môžem o com chcem. Dokonca v nejakom podcaste povedal ze Veronika sa v klipe neobjaví, a či sa tam objaví VERONIKYNA DCERA je este otázne. On sa zviditeľnil, ona ma pokoj od otázok ohľadom otcovstva, ľudia majú senzaciu a novinári majú o com písať. Som jediná co si to myslí?
@mandarinka555 urcite. Som tu od roku 2012,sa spamataj a ked chces komunikovat,tak najprv odpovedz
@petulda333 Keď si nervózna, hoď do seba jeden Lexaurin 😝
@mandarinka555 prenecham tebe
Si šťastný človek, keď ta toto trápi...
@mandarinka555 Tak čakala som hocijaký argument, ale tento ma pobavil.😀 Rada by som mala toľko peňazí ako tie dve.😀 Uznavam, bohužiaľ som výrazne mladšia od nich a spievať neviem.😀
Ja len, že asi ti nejaká prebrala frajera či čo?😀 Lebo to čo tu predvádzaš je hodné reakcie pubertiacky, ktorá okolo seba keca nezmysly, aby seba ubezpečila, že je dostatočne dobrá, keď bude urážať falošne iných. 😉
@mandarinka555 tak ja budem asi pre teba uz piata nizlovka 😁😁 citam debatku a poviem ti tajomstvo. Nie vsetko, co sa napise v bulvari je pravda. 😳 ... zena rozmyslaj. A nenavazaj sa do niekoho, koho nepoznas. Ja ich nepoznam tiez.. ale mam aspon zdravy rozum a usudok. Ak chlap zaraba 2 tisic mesacne, je ok pytat 100 eur na dieta? Malo. Ze? A tento chlapec zaraba cca 200 tisic mesacne - alikvotne je to 10 tisic. A to uz je vela? Rovnaky pomer. Uz ta vidim, panicka, ako by si z neho ty osobne vyzmykala ovela viac. A celkovo- ta suma nebola ani potvrdena.. len spomenuta bulvarom. Bol tam ked dieta robil? Bol. Dobrovolne? Ano. Ma teda primerane sa podielat na vychove a aj vyzivnom. Podla zakona primerane platu. A est eked uz citas bulvar- nazor na clanok, ze ju odkopol lebo sa mu zhnusila za to, ze po porode pribrala? Preco nespomenies? To je ok? Ci to uz neni pravda? 😁 mna to cele netankuje, ale hadat sa a navazat do niekoho, osocovat urazat ked sa ten clovek nemoze branit... je ubohe. Skor som ja nazoru, ze vetka cest, ze nevytahuju spinu na svojich ex... co si myslim ze by bolo jednak aj co...
@janula12345 cosi,ona by si od neho ziadala max 200e 🙈 ja ked som podobne komentare citala na fb,tak sa mi oci pretacali. Ze je kurva lebo tolko ziada a ine dostanu 100 a musia byt spokojne. Hold nie kazdy zaraba tolko co on. Navyse sa o malu inak nestara,je nonstop s mamou,tak nech aspon plati. A k tej jeho novej. Asi 2dni po tom,co pisali k rozchode,bola na ig jeho foto s tou novou. No potom zmizla fotka.
@mimka1402 A z čoho majú peniaze? Veď nič nerobia....
@mandarinka555 nic? Pesnicky,instagram,reklama....
@petulda333 No...tak tie dve toho naspievali....
jedna mala prachateho lobotku ci jak sa ten futbalista vola a decko, druha nic okrem 35r na krku, tak si urobila aspon to decko... obidve su divne 😀 a predpokladam ze sa ich v zivote nezbavime, aj o par rokov budu v bulvari robit reklamu na skolsku tasku alebo co ja viem co 🙈
@mandarinka555 to je jedno kolko,zarabaju na nich doteraz a teraz tvoria pre deti skladby
@petulda333 Aby ti z tej ich "obhajoby" nepukla cieva....
@mandarinka555 tebe z tej zloby kt z teba ide.

@petulda333
@mimka1402 Iste....Nízlovky na koníku 👎