icon

O akého pavúka ide?

17. okt 2022

Ahojte, neviete náhodou o akého pavúka ide? Prípadne či je nebezpečný?

O akého pavúka ide?
Strana
z2
simca06022011
17. okt 2022

@xsuzannex presne, a hlavne takeho obrovskeho, moja dcera to robila a taky kutnik isiel aj s poharom.. normalne si ho posuval... skoro som sa pototo v tej dobe este. Ale ako fakt, da sa to natrenovat, prijemne mi nie su, ale tak nemam ochrancu doma :D

xsuzannex
17. okt 2022

@simca06022011 ja som raz vecer sedela pri pc a krd som sa postavila, tak taky obrovsky bol na zemi,nastastie stal.. lenze pruser bol ze stal medzi mnou a uz spominanym biolitom.. muz v robote a ja tazky arachnofobik.. tak jedine co som na svojej strane mala bol maly smetny kos, obsah som vysypala, pavuka zakryla a na kos polozila asi 10 tazkych knih a na vrchu som nechala odkaz pre muza nech to zlikviduje kym rano vstanem 🤣

simca06022011
17. okt 2022

@xsuzannex no mne moj pri pavukovom cirkuse povedal, ze on na toto nema cas, nech si to poriesime :D ani len ked dcera vrieskala v izbe ho netuklo.. :D gentleman. my sme si kupili gumennych s dcerou a cakal ho medzi perinami :D a dalsi na zaclone.. :DDD skoro si ublizil :DDD

kate_cs
17. okt 2022

@elenka74 nám to vôbec nevadí, mame doma totiž aj tarantulu 😀 chlapci jej na záhrade chytajú cvrčkov.

Strana
z2