Nosíte pri mužoch vysoké opätky?
Dievcata taká asi zvláštna otazka, tie čo ste rovnako vysoké ako vaši muzi, zvyknete nosiť pri nich vysoké opätky? Nevadí im, ako ste o 5,7 cm vyššie?
@miadi super napisane nezalezi ci sa to jemu paci alebo nie
@babulkomale To isté mi napadlo... Že keď som nepozerala na nick tak som myslela, že to píše vyzreta nejaká šesťdesiatnička, ktorá žije vo svojej bubline a potrebuje usmerňovať iných na absurdite. 😀
@babulkomale nechapem, co sa na tom nedá ovplyvniť. Čítala si otázku témy? Ty si nevyberas svoje topánky?
Samozrejme, ze nosim. Ak si dam velmi vysoke, tak som cca o 3-4 cm vyssia. Moj muz ma dost sebavedomia, aby to neriesil. Naopak, vysoke zeny s opatkami su šik.
Ja vysoké ženy ani nepoznam, všetko do 165 cm 😅🙉🙈
Ja pri "vyberani" partnera som mala vzdy nejake kriteria, aj na vyzor aj na povahu. Spomeniem tie na vyzor - asi len 2 : nie blondiak a nie pod 190cm, cize 190cm a vyssie. Kedze ja mam 177cm a s nizsim muzom by som sa necitila komfortne, lebo milujem nosit podpatky. Cize tak, kazda zena si ma moznost vybrat partnera podla svojich kriterii. Ked je chlap nizsi od zeny, niekomu to vadi, niekomu nie. Vec nazoru.
Ja som stale nizsia aj v podpatkoch od manzela ❤
Ja mám 163cm a muž 2m takže aj keď dám opätky stále som menšia 🤣🤣… ale keby mám nižšieho určite by som si nedala .😅😅
@bluka2 sa robis alebo nechapes? To, co sa neda ovplyvnit, je vyska kazdeho z nas. Ja som vyssia od manzela aj naboso, pretoze som od neho proste VYSSIA 😃 takze on nenarastie, ja sa nezmensim.
Podpatky su sekundarne.
Ja som pisala ze sa to neda ovplyvnit ako reakciu na tie dehonestujuce hlupe nazory na nizkych ludi.
Male zeny chcu len vysokych chlapov a co maju potom robit zeny 180+? Byt viac vyrovnane ako tie nizke a chodit aj s nizsimi muzmi, ze?
@hellokitty57 no dovoľ 😁 Môj priateľ meria186 a ja 190 a teda nemám pocit ze by som sa mala hanbiť 😁. Ale áno ako píšeš tvoj názor, len ma prekvapil
Mm je síce vyšší… ma cez 2 metre. Ja mám 175 a opätky som nosievala vždy aj keď som mala nižšieho priateľa a bola od neho vyššia. Dnes už nenosím z praktických dôvodov.
Ten kto ai mysli ze je to divné je divný 😁 dnes je normálne keď si opätky obuje muž, prečo by si ich nemohla dať vysoká žena?
Mam 172cm a chlap 170....a nevadí mi to...dôležitejšie sú iné veci. Exmanzel mal 190 a nefungovalo to
Poznám páry kde je muž nižší od ženy a to ona má balerínky. Takže žiaden stres. Kľudne si daj. K
Stále lepšie vyšší opatok je to ženskejšie ako cvičiť alá baleríny
Ty kokos, vratila som sa po dvoch dnoch na diskusiu a normalne kukam ako puk. Baby ved my vam svojich nehodnych chlapov, co su pod 2 m nenukame na striebornom podnose, tak co riesite? Ty nechces mojho lebo ti je maly, ja mozno nechcem tvojho, lebo je chudobny. No a??? Chlapov beha po svete 3,5 miliardy, kazda si vyberie toho, aky zodpoveda jej kriteriam. Ako fakt sa ideme teraz navzajom hejtovat za vysku nasich muzov? J*be vam, podte k nam.
Nie nenosím.bola by som vyššia .a ja by som sa zle cítila ako kobyla pri nom
Ja som ešte nikdy nebola vyššia ako muž, lebo som nízka a muž vysoký.. opätky však nenosím, nie sú mi pohodlné a mám radšej tenisky.. mám len jedny čierne lodičky čo používam do spoločnosti keď je to vhodné, inak vôbec..
Moja sestra je inak vyššia od jej manžela a nikdy mi to neprišlo divné.. vôbec nechápem týmto nepisanyn spoločenskym normám a posudzovaniu kto má byť vyšší, nizsi, chudši, širší, usmiatejsi, vážnejší či akýkoľvek...
Samozrejme že nosím. Mám 175 a mám brutálne pekné nohy a rada ich ukazujem, v podpätkoch sa za mnou otáčajú, že si krky idú vykrutit 😜
Ja mam velmi vysokeho partnera, je medzi nami rozdiel 30 cm a ja by som uvitala, keby som vyssia a on nizsi. Bolo by lahsie ho objat okolo krku :D a vysoke zeny su nadherne, keby mozem tak chcem mat 175 cm 🙂
@davidofff však neerdži a neukazuj zuby a bude to v cajku.
@janka608 ďakujeme ☺️
Opatky nenosim, nemusim riesit, aj tak je moj vyssi o 9cm.
Ja vám napíšem co sa raz stalo mne troska opačne..😅 som nízka, mam len 156cm a za mlada som nosila stále opätky. Ci na disko, kávu, na rande, do práce.. nikdy sa mi nestalo ze by som mala chlapa menšieho odomna keď som mala opätky a teda mohla som si dovoliť 10-12cm, v tých časom sa vyrábali celkom pohodlne s vysokými platformamy, vtedy sa to nosilo ale už bych si to neobula, nieje to moderne😅 spoznala som super chalana, cez platenú zoznamka, strasne sme si rozumeli, volavali, písali až sme si teda dali rande..bol pre mňa fakt príťažlivý, presne taky typ po akom som vtedy túžila. Tak prišiel pre mňa, sadla som do auta, všetko super..no ale z toho auta sme museli aj vystúpiť 😅🙈 ja som nevedela ze bude nižší odomna a nie o kúsok ale o riadny kusisko.🙈 rande som radšej otočila na priateľské stretnutie..mne prekážala ta výška, to ze bol nižší. Pritom on o tom aj otvorené somnou hovoril ze je na to zvyknutý a ze si nevie nájsť kvôli tomu babu. Bola som mlada hlúpa tak som to cele zahrala ze nieje tam ta pravá príťažlivosť z mojej strany..ale ostali sme naozaj dobrými priatelmi🩷 nikdy som sa mu nepriznala, ale keby to urobím, určite by to otočil na srandu ze môžem akurát banovat o akého super chlapa som prišla a tak mi treba🤣 proste veselá kopa🙂
@sandra49 ja som natrafila na maleho chrumkaveho, vsetko by bolo fajn ale v boxerkach dážďovečka, takze bohuzial 😃
Mne sa to barefoot tiez strasne nepáči ,je to totálne antisexi pre mňa 😁 co sa týka otázky chvalabohu mam 173 a muž skoro 2 metre tak toto neriešim, ale cely život som mala taký divný pocit pri chlapoch ,co boli nižší ako ja. keď som hodila stekle bežné som mala 182 cm a viac preto som mala vždy rada veľmi vysokých chlapov 😄
@babulkomale ty nechápeš, že ja sa vyjadrujem k otázke autorky? Ta sa pýta na niečo, čo sa ovplyvniť dá. Ty odbocujes od témy, ale ak veľmi chceš, tak aj partnerov si vyberáme podľa seba. Nemôžeš si napríklad vybrať či si vyššia alebo nižšia ako tvoj brat. Ppodsúvaš mi tu blbosti, ktoré som nepovedala. Mne je jedno, kto si vyberie koho za partnera. Rovnako ti môže byt jedno, ake pary sa mne esteticky páčia. To nie je náhoda, že napríklad pri tanečnom športe si vysoké hľadajú vysokých a nižšie nižších (aby to aj s podpatkami pasovalo akurát). Su body za celkovy esteticky zážitok z toho pohybu a tanca. Proste to pre väčšinu vyzera lepšie, ako keď k sebe výškovo nepasujú.
@babulkomale že opätky sú sekundárne 😂
“ Nosíte pri mužoch vysoké opätky?
12. júl 2023
Dievcata taká asi zvláštna otazka, tie čo ste rovnako vysoké ako vaši muzi, zvyknete nosiť pri nich vysoké opätky? Nevadí im, ako ste o 5,7 cm vyššie?”
Je to práveže v tomto kontexte “primárne”, lebo to zo zadania nie je téma o tých, ktoré sú vyššie ako ich partner
Baby ja som nejako mala šťastne stále na nízkeho frajera 😀. Ja sama mal 156 cm. Ex manžel mal asi 167 a terazbsi priateľ ma 165 😂. Mne to ale absolútne nevadí. Moc ocko bol o pol hlavy nižší od mamky a mama stále nosila opätky a nosím ich aj ja. Nastastie každý môj frajer mal toľko sebavedomia že takéto veci neriešil.
No môj muz vždy povie" V posteli sa to vyrovná."😁,Ja len príležitostne....

@micusa2222 ked dôjdu argumenty 😂 čo čakať od nechápavej 🤷