Nosíte ešte respirátory?
Všímam si, že na to už ľudia kašlú, resp. majú len rúška. Ako ste na tom vy?
ano nosim respirator vsade
Ja nosím respirátor všade v interiéroch (hlavne teda obchod, spoločné priestory v práci, MHD) a keď je zima, tak aj vonku, už som si zvykla, že mi nemrzne tvár 😅....veľa ľudí sa čuduje, ale mne je nosenie respirátora príjemnejšie ako rúško
Nosím len do obchodu, v práci sme ich už dávno zrušili.
V mhd, v obchode nosim respirator. Ked sa otepli, prejdem na rusko.
Len tam kde treba. Obchod domtor. Inak nie.
Nosím a nebaví ma to, ale COViD nechcem, takže sa poctivo chránim.
Iba rusko
Nenosím a nikdy som nenosila
Nenosim. Nezijem na Slovensku a u nas su respiratory zrusene aj v interieroch a v MHD. Myslim, ze su povinne len v zdravotnickych zariadeniach. Na pocte infikovanych sa zrusenie povinnosti zakryvat tvar neodrazilo 🙂
Nosím už iba tam, kde je vstup povinný s respiratorom. Pracujem vo veľkom kolektíve, respirator som nosila poctivo, kupovala som si drahšie respiratory a aj napriek tomu som sa 3x nakazila 🤷
Nikdy som to nenosila a ani nebudem..... Rovnako ani rusko nenosim.....
Ked nemusim, nenosim- na sk v poslku som nenosila vobec napriklad, v nemecku akurat tam, kde to este predpisane je. Idealne, aby to bolo uplne na dobrovolnosti a kazdeho uvazeni...(i ked ti s tym dobrovolnym ruskom sa dokazu aj tak pohadat, ze sice nemusis, ale ked nenosis, tak ti praje kovid so smrtou- tot nedavna realna skusenost🙄🙄🙄🤦♀️🤷♀️)
Ja nosim len respirator, neznasam rúška - lepia sa mi na usta, par krat herpes z toho.. 🙂 Inak mne sa v nom paci, nie je mi zima na nos :DDDD Vonku bezne samozrejme nenosim vobec, ani som nenosila, ale obchody a interier sa inak neda🙂
Nenosím respirator lebo ho neznesiem, nosím rúško a nemala som s nikým problém, a keď aj niekto sa staral tak som povedala že radšej ,,rúško na nose ako respirator pod nosom,, 😂😂😂 ale už aj na to kašlem poväčšine 😁
Ja len respirator, mne tie obycahne ruska nedrzia, takze ked, mam respirator
nosím tam kde je to povinné. A mám také fajn jemné respirátory, že sú mi príjemnejšie ako rúška keď už to teda musí byť
Iba v interieri a aj to iba rusko a aj to iba pod nosom. Stacilo dvojrocneho teroru.

Ja nosím, ale len do obchodu. Ale priznám sa, že minulý týždeň som bola len v rúšku.