Objednávali ste z Temu? Pridajte svoje skúsenosti!
Objednávali ste už z Temu nejaký tovar? Platí sa aj clo a DPH? Prišlo Vám niečo zaplatiť dodatočne? Za ako dlho tovar prišiel a boli ste spokojní s kvalitou?
Objednal som tovar 2x. Vždy prišiel nekvalitne zabalený iba v plastovom vrecku. Raz mi prišiel dokonca poškodený z dôvodu nedostatočneho zabalenia, pri reklanovani mi odmietli uznať poskodenie napriek tomu že som ihneď vyplnil formulár, myslím si že predávajú tovar druhej triedy a zámerne ho balia do PVC sáčkov.
Viac nekupujem nič.
@jamacka to, ze si nieco "pocula" este nie je dovod na paniku. To s tymi cenami je uplne bezne aj na Aliexpresse-proste skusaju.
@merlot1605 Mne prisiel tovar normalny, dobre zabaleny. Treba si uvedomit co a kde kupujes. Za tie penuaze neviem, co by si ocakaval. Hadam nie prvotriednu kvalitu?? Je to Aliexpress-ultralacne cinske dreky na jedno pouzitie. Kupujem tam pera, privesky, bizuteriu, blbosti. Normalnemu cloveku musi byt jasne, ze za tie peniaze nemoze ocakavat veci ako od Ralpha Lorena.
@wishes DPD alebo Slovenská pošta väčšinou 😊
@merlot1605 nepríjemné. Ja som im reklamovala cedulu na dvere. Nebola poškodená, len sa mi nepáčil materiál z akého bola. Bez všetkého mi vrátili peniaze a keď som sa ich ja ešte pýtala, kam mám tovar vlastne vrátiť, tak že ho vracať nemusím, mám si ho nechať alebo ho vyhodiť... Asi zaváži, v akej nálade ich na podpore chytíš
Nam sa raz stalo ze som bola doma a zrazu mi pred domom stal kurier, vysla som teda von a kurier mi povedal ze ma balik pre moju maminu z temu, par dni dozadu mi vravela o nejakom baliku tak som to brala tak ze to je ten, vyplatila ho a sla domov. Ked prisla mamina domov a vravela som jej za ten balik, zistila som ze si ziaden z Temu neobjednala a ten o ktorom mi hovorila bolo nieco uplne ine.
Tak a teda v baliku bol nejaky maly kablik a okrasne plastove listy 😂 vyslo ma to na 36eur🥲 moja mamina sa len zaregistrovala na temu a tym ze tam dala vsetky svoje info, tak jej balik, ktory nechcela poslali priamo na jej meno a na dobierku a tak no..
Objednávam, oblečenie nie ale diamantové maľovanie a naposledy som objednala ten taký projektor alebo ako to nazvať "nočná obloha s hviezdami" zatiaľ spokojnosť
Ja osobne nie,ale kolegyňa šaty, sledovala balík šiel s Pekingu, záver prišla obr.handra👎👎👎
Objednávam celkom často...Kadejaké veci do kuchyne, do kúpelne, kancelárske potreby, USB, lampy, difuzér....je toho dosť. Som spokojná a kartu nenechám uložiť. Tovar mi chodí stále do Packety, tak do 10 dní.
@stanulienkat
Ďakujem za skvelú radu, akurát v mojom príspevku nehovorím o cene ale o nekvalitne zabalenom produkte ktorý má byť aspoň v bubl. fólií a pevnej krabici.
@kacusik69 je to zaujimave lebo ja mam teraz objednane nejake veci, samozrejme mi to rozdelili do x balikov a vcera aj dnes mi prisli smsky s clom. Jedno cislo je z Francuzska a druhe z Irska. Nechcem na to klikat ale prislo to v case ked cestuju baliku z Temu. Vyplatene to mam a neviem teda co robit, ci mam na to vobec kliknut.
Baby objednavali ste aj oblecenie pre deti? Jedno sa mi velmi paci, ze by som skusila, velkosti sedia, ci treba o cislo vacsie?
Baby a keď objednáte viac vecí príde to v jednom balíku naraz, alebo ako z ali, že každé jedno zvlášť? Zo sheinu viem, že to príde v jednom.

@miriam11 Presne toto som aj ja počula, je to podvodníka stránka,je na zamyslenie už len to,keď sa človek pozrie na tie ceny.Ja som si tam napríklad všimla že bunda stala 73eur a teraz je perfektná akcia za 3.99,ako toto je už fakt na zamyslenie, isto by som odtiaľ neobjednávala a už duplovane nezadavala by som číslo karty.