Nová horalka
Ženy jedli ste už "akože " novú Horalku-nový obal ? Ja som taký humus ešte nejedla..... to bolo normálne slané a čistá chémia.... kapitalizmus nám zničí aj horalky.... fuj

Zly,zly,zly kapitalizmus. Toto by sa v Sovietskom zvaze nestalo. Hrozne...vymyslat nove prichute pre zakaznikov. Za zlateho socializmu bola 1 prichut a nikto nepindal. Bolo 1 maslo, 1 mlieko, 3 salamy....hnile jablka....a tento hnusny kapitalizmus stale vymysla. Co nas chce rozmaznat?
@missdiva Tak Kinder, Milka a Študentská pečať sú fakt skvelé sladkosti - chuťovo tak 10tried pod keksíkmi od Sedity.
@daniela2202, vďaka za tip, ja arašidové maslo ľúbim, takže určite vyskúšam.
@missdiva kvalitou su tie vyrobky, ktore spominas, na urovni Horalky.
@annm81 chut je velmi subjektivna, kazdemu chuti nieco ine.
@onedaynick nepisem o kvalite ale, ze seditu uz nekupujem zo zasady.
@missdiva Ono sú to najmä úplne iné výrobky. Ale kým o keksíkch od Sedita sa dá povedať, že v pohode obstoja aj v širokej zahraničnej konkurencii a to vôbec nie zle, tak zmienené čokolády sú v rámci čokolád hlboký podpriemer (s vynimkou Lindt, ktorá je slušný priemer za málo peňazí).
@missdiva a o co islo v tej kauze?
To len ženy dokážu pisat o kekse litánie a ešte sa aj pohádať 😂
@daniela2202 mne sa táto otázka, jej formulácia, tvoje odpovede a celkovo diskusia spojila s tou otázkou, prečo sú niektoré mamičky na MK také arogantné.
Zrejme si vôbec neuvedomuješ, čo svojím prejavom o sebe hovoríš ostatným.
Ja som ju dnes mala ku káve mne chutí, lebo mám rada arašidové maslo... Ja napr. neznášam Kávenky (kakaové rezy sú lepšie) ale ešte som o tom s nikým nediskutovala...vďaka za možnosť 😀
A to nie je akože nový obal, veď si vieš stále kúpiť klasickú Horalku, toto je naozaj nový obal, nová príchuť
Tiež nič od Sedity nekupujem po majiteľových vyjadreniach, tak ako som prestala sledovať napr. jednu nemenovanú influencerku po jej vyjadrení, že by najradšej všetkých neočkovaných pooblievala octom, lebo keď letela na dovolenku do Dubaja (cez zákaz cestovania), tak musela mať rúško a spravil sa jej pupáčik a pokazil jej fotky na púšti a po správach ľudí, že čo si to dovoľuje, to ešte namiesto priznania si chyby poopravila na kyselinu 🙂
Autorka - stačilo napísať nová príchuť, skúsili sme, nechutí, ostávame pri starej.. Reči o kapitalizme a hašterenie s ostatnými boli úplne zbytočné.
no tak ti nechutila, prečo to má koho zaujímať? Kúp si starú a pri nej nostalgicky spomínaj na socializmus, súdružka
@daniela2202 tak to je prvotriedna mentalna atletika napisat, ze ti nechuti nova horalka a zamiesat do toho kapitalizmus.
Nám doma chutí viac ako klasická,nie je tak prehnane sladká.
U mna topka..a este si ju das zamrazit na pol hodky je mnam...kedy si len vedela kolko hnusu zjes denne ,tak horalka by ta nemala vytocit...uz sa len pozri na zeleninu a ovocie vsetko pesticidy,postreky atd...ak to poriadne neumyjes ,tak to je horsie ako horalka....jasne ten kto nema rad arasidove maslo,tak mu to nebude chutit-logika nepusti..
wow diskusia o keksiku 😲 fakt si hovorim, ze mat tak problemy inych ludi, hned by bol zivot ruzovejsi 😀
@nykkushka toto poznas?..su aj s mliecnou cokoladou, s burkymi orieskami v peanut butter...u nas to ide na dracku u deti a manzela...
Co s tym ma kapitalizmus????
@daniela2202 dobre, že si o tom založila diskusiu, to si musím kúpiť milujem arašidové maslo 🥰 ale teda nie je to o tom, že kapitalizmus zničil horalky ale o tom, že ti proste arašídové máslo nechutí.
@diamondsspaces uplne suhlasim s tym, ze ludia kupuju odpad, tak sa odpad vyraba 🤷🏼♀️ a tym kt kupuju lokalne, bio, eko produkty atd sa este vysmievaju 🙈
@nykkushka ja nazor
@diamondsspaces zdielam na 100%, tak ako aj tvoj o financnej gramotnosti..a ked je moznost predmetu v skole "financna gramotnost", tak tam nikto deti neprihlasi...
@liljana presne...mne horalky nikdy nechutili...jednoducho si ju nedam a nikto v nasej rodine...nechutia nam
@missdiva ani mi seditu nemam rada keď sa robia rozdiely medzi ludmi,, my neockovany a očkovaný co sa poznáme si nerobíme zle a neodsudzujeme jeden druhého iba dvaja sa taký nájdu aj to v rodine nie kamaratmi
a poton ze sa ma slovacisko tak zle, ked ma potrebu riesit kapitalisticku novu prichut horalky. Akoze wtf 😀 dufam, ze sa dalej nemnozis.
@daniela2202 ja horalku nemam rada ziadnu ani klasiku...najradsej mam milu a este tatranky mliecne a este kolosove keksy z lidla uz neviem ako sa volaju tie zjem aj 5naraz
@erikavesela ani mne mevo co na tej horalke ludia vidia