icon

Nosíte ešte respirátory?

19. apr 2022

Všímam si, že na to už ľudia kašlú, resp. majú len rúška. Ako ste na tom vy?

Strana
z3
autor
19. apr 2022

Ja nosím, ale len do obchodu. Ale priznám sa, že minulý týždeň som bola len v rúšku.

bbebe
19. apr 2022

ano nosim respirator vsade

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
lindous
19. apr 2022

Ja nosím respirátor všade v interiéroch (hlavne teda obchod, spoločné priestory v práci, MHD) a keď je zima, tak aj vonku, už som si zvykla, že mi nemrzne tvár 😅....veľa ľudí sa čuduje, ale mne je nosenie respirátora príjemnejšie ako rúško

h2
19. apr 2022

Nosím len do obchodu, v práci sme ich už dávno zrušili.

bikarbona
19. apr 2022

V mhd, v obchode nosim respirator. Ked sa otepli, prejdem na rusko.

mima1
19. apr 2022

Len tam kde treba. Obchod domtor. Inak nie.

dazdovka
19. apr 2022

Nosím a nebaví ma to, ale COViD nechcem, takže sa poctivo chránim.

veronikaszabova
19. apr 2022

Iba rusko

nyusika
19. apr 2022

@lindous aj mne je respiratir prijemnejsi, ako rusko. ale kupujem si tie tenke respilony

gelifil
19. apr 2022

Nenosím a nikdy som nenosila

nikha2809
19. apr 2022

@dazdovka my sme chytili kovid na dvore.Nikde sme neboli ani v obchode ten týždeň ani s nikým ani dcéra v škôlke a zrazu dvojročný horúčky a pozitívny.Behom dvoch dní sme šli všetci 😀 ani dr.tomu tomu nechápala že kde sme sa mohli nakazit

nikha2809
19. apr 2022

@dazdovka teda akurát muž chodil do práce ale v tej je sám a on išiel až posledný takže on to nedovliekol

diewcatqoo
19. apr 2022

Nenosim. Nezijem na Slovensku a u nas su respiratory zrusene aj v interieroch a v MHD. Myslim, ze su povinne len v zdravotnickych zariadeniach. Na pocte infikovanych sa zrusenie povinnosti zakryvat tvar neodrazilo 🙂

nyusika
19. apr 2022

@nikha2809 inkubacna doma moze byt desat aj viac dni, cize ste sa mohli kludne nakazit aj skor

patus_2
19. apr 2022

Nosím už iba tam, kde je vstup povinný s respiratorom. Pracujem vo veľkom kolektíve, respirator som nosila poctivo, kupovala som si drahšie respiratory a aj napriek tomu som sa 3x nakazila 🤷

nikha2809
19. apr 2022

@nyusika no môže byť ale prvý začal syn.Ten s nami ani do obchodu ani nikde nechodí ani do ms ešte nechodí.

monillia
19. apr 2022

@lindous som na tom úplne rovnako,mne budú ešte aj chýbať 😂

nyusika
19. apr 2022

@nikha2809 aj to je nepodstatne, mohol mat test negatoivny skor, ako ste vy mali prve priznaky

nyusika
19. apr 2022

@monillia mne tda nebudu chybat, aj ked ho nosim poctivo.
ale vysoka skola zivota ma naucila, ze najviac sa im brania ti skaredi, ktorym by aj teda prospeli - P.S. - berte to s nadhladom 😀 😀

monillia
19. apr 2022

@nyusika myslela som to tak, že ja ho často nosím aj keď nemusím, proti vetru a zime

weronika171717
19. apr 2022

Nikdy som to nenosila a ani nebudem..... Rovnako ani rusko nenosim.....

vevesh
19. apr 2022

Ked nemusim, nenosim- na sk v poslku som nenosila vobec napriklad, v nemecku akurat tam, kde to este predpisane je. Idealne, aby to bolo uplne na dobrovolnosti a kazdeho uvazeni...(i ked ti s tym dobrovolnym ruskom sa dokazu aj tak pohadat, ze sice nemusis, ale ked nenosis, tak ti praje kovid so smrtou- tot nedavna realna skusenost🙄🙄🙄🤦‍♀️🤷‍♀️)

simca06022011
19. apr 2022

Ja nosim len respirator, neznasam rúška - lepia sa mi na usta, par krat herpes z toho.. 🙂 Inak mne sa v nom paci, nie je mi zima na nos :DDDD Vonku bezne samozrejme nenosim vobec, ani som nenosila, ale obchody a interier sa inak neda🙂

iwka1984
19. apr 2022

Nenosím respirator lebo ho neznesiem, nosím rúško a nemala som s nikým problém, a keď aj niekto sa staral tak som povedala že radšej ,,rúško na nose ako respirator pod nosom,, 😂😂😂 ale už aj na to kašlem poväčšine 😁

janba
19. apr 2022

Ja len respirator, mne tie obycahne ruska nedrzia, takze ked, mam respirator

sissy27
19. apr 2022

nosím tam kde je to povinné. A mám také fajn jemné respirátory, že sú mi príjemnejšie ako rúška keď už to teda musí byť

malapepka
19. apr 2022

Iba v interieri a aj to iba rusko a aj to iba pod nosom. Stacilo dvojrocneho teroru.

nelca0510
19. apr 2022

@gelifil to aby sme ti zatlieskali,aká si rebelka

lindous
19. apr 2022

@monillia asi aj mne 😂 nijak ma neobťažujú, jediné čo ma na nich naozaj štve je množstvo odpadu... 😏

Strana
z3