icon

Nočné sovy. Pridajte sa

ifrimka
26. mar 2008

Je presne 22:22 GMT a ja este nespim. Cakam na svojho muza kym pride domov z roboty. Ak byvas hore neskoro vecer, pridaj sa...

zuzanockamt
13. apr 2009

ja nemam nejaku extra zalubu vo vareni a ani v peceni, no alle ked to treba, co narobim ... ale ked ma to chyti, tak to robim niekedy aj s radostou 😀

3558
13. apr 2009

kraj...navsteva sa teda prisla najest, co?? 😀 😀

mima ja mam kamosku a ona ma 9 rocnu dceru a stale veri na jeziska. odpadla som ked som sa to dozvedela. 🙂

krajcoanka
13. apr 2009

zuzi, nech len verí, to neva! 😉 🙂 Veď v podstate nám tie peniažky na darčeky požehnáva 😉 🙂

krajcoanka
13. apr 2009

kde ste zmizli sovulky?

zuzanockamt
13. apr 2009

ja som este tu, ale uz sa mi aj nejako drieme, ale MM este stale zadivany do telky 🙄

3558
13. apr 2009

ale ze ju tak dlho dokazu klamat. babky,dedkovia,krstni rodicia,rodicia a ze v skole /je stvrtacka/ jej to uz niekto nepovedal. tomu sa cudujem.jasne ze je to krasne. aj ja sa budem snazit co najdlhsie to tajit ale neviem ci to tak dlho zvladnem. 😒

krajcoanka
13. apr 2009

aj ja som sa to dozvedela v 4-5 triede. A to som bola veľmy sklamaná. Ja to malému vysvetlujem tak, že chodíme do práce-teda ja momentalne nie 😀 , a že v dnešních dňoch keď je kríza je už to zázrak....a že Boh nám prostredníctvom práce dáva peniažky aj na darčeky, takže v poddstate sú od neho. 🙂

krajcoanka
13. apr 2009

no ak tu nikto nieje, tak pôjdem do hajan....

3558
13. apr 2009

takze on uz neveri??? zase sa mi zda malinky na to. 😕

krajcoanka
13. apr 2009

ale ano, tak ako som napisala...

krajcoanka
13. apr 2009

No už je veľa hodín a zajtra vstávame k dokinovi. Lubko je na rukách nieaký vyhádzaný... 😢

krajcoanka
13. apr 2009

tak sa lučim a možno zajtra... 😉 🙂 bru nocku!

minkak
13. apr 2009

jeeee anka ,tak citam,ze u Vas stale veselo,dobre ze si vytiahla tuto temu 🙂
tak snad zajtra Vas tu stihnem 😉

maja22
13. apr 2009

Ahojte sovičky, čo je s ifrimkou, nevidela som ju tu už veeeeeeeeeeeeľmi dlho... 😕

krajcoanka
16. apr 2009

jejej stare suvulky, kdeže ste?
Je tu ešte nieaká sova tak neskoro v noci? alebo už všetky spinkáte? 😕

minkak
16. apr 2009

anka jasne,ze ano 🙂 ja som tu 😉 😅

nikollette
19. jún 2009

ahojte 😀 😀 😀 😀
ja som dnes nejaká nočná sova.. a to máme zajtra krstinky tak budem musieť vstávať... oooch, už vidím jak sa mi nebude chcieť, ale ajtak tu kukučkujem na nete ešte 😅

mukky
19. jún 2009

ja cakam na rosalindu,zacina 2.20 😎

krista
25. jún 2009

Ahojky,
chtěla bych vás informovat o novince - po dosažení 10000 příspěvků už není nutné zakládat nové téma.
Pokud už vás někdo informoval, tak se omlouvám za opakování a děkuji za pochopení.

Krista

minkak
23. sep 2009

ahojte sovulky 🙂
nejako to tu zanedbavame.... 😒

mirka099
23. sep 2009

ahojte... tak tato tema je usita pre mna... som tu bezne do jednej druhej v noci... len chcem aby ste vedeli te je nas nocnych sov vela 😀

minkak
25. sep 2009

mirka no vsak ano-urcite je nas tu dost 😉 🙂

vinifera
25. sep 2009

Ahojte kočky.Teda sovy - sorry
Téma ako vyšitá pre mňa. Najradšej by som šla teraz vysávať. Len miminák by asi na mna škaredo zazeral z postieľky 😝 .Drahému je to jedno, to už mám otestované okolo neho keď vysávam trebáras aj o druhej vnoci tak nevníma 😀
A vy ako?

adulikka
25. sep 2009

Ahojte ,tak aj som tu dlho do noci ...deti spia ...manžel kuká ..a ja ťukám...

mirka099
25. sep 2009

ahojte sovicky... je tu noc a my sme tu zas 🙂 ja som sama, muz je v nocnej, maly spi.. a neviem co by som od nudy robila

adulikka
25. sep 2009

ja tiež od nudy sedím pri Pc a čítam ...a ťukám ... a sa na niektorých témach 😀 a do niektorých aj píšem

hasleerka
26. sep 2009

ahojte môžem sa k vám aj ja pridať ... občas sedím pri PC až do druhého dňa 😀

mirka099
26. sep 2009

hasleerka ahoj, tak to si potom prava "sova" ja ho o takomto case len zapinam 😅

adulikka
26. sep 2009

Ahojte aj ja som tu ešte

mirka099
26. sep 2009

a co porabate? mne sa maly kazdu chvilku budi, ani sa mi neoplati ist spat 😒