icon

Objednávali ste z Temu? Pridajte svoje skúsenosti!

13. jan 2024

Objednávali ste už z Temu nejaký tovar? Platí sa aj clo a DPH? Prišlo Vám niečo zaplatiť dodatočne? Za ako dlho tovar prišiel a boli ste spokojní s kvalitou?

jamacka
15. jan 2024

@miriam11 Presne toto som aj ja počula, je to podvodníka stránka,je na zamyslenie už len to,keď sa človek pozrie na tie ceny.Ja som si tam napríklad všimla že bunda stala 73eur a teraz je perfektná akcia za 3.99,ako toto je už fakt na zamyslenie, isto by som odtiaľ neobjednávala a už duplovane nezadavala by som číslo karty.

merlot1605
16. jan 2024

Objednal som tovar 2x. Vždy prišiel nekvalitne zabalený iba v plastovom vrecku. Raz mi prišiel dokonca poškodený z dôvodu nedostatočneho zabalenia, pri reklanovani mi odmietli uznať poskodenie napriek tomu že som ihneď vyplnil formulár, myslím si že predávajú tovar druhej triedy a zámerne ho balia do PVC sáčkov.
Viac nekupujem nič.

stanulienkat
16. jan 2024

@jamacka to, ze si nieco "pocula" este nie je dovod na paniku. To s tymi cenami je uplne bezne aj na Aliexpresse-proste skusaju.
@merlot1605 Mne prisiel tovar normalny, dobre zabaleny. Treba si uvedomit co a kde kupujes. Za tie penuaze neviem, co by si ocakaval. Hadam nie prvotriednu kvalitu?? Je to Aliexpress-ultralacne cinske dreky na jedno pouzitie. Kupujem tam pera, privesky, bizuteriu, blbosti. Normalnemu cloveku musi byt jasne, ze za tie peniaze nemoze ocakavat veci ako od Ralpha Lorena.

kristinam21
16. jan 2024

@wishes DPD alebo Slovenská pošta väčšinou 😊

mima172
16. jan 2024

@wishes Nám prva šla cez Packetu na odberné miesto a druhú, včera doručenú priniesol kuriér SPS.

mima1608
17. jan 2024

@merlot1605 nepríjemné. Ja som im reklamovala cedulu na dvere. Nebola poškodená, len sa mi nepáčil materiál z akého bola. Bez všetkého mi vrátili peniaze a keď som sa ich ja ešte pýtala, kam mám tovar vlastne vrátiť, tak že ho vracať nemusím, mám si ho nechať alebo ho vyhodiť... Asi zaváži, v akej nálade ich na podpore chytíš

ddomcca
17. jan 2024

Nam sa raz stalo ze som bola doma a zrazu mi pred domom stal kurier, vysla som teda von a kurier mi povedal ze ma balik pre moju maminu z temu, par dni dozadu mi vravela o nejakom baliku tak som to brala tak ze to je ten, vyplatila ho a sla domov. Ked prisla mamina domov a vravela som jej za ten balik, zistila som ze si ziaden z Temu neobjednala a ten o ktorom mi hovorila bolo nieco uplne ine.
Tak a teda v baliku bol nejaky maly kablik a okrasne plastove listy 😂 vyslo ma to na 36eur🥲 moja mamina sa len zaregistrovala na temu a tym ze tam dala vsetky svoje info, tak jej balik, ktory nechcela poslali priamo na jej meno a na dobierku a tak no..

janulik2008
17. jan 2024

Objednávam, oblečenie nie ale diamantové maľovanie a naposledy som objednala ten taký projektor alebo ako to nazvať "nočná obloha s hviezdami" zatiaľ spokojnosť

belaanabela
17. jan 2024

Ja osobne nie,ale kolegyňa šaty, sledovala balík šiel s Pekingu, záver prišla obr.handra👎👎👎

mandarinka555
17. jan 2024

Objednávam celkom často...Kadejaké veci do kuchyne, do kúpelne, kancelárske potreby, USB, lampy, difuzér....je toho dosť. Som spokojná a kartu nenechám uložiť. Tovar mi chodí stále do Packety, tak do 10 dní.

mima1608
18. jan 2024

@ddomcca určite to bolo z Číny? Lebo Čína nikdy neposiela nič na dobierku. Ani Temu, ani Shein, ani Ali...

merlot1605
18. jan 2024

@stanulienkat
Ďakujem za skvelú radu, akurát v mojom príspevku nehovorím o cene ale o nekvalitne zabalenom produkte ktorý má byť aspoň v bubl. fólií a pevnej krabici.

ddomcca
18. jan 2024

@mima1608 no mama si od nich vypytala peniaze nazad a poslali jej takze predpokladam ze ano

zudu131
27. jan 2024

@kacusik69 je to zaujimave lebo ja mam teraz objednane nejake veci, samozrejme mi to rozdelili do x balikov a vcera aj dnes mi prisli smsky s clom. Jedno cislo je z Francuzska a druhe z Irska. Nechcem na to klikat ale prislo to v case ked cestuju baliku z Temu. Vyplatene to mam a neviem teda co robit, ci mam na to vobec kliknut.

methexis
27. jan 2024

@zudu131 to je čudné, mne prišlo 6 objednávok, vždy celá objednávka v 1 balíčku a prišli vždy cez Maďarsko, aby som neplatila clo.

kacusik69
27. jan 2024

@zudu131 toto nebude mat nic s Temu spolocne… na nic neklikaj

mima1608
28. jan 2024

@zudu131 toto určite nebude Temu. To chodí vždy cez Maďarsko. To bude nejaký podvod

monika_63
25. feb 2024

Baby objednavali ste aj oblecenie pre deti? Jedno sa mi velmi paci, ze by som skusila, velkosti sedia, ci treba o cislo vacsie?

adulikka
25. feb 2024

@monika_63 kúpila som pyžamo vnukovi,100 percent bavlna. Pyžamo je úžasné.
Zajtra alebo v utorok mi prídu tričká krátky rukáv,tam je aj polyester, uvidím akej budú kvality

mima1608
25. feb 2024

@monika_63 neobjednavala, ale kamoška objednáva a čísla jej sedia. Akurát topánky nesedeli, tie že trebalo o číslo väčšie

monika_63
25. feb 2024

@mima1608 vdaka, topanky ani nechcem.

monika_63
25. feb 2024

@adulikka dakujem, skusim 2-3 veci zatial a potom uvidim.

marshmellka0
Odpoveď bola odstránená
monika_63
20. mar 2024

Baby a keď objednáte viac vecí príde to v jednom balíku naraz, alebo ako z ali, že každé jedno zvlášť? Zo sheinu viem, že to príde v jednom.

zudu131
20. mar 2024

@monika_63 ja keď objednávam viac vecí z Temu tak mi to príde aj v 2-3 balíkoch.

monika_63
20. mar 2024

@zudu131 v rozličných termínoch?

kacusik69
20. mar 2024

@monika_63 jedna objednavka cela v jednom baliku… od zaplatenia je este nejaka doba - tusim 7 hodin kedy mozes dohodit cokolvek (ale po jednom, cez one click payment) a dojde to vsetko spolu…

mima1608
20. mar 2024

@zudu131 toto sa mi nikdy nestalo. A raz som robila dve objednávky, jeden deň jedna a druhý deň druhá (už sa nedalo dohodiť) a spojili to dokopy aj tak .

marshmellka0
Odpoveď bola odstránená