icon

O čom snívate, po čom túžite?

neznamaznama
19. okt 2023

Som zvedavá, či sa niekto zapojí. Zaujíma ma, aké máte sny a túžby. A teraz myslím obyčajné, praktické a sebecké sny a túžby. Lebo väčšina z nás podvedome túži po zdraví v rodine, o láske v živote či šťastí v práci. Ale keďže som si ja vytvorila nový sebecký sen a už pár dní nad ním premýšľam, ako si ho splniť, tak mi napadlo, že možno by bolo fajn sa o svoje sny podeliť. A začnem ja. Chcela by som sa naučiť po kórejsky a vidieť naživo koncert mojej obľúbenej skupiny. Už sa mi raz podobný sen podarilo splniť, aj keď ten bol podstatne jednoduchší a možno sa mi o pár dní splní ďalší "minisen", tak budem dúfať, že aj tento si raz splním. Len prísť na to, ako ti dosiahnuť.

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@stellarstar verím, že sa ti to splní. Minimálne to more. Ale ten ostrov ani neviem, kde je, idem si ho veru pozrieť.

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@lauriik krásne si sa rozbehla, to sa mi páči, "netrochárčiš". 👍

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@marcellka32 cestovanie je úžasný sen. Držím palce, nech sa ti ich či najviac splní. 😉

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@sheila121 jeeeeeej, súkromná knižnica. To by bolo úžasné. A taká poriadna. Tie moje knihy už nemám kam dávať. 🤪

tykat
19. okt 2023

@bublinka1426 podobne, svaty pokoj, macku na kolenach a nohy v teple 😁 niekede "na samote u lesa"

4stanka4
19. okt 2023

Ja už dávno snívam o tom ze by som chcela ísť na dovolenku kde budú na plazi palmy 🙂 inak asi nič také ze wau to by som chcela keď tak nad tým rozmýšľam.

guiseppinka
19. okt 2023

Mojim aktualne najvacsim snom je dostat od sefa zmluvu na dobu neurcitu. Ak nie, tak aby ma vzali na niektoru z pozicii, ktore som si nasla a ak ani to, tak aby mi na pracaku preslo to vzdelavanie, ktore by som si chvela spravit...

Inak z takych inych - mat uzasny vztah s manzelom, s detmi, s rodinou a priatelmi a moct sa s nimi casto vidat. A tiez mam par takych nepublikovatelnych🤭

petamich
19. okt 2023

zrat a nepribrat sa mi paci 🙂 ale teda okrem toho, chcem ist s manzelom na wellness bez dietata, chcem mat aspon jeden vikend konecne pre seba samu = lezim pred telkou tlacim donuty z LaDonuterie a pozeram serial (manzel a dieta nie su doma), to su take dva, ktore mam teraz tak, ze hned by som chcela a potom este kupit novu byt ked uz nie za rozumnu cenu, tak aspon taky, kde si poviem toto je on

bessie12
19. okt 2023

@neznamaznama túžim hlavne po jednej veci. A to, aby moja mamina mohla bývať so mnou a s mojim priateľom. Už sa na tom pomaly aj pracuje, len to bude asi na dosť dlho.
Môj sen od detstva je mať jednu miestnosť v dome, kde by boli len samé knihy v krásnej masívnej knihovnici s rebríkom. Nesmel by tam chýbať stôl z masívneho dreva, ako napr vo filme krstný otec ( cize nieco v style 20. ci 30. r ), pohodlné kreslo, krb a gramofón na kluku s tou veľkou trubou 😍😍
Ostat pracovať v tej práci, kde teraz som a po čase sa dostať na trochu vyššiu pozíciu.

e3v3a3
19. okt 2023

@neznamaznama ísť si dat konečne urobiť viečka 😀

macka9
19. okt 2023

@katuskamala1 verím Vám, niet nad lásku k blížnemu. Manžel stratil brata prešlo už veľa rokov ale viem ,že by sa vzdal všetkého materiálneho keby tu mohol snami byť. 😥

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@kristinkakvetinka babska jazda so správnymi kamoškami nemôže byť nikdy zlá. 😉

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@dundulica syn to určite zvladne a Island sa ťa nevie dočkať. Inak vidieť Island musí byť úžasné. Na to by som sa dala nahovoriť. 😉

minenkak
19. okt 2023

@neznamaznama mať ostrov niekde pri rovníku,kde budem môcť chodiť holá celé dni a len sa močiť vo vode chodiť močiť do vody

koniarova
19. okt 2023

Naučiť sa poriadne anglicky. A zahustiť vlasy. 😂 a menšie nohy 😂

katuskamala1
19. okt 2023

@macka9 to mi je luto... velmi to boli... a veru viem,ze bude cely zivot.. aky krasny plny zivot som mala este pred par dnami,a nevazila som si to... to na com skutocne zalezi,je mat plne srdce lasky

zuzi0911
19. okt 2023

Môj sen, moja túžba ,roky som snívala po synovi ...v marci na svoje narodeniny som si porodila dúhového synceka ....🩵
Ale celkovo som od detstva túžila mat deti . Mám 3. 🥰Nechýba mi nič ❤️

nevenka
19. okt 2023

@bublinka1426 my sme kupili dom, ale na rusnej hlavnej ulici pri krajskom meste 🙃😅. Nuz, ale prakticke je to kvoli detom a skolam, kruzkom. U rodicov mame vyse 100 rocny dom pod lesom a fam sa bojim vecer aj na latrinu uist, len kukam, ci nejde diviak alebo medved na prechadzku. Chodievame tam na chalupu a he to fakt sen. Len teda nie je to "nase", platia tam ocinove pravidla, co nie su vsetkym az tak prijemne. Ale teda, moj sen je toto taktiez, ze na stare kolena takto budem pod lesom vegetovat a len byt...

nevenka
19. okt 2023

@e3v3a3 joj 🥰

astika
19. okt 2023

Aby sa pán Alzheimer konečne odpojil od môjho ocina a vrátil mi ho tam, kde sa stretli....

nevenka
19. okt 2023

@astika och, Boze...😔

smajliica
19. okt 2023

Prejsť Annapurna circuit v Nepáli, Patagónia a Francúzska Polynézia 😊 a mať rodinu v blízkosti ktorá mi postráži malú kým s manželom zájdeme na wellnes, večeru alebo futbalový zápas

sandra811
19. okt 2023

@neznamaznama túžim po zdravom bábätku, chcela by som zažiť gýčové americké vianoce, navštíviť New York, ísť na Kubu

sulavikova
19. okt 2023

@neznamaznama každý rok si stanovím cieľové destinácie, kam chcem ísť: lyžovačka, Veľká noc, leto 2x. Teraz ku tomu pribudol aj 6. cudzí jazyk, ktorý sa učím. Plus divadlo, kino etc. To sú zážitky len pre mňa😇

kristina2412
19. okt 2023

Chcela by som absolvovať aspoň 200 h( najlepšie 500 h😄) yoga teacher training v ášrame v Rishikeshi v Indii.

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@lenicka298 tak super, to je už o chvíľku. Určite si to užijete.

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@wieruska1 jej, žrať a nepribrat by bolo úžasné. 🤣

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@marca12 škandinávske krajiny lákajú aj mňa. 😀

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@dusankomoj fiiiiiiha, tak to už hej.

neznamaznama
autor
19. okt 2023

@hiro ten Roland som si musela vyhľadať, čo je 😂. A ako ti išla čínština? Kde si sa ju učil. Predsa len je to netypický jazyk pre Európu.