Nosíte pri mužoch vysoké opätky?
Dievcata taká asi zvláštna otazka, tie čo ste rovnako vysoké ako vaši muzi, zvyknete nosiť pri nich vysoké opätky? Nevadí im, ako ste o 5,7 cm vyššie?
Muž má 186 ja mam 186 nenosím opätky vôbec lebo ma boli chrbát a neviem v tom chodiť. Takže neviem, ale opätky mu nevadia skôr naopak, toto sú úplne otázky... Bud ta miluje alebo rieši komplexy
@elizabet173 jeziiis som precitala ze: sam SI stekle kupoval, jemu sa to velmi pacilo🤣 ...tak citam este raz a uz dobre :D :D
Ja som rovnako vysoká ako manžel, už pár rokov nosím len barefoot (mimochodom, nie sú "škaredé", majú tvar chodidla, s akým sa všetci rodíme), takže v topánkach manžel pôsobí vyššie 😄 ale keď sme spolu začínali, nosila som klasickú obuv, občas aj s nejakým vyvýšením a nikdy nám to ani jednému nenapadlo riešiť. Prečo vlastne?
Inak, moja sestra je vyššia od priateľa, opätky nosí veľmi často a vyzerajú vedľa seba výborne 🙂 ale on ju skutočne zbožňuje a nevadí mu k nej "vzhliadať" 😄
Ja mam muza vysokeho, ale keby bol nizsi ked mam opatky tak by mi to nevadilo. Otazka znie, ci by to nevadilo jemu.
@babulkomale 😏👌
Ja si napriklad nemozem obut balerinky pri mojom chlapovi, lebo mu je z nich na grcanie.... Je pravda, ze som o 10cm nizsia, ale aj keby som nebola... Jedine balerinky ktore som mala som vyhodila. Vraj skaredsiu topanku si zena obut uz ani nemoze.
@hellokitty57 za čoby si sa hanbila???
Ja balerinky ani nevlastnim. Smrdia v tom nohy, zoderie to do krvi, nici to chrbticu a pridava to opticky kila. Ak topanky na cely den, tak nejake pekne elegantne biele tenisky, a v lete remienkove sandalky alebo espadrilky.
Anoo nosim ale iba prilezitostne ked su deti skor pohodlie ale inak áno na oslavu do mesta ja 168 cm moj muz 186 takze aj 12 cm mozem :D
Muz je odo mna o hlavu vyssi, ale aj tak nosim topanky ktore sice maju podpatok, ale len taky mensi/ stredny 😀 Citim sa blbo ak sa mu zacnem vyrovnavat
nazory koniec .... nosim opatky a aj budem je to sexy, moj s tym nema problem lebo sa mu to paci iba obmedzeny ma s tym problem ... barefoot nikdy ked to vidim ake maju roztiahnute na sirku nohy je mi zle a este ked nieje pedikura rovno sa moze zenska obliect za chlapaa. apotom sa cudujete niektore ze sa vas pozrie za inou ktora sa oblecie zensky pekne je upravena ... nechapem ako zena kde sa podela zenskost. chlapom sa pacia nohy. sama tovidim na svojom aj ked sa pozeraju po mne mam to rada je to prirodzene a patri to k nam zenam
@janka12345678 nosime opatky aj ked mame chlapov vyssich, ono uz apriori si ich tak vyberame lebo mozeme citim sa lepsie viac sexy ked je muz vyssi kazdy ma ine nastavenie jedna tak druha inak kazdy nech si vyberie ako chce ako sa dobre citi
Keď si dam opätky som vyššia ako môj manžel jemu to nevadí. Že sa mu to páči. Ja sa citim niekedy ako dwbil.. ale keď to jemu nevadí🤷🏻♀️
@timea301196 no vidis jeden sa citi tak a druhy inak a tak je to aj so zenami tu. Mna by to ponizovalo nemohla by som mat mensieho muza ale inej to nevadi tak nech tak ma✌️🩷
@moncici7 no tak u mna výška nehrala nejakú rolu. 🙂 a môj muž je prave viac nádržaný keď mám opätky 😂😂😂 ale tak je odomňa vyšší :D ale ja rada nosím opätky vyššie
@moncici7 ked ma zena vysoka 180+ cm nizsieho muza, tak nema v hlave upratane? 😂😂😂😂😂😂😂
To si kde vzala?
akurat dcere prisli tensiky, s vysokou platformou v piatok, a mali sme takuto hadku doma hned.. lebo chlap, ze vysoke zeny nemaju mat opatky a vysoke topanky.. ocka sme teda poslali (slusne samozjreme) riesit si komplex inde, a to je 195cm vysoky chlap, dcera ma 174... za mna kludne zeny nech nosia co sa im paci, v com sa im dobre chodi, v com sa citia dobre a pekne.. nikdy v zivote ziandy moj ex, ale aj ten moj teraz nemali s opatkami a vyskami problem (neviem co ho to napadlo, ja tiez mam 170cm a vysoke topanky problem nikdy neboli). Prave naopak, vysoke, pekne stavane zeny su pritazlive. Jasne, jedna vec je 185cm na zene, ale 170-175cm to v dnesnej dobe je podla mna celkom normalna vyska.
@timea301196 môj detto, aj bez opatkov som vyššia ako on a on ma ešte aj povzbudzuje aby som si dala steklace 😁. Myslím ze chlapom to vôbec nevadí, skôr ženy to riešia strašne 🙂
@babulkomale hej tiež kukám ze ako to myslí ale ak tak ako to napísala tak to nemá v hlave upratané niekto iny 😁.
@simca06022011 jasne ze je to normálna výška. Mne to az smiešne prišlo 😁. Čudný postoj chalana. Môj ma ale tiež čudný postoj lebo meriam 190 a chce aby som si aj tak dala opätky 😁. Ale nechcem búrať zárubne takže nenosím ich samozrejme.
@simca06022011 co to znamena "jedna vec je 185 cm na zene"?
@babulkomale no prepac ale urcite si nevyberiem nizsieho to som vzala z vlastnej hlavy neurobila by som to sebe ani svojim detom pre mna je to nepredstavitelne ale ak niekto chce nech sa paci . Poznam zeny 185 a maju vyssieho muza 😎👍
@timea301196 ok ked ti to nevadi tak to je v poriadku. Ja som tiez skor vyssia ako nizsia ja by som sa velmi zle citila vedla maleho chlapa ale kludne to mozem mat aj pocitovo dedo mal 2 m a vsetci chlapci v nasej rodine vysky takze kazdy to moze mat inak, hovorim za seba 🙂
@moncici7 a? Aj ja som mala na vyber a mohla som mať chlapov vyšších odo mňa. Ja si podľa výšky ale nevyberám. Vybrala som si toho ktorého som chcela 🙂.
@gerrwie_girl aj ja mam toho ktoreho som chcela pre mna je ten najlepsi na svete a je vyssi 😍

Podla mna pokial ma zena 160cm a da si opatky a je o 5-7cm vyssia od partnera, ktory nieje tintitko tak je to ok...ale ja meriam 179 a partner 180 a ked som zabila 8-10cm opatky tak to bol brutal...bola som ako obrica pri nom a aj pri inych ludoch. Na svadbe tancovala pri mne teta ktora mala baleriny a asi 155cm (strasne komicky to vyzeralo, zle som sa citila a aj na fotkach to nevyzeralo dobre) ...opatky nosim ale vzdy si kupujem max do 5cm