icon

O čom snívate, po čom túžite?

neznamaznama
19. okt 2023

Som zvedavá, či sa niekto zapojí. Zaujíma ma, aké máte sny a túžby. A teraz myslím obyčajné, praktické a sebecké sny a túžby. Lebo väčšina z nás podvedome túži po zdraví v rodine, o láske v živote či šťastí v práci. Ale keďže som si ja vytvorila nový sebecký sen a už pár dní nad ním premýšľam, ako si ho splniť, tak mi napadlo, že možno by bolo fajn sa o svoje sny podeliť. A začnem ja. Chcela by som sa naučiť po kórejsky a vidieť naživo koncert mojej obľúbenej skupiny. Už sa mi raz podobný sen podarilo splniť, aj keď ten bol podstatne jednoduchší a možno sa mi o pár dní splní ďalší "minisen", tak budem dúfať, že aj tento si raz splním. Len prísť na to, ako ti dosiahnuť.

ma77
19. okt 2023

@wieruska1 Prečo prave Bulhasko ? zaujima ma to preto že chudobna krajina čo by si tam napriklad robila z čoho žila? ako na dovolenku ok to beriem aj ja tam chodim ale žit by som si tam nevedela predstavit😉

bublinka1426
20. okt 2023

@nevenka tiez by som nevedela byt na samote ale tak na kraji. a tie medvede a svinky, no ...predtym take nebolo, zial teraz ked im berieme les a jedlo, sa ani necudujem. nepamatam si, max chodili kradnut do kontajnerov ale..

bublinka1426
20. okt 2023
bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
tamta
20. okt 2023

Okrem takých tých skutočne dôležitých ako je zdravie seba a celej svojej rodiny, mier na celom svete, žiadna chudoba a idealne ani choroby, tak dom na kraji mesta s väčším pozemkom, kopec stromami a bazenom na plavanie..

elenajezova
20. okt 2023

Cestovať po svete a ísť bývať do Prahy.❤️❤️❤️

elenajezova
20. okt 2023

Moje cestovateľské sny si tiež priebežne plním. Teraz v lete som si napríklad splnila celkom životný sen...delfiniky...boli úžasné...

kvetinka75
20. okt 2023

momentálne po vlastnom aute

kvetinka75
20. okt 2023

@elenajezova tak kedysi som presne toto chcela aj ja a hlavne tú Prahu

terina25
20. okt 2023

@neznamaznama
Mam podobny sen ako ty,co sa tyka jazyka. No u mna je to spanielcina. Milujem ten jazyk. A preto som tento rok ,,sebecka,, a prihlasila som sa do jazykovky-aj s dcerou. Zatial som velmi spokojna.
A dalsie sny? Urcite cestovat a vidie toho,co najviac. ..a mozno raz...zit v Spanielsku

neznamaznama
autor
20. okt 2023

@sheila121 to ti verím. Ja tým, že som si našla ďalšiu zábavu a čítam len pár žánrov to nemám až také zlé, ale ..... Poznáme to. 😅

neznamaznama
autor
20. okt 2023

@lija22 fúha, tak to nezávidím.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
sulavikova
20. okt 2023

@neznamaznama anj, nej - to čítam aj knihy. Fra, spa, tal, rus- na takej turustickej urovni😇

sheila121
Odpoveď bola odstránená
basurka
20. okt 2023

@neznamaznama Mať úplne normálny život,bez hádok a konfliktov.A najlepšie by bolo naň vyhrať dosť peňazí,aspoň na štart,aby som nemusela byť už nikdy od nikoho závislá (vzhľadom k nemožnosti nájsť si prácu vyhovujúcu podmienkam matky)..To je to čo si želám poslednú dosť dlhú dobu najviac...
A všeobecne - aby vymyzli z tohto sveta všetcia tyrani,negatívny ľudia a drogy, aby sme všetci začali dbať o životné prostredie na ktorom závisí život náš,našich detí a najbližších,aby sa rodiny častejšie stretávali,aby nebol ani jeden človek,ani jedno dieťa a ani jedno zviera bez domova a lásky a celkovo svetový mier ❤

laurita285
20. okt 2023

Chcela by som vyzerať vizuálne najtop bez roboty, že ráno vstanem top vlasy, top mejkap, top postava, v zdravom tele zdravý duch, byť večne zdravá :D materiálno mi nechýba žiadne, aj zdraví sme našťastie celá rodina

neznamaznama
autor
20. okt 2023

@tiezjedna páči sa mi tvoje zmýšľanie. 🤣🤣🤣🤣

neznamaznama
autor
20. okt 2023

@olimuc tak ty sa vôbec nedržíš pri zemi. ✨

neznamaznama
autor
20. okt 2023

@sylvia217 tak šup, spraviť vodičák. A budeš si to užívať. 😉

neznamaznama
autor
20. okt 2023

@tamta bazeeeeen, po tom som kedysi strašne túžila. A vlastne, keby mi to niekto ponúkol, hmmmmm......🤪

neznamaznama
autor
20. okt 2023

@elenajezova super, snáď sa ti ich veľa splní.

neznamaznama
autor
20. okt 2023

@kvetinka75 snáď sa to čo najskôr splní. A potom môžeš mať ďalší sen. 😉

neznamaznama
autor
20. okt 2023

@terina25 španielčinu sa chcel učiť syn, zatiaľ nič. Máš to o kúsok ľahšie, predsa len je španielčina dostupnejšia ako moja korejcina. Ale bolo by úžasné sledovať seriál bez titulkov a len si to užívať. 😁

neznamaznama
autor
20. okt 2023

@sulavikova úžasné, obdivujem 😊

tom_i
20. okt 2023

Zažiť atmosféru - futbal partizan belehrad vs cervena zvezda belehrad

neznamaznama
autor
20. okt 2023

@sheila121 už je to dlhú dobu, čo ma drží najmä fantasy, prípadne dystopia. A keďže som limitovaná jazykom, tak je to trošku biednejsie, ako by som chcela. A ešte aj v tomto som občas vyberavá. 🤪😉😅

neznamaznama
autor
20. okt 2023

@laurita285 keď prídeš na to tajomstvo, ako to dosiahnuť, verím, že sa podelis.

neznamaznama
autor
20. okt 2023

@tom_i fiiiiiiha, tak to už hej.

dorothee
20. okt 2023

Ja tuzim po plastovych oknach 🙂 Mame starsi dom a okna na nom maju uz 40rokov a uz je to vidiet..A uz ked snivam,tak aj fasada,plot a strecha by bola fajn 😀