O čom snívate, po čom túžite?
Som zvedavá, či sa niekto zapojí. Zaujíma ma, aké máte sny a túžby. A teraz myslím obyčajné, praktické a sebecké sny a túžby. Lebo väčšina z nás podvedome túži po zdraví v rodine, o láske v živote či šťastí v práci. Ale keďže som si ja vytvorila nový sebecký sen a už pár dní nad ním premýšľam, ako si ho splniť, tak mi napadlo, že možno by bolo fajn sa o svoje sny podeliť. A začnem ja. Chcela by som sa naučiť po kórejsky a vidieť naživo koncert mojej obľúbenej skupiny. Už sa mi raz podobný sen podarilo splniť, aj keď ten bol podstatne jednoduchší a možno sa mi o pár dní splní ďalší "minisen", tak budem dúfať, že aj tento si raz splním. Len prísť na to, ako ti dosiahnuť.
@nevenka tiez by som nevedela byt na samote ale tak na kraji. a tie medvede a svinky, no ...predtym take nebolo, zial teraz ked im berieme les a jedlo, sa ani necudujem. nepamatam si, max chodili kradnut do kontajnerov ale..
Okrem takých tých skutočne dôležitých ako je zdravie seba a celej svojej rodiny, mier na celom svete, žiadna chudoba a idealne ani choroby, tak dom na kraji mesta s väčším pozemkom, kopec stromami a bazenom na plavanie..
Cestovať po svete a ísť bývať do Prahy.❤️❤️❤️
Moje cestovateľské sny si tiež priebežne plním. Teraz v lete som si napríklad splnila celkom životný sen...delfiniky...boli úžasné...
momentálne po vlastnom aute
@elenajezova tak kedysi som presne toto chcela aj ja a hlavne tú Prahu
@neznamaznama
Mam podobny sen ako ty,co sa tyka jazyka. No u mna je to spanielcina. Milujem ten jazyk. A preto som tento rok ,,sebecka,, a prihlasila som sa do jazykovky-aj s dcerou. Zatial som velmi spokojna.
A dalsie sny? Urcite cestovat a vidie toho,co najviac. ..a mozno raz...zit v Spanielsku
@sheila121 to ti verím. Ja tým, že som si našla ďalšiu zábavu a čítam len pár žánrov to nemám až také zlé, ale ..... Poznáme to. 😅
@lija22 fúha, tak to nezávidím.
@neznamaznama anj, nej - to čítam aj knihy. Fra, spa, tal, rus- na takej turustickej urovni😇
@neznamaznama Mať úplne normálny život,bez hádok a konfliktov.A najlepšie by bolo naň vyhrať dosť peňazí,aspoň na štart,aby som nemusela byť už nikdy od nikoho závislá (vzhľadom k nemožnosti nájsť si prácu vyhovujúcu podmienkam matky)..To je to čo si želám poslednú dosť dlhú dobu najviac...
A všeobecne - aby vymyzli z tohto sveta všetcia tyrani,negatívny ľudia a drogy, aby sme všetci začali dbať o životné prostredie na ktorom závisí život náš,našich detí a najbližších,aby sa rodiny častejšie stretávali,aby nebol ani jeden človek,ani jedno dieťa a ani jedno zviera bez domova a lásky a celkovo svetový mier ❤
Chcela by som vyzerať vizuálne najtop bez roboty, že ráno vstanem top vlasy, top mejkap, top postava, v zdravom tele zdravý duch, byť večne zdravá :D materiálno mi nechýba žiadne, aj zdraví sme našťastie celá rodina
@tiezjedna páči sa mi tvoje zmýšľanie. 🤣🤣🤣🤣
@olimuc tak ty sa vôbec nedržíš pri zemi. ✨
@sylvia217 tak šup, spraviť vodičák. A budeš si to užívať. 😉
@tamta bazeeeeen, po tom som kedysi strašne túžila. A vlastne, keby mi to niekto ponúkol, hmmmmm......🤪
@elenajezova super, snáď sa ti ich veľa splní.
@kvetinka75 snáď sa to čo najskôr splní. A potom môžeš mať ďalší sen. 😉
@terina25 španielčinu sa chcel učiť syn, zatiaľ nič. Máš to o kúsok ľahšie, predsa len je španielčina dostupnejšia ako moja korejcina. Ale bolo by úžasné sledovať seriál bez titulkov a len si to užívať. 😁
@sulavikova úžasné, obdivujem 😊
Zažiť atmosféru - futbal partizan belehrad vs cervena zvezda belehrad
@sheila121 už je to dlhú dobu, čo ma drží najmä fantasy, prípadne dystopia. A keďže som limitovaná jazykom, tak je to trošku biednejsie, ako by som chcela. A ešte aj v tomto som občas vyberavá. 🤪😉😅
@laurita285 keď prídeš na to tajomstvo, ako to dosiahnuť, verím, že sa podelis.
@tom_i fiiiiiiha, tak to už hej.
Ja tuzim po plastovych oknach 🙂 Mame starsi dom a okna na nom maju uz 40rokov a uz je to vidiet..A uz ked snivam,tak aj fasada,plot a strecha by bola fajn 😀

@wieruska1 Prečo prave Bulhasko ? zaujima ma to preto že chudobna krajina čo by si tam napriklad robila z čoho žila? ako na dovolenku ok to beriem aj ja tam chodim ale žit by som si tam nevedela predstavit😉