Nová vláda - ako to prežiť?
vsetci ludia dobrej vole, ako sa budete snazit udrzat mentalne zdravie pri novej vlade? ako sa da zmierit s tym, ze minimalne dalsie 4 roky sa tu bude krivit pravo, rozkradat, rozhadzovat a ze to tu bude vsetko moralne aj ekonomicky degradovat? uplne zabite 4 roky, dalsie dva kroky dozadu po malom kroku dopredu, opice uz toto maju davno za sebou... ja fakt neviem, ci ma clovek radsej kaslat na veci verejne... poradte. a nie, na nejaky "alternativny nazor" naozaj nie som zvedava, to uz aj algroritmy socialnych sieti pochopili, ze mi nemaju ponukat somariny.
@hanka_se ja na jednej strane chápem tento tvoj postoj, aj tak sa nič nezmení, nebudem sa starat... Ale keby si to všetci povedali, kradne sa ešte viac. Našťastie sú ľudia, ktorým to nie je jedno, ak vedia o trestnom čine politika, podajú trestné oznámenie a pod. Keby nás takých bolo viac, myslím, žeby to tu vyzeralo inak. Ale zas je tu riziko, že keď podas trestné oznámenie na politika, skončíš v base ty, v tom lepšom prípade, takže chápem, že veľa ľuďom sa do toho nechce, čakajú, že to urobí niekto iný. Škoda, že ten záchranca slovenského ľudu, ďalší Jánošík, nie a nie prist
@chodec15 precitaj si clanok 🙂 to si ty! v hlave mas to co ti tam dali media. na zaklade coho si myslis, ze ti budu pisat pravdu?? kazde medium niekto vlastni (vacisnou penta a za nou v pozadi americke struktury) a plati za to aby si si myslela/myslel to co chu. presne si dokazal(a) to o com tu pisem, ze nerozmyslas len opakujes nekaje klamstva. a dovidenia, viac tu uz nebudem spamovat.
@monichetta tak pozri môžeme to zobrať fakt s tým, komu smrt lucanskeho najviac pomohla, Ficovi. Kto na chate sa priamo priznal k tomu ako vsetko hodia na lucanskeho no Fico. Neviem to fakt ak vidíš priamo dôkaz nestačí aby si uverila, ze Fico je mafián a úplný klamár?
@stevvvka pri tomto sudnictve podavat na niekoho TO? zial, tu spravodlivost nie je :( Ja nevravim, ze kaslem na cele dianie, ale popravde, odkedy staviame dom, nemam cas sledovat spravy a cuduj sa svete, zije sa nam lepsie. Netvrdim financne, to hej, vsetko ide hore...ale psychicky, viac sa venujeme aj dcere, konickom, je klud v rodine, nehadame sa skrz politiku atd....
@777januska777 tak možno keby video z chaty uverejnila infovojna, bola by to pravda. Ale uverejnila ho Markíza (či kto), tak jasné, že to pravda nie je... pre monichetu 😉
Mňa výsledky volieb vydesili na smrť. Ani nie tak preto, lebo Fico vyhral, to sa dalo koniec-koncov čakať a po nadšených prieskumoch, ako vyhra PS sa ta pravdepodobnosť ešte zvýšila. Ale fakt, ze 75 %hlasov (celkovo) získala banda arogantných tlchubov, z ktorých nikto nikdy nič dobré nespravil, to považujem za desivé. A je mi dosť fuk, ci bude vláda pod taktovkou Fica s jeho heslom hrab a strkaj si do vrecka alebo pod taktovkou PS s heslom hrab a rozhadzuj na politický korektne nezmysly. Tieto voľby vyhrali emócie. Negatívne. Na oboch stranách. Preto som zvlášť vďačná za príspevky ako od @sss777, dávajú nádej, ze to s týmto národom ešte nie je celkom stratené. Úprimne jej za jej písmenká ďakujem, dýchla na mňa clovecina.
@chodec15 vieš, ja priznávam, že neviem všetko a do všetkého nevidím, ale to, ako zomrel Lucansky, tie detaily okolo toho, no dám ruku do ohňa za to, že bol odstránený, že niečo vedel. Za Lucanskym bol v Base Lipsic. Pohádali sa. Lucansky povie, že bude vypovedať, čo všetko na Lipsica vie. A zakrátko zomrie. No určite sa obesil.
Po ďalšie, žiaden zdroj nie je stopercentný, ale ja verím takým zdrojom, ktoré si viem overiť. Keď na stránke, z ktorej čerpám, dajú odkazy na miesta, kde si viem reálne overiť, že naozaj bolo podané trestné oznámenie napríklad, určite budem veriť skôr takému zdroju, ako refresheru, alebo denníku n, ved už len keď zbežne prečítam tie články, samé "udajne, vraj", dohady, domnienky.. To až cítit aj tými ilustračnými fotkami ako manipulujú mienkou.
Kuciaka nezavrazdil Fico. Ani Matovic. Ale si polož otázku, kto najviac profitovali z Kuciakovej vraždy? Mne je ľúto dvoch zabitých mladých ľudí, ale aby Kusnirovej matka na mňa vyskočila v reklame, že máme zabrániť smeru nástup k moci.. No mne to nepríde vôbec ok.
tiez som to videla cierno, ale ked sa nadtym zamyslis tak ficovi sa v tej opozicii az privelmi darilo zbierat volicov svojou nenavistou atd … mozno by dalsie volby bol este silnejsi … tak je uz tam kde chcel byt a teraz nech riesi vojnu, inflaciu zdrazovanie atd.. som zvedava ako si poradi .. a kedze nema ustavnu vacsinu mozme verit ze tak lahko mu veci prechadzat nebudu . Musime si drzat palce ✊🏻
@belllinka z viacerých zdrojov. Pre porovnanie. Napríklad čítam aj sme, aj aktuality, aj infovojnu, porovnám si, kde kto co píše, veľa sa dozvie človek v komentároch..A hoci priznávam, že zmylit sa môžem a určite teda sa v niektorých veciach aj mýlim, covid ma presvedčil o jednej veci - co na sme ku napríklad označovali ako hoaxy z infovoj y, sa neskôr ukázalo ako pravda. Takže mam tendenciu z vlastných skúseností veriť skôr takej infovojne, ako aktualitam napríklad. Aj keď to neriem ako stopercentne ani teraz. Alebo stránka prinášame nádej - tá sa mi pozdáva tiež.
@chodec15 príliš veľa dozorcov ? A kde boli keď si vylupol oko ? Obesil sa a pod ? Kamery ? Škoda ze ani jedna negunfovala 😀 nie som priaznivec smeru ale zase nebudem si myslieť len to co povedia v správach alebo napíše Monika Todova. Co sa týka Lucanskeho smrti bolo tam naozaj príliš veľa "náhod" aby sa naozaj zabil, alebo možno dobre, že sa sám obesil, ale naozaj si sám neublížil. Tým som si istá, prečo jeho žene nedovolili ho prezliecť? Odkryť mu paplon? Prečo,keď chcel začať rozprávať?
@chodec15 lebo viacerí obvinení z polície asi nemali toľko guraze ísť proti Lipsicovi? Ze Lucansky bol odstrašujúci príklad - toto sa vám stane, ak otvoríte hubu?
Príliš veľa dozorcov by bolo treba obísť? Ty si myslis, že kapacitne je koľko dozorcov v base?
Takto to vidíš ty. Ja za Kuciakom nevidím kocnera, ale Hascaka - pentu a Lipsica.
@belllinka jaj ty konšpiračny web, akonáhle tvrdím, že na infovojne som sa dočítala o pravdivých informáciách, už čítam konšpiračné weby... Ja netvrdím, že na aktualitách nenapíšu pravdu (občas keď sa pomylia😄-ale nie, toto je sranda), píšem, že po Mnohých skúsenostiach z môjho života skôr uverím infovojne ako aktualitam