icon

Objednávanie tovaru zo Sportsdirect

jananinka
13. jan 2013

Pri minulej zasielke mi poslali katalog a na konci su zlavove kupony, ktore by som chcela pouzit, ale netusim ako. Kde mam zadat ten voucher code, neviete niekto? Dakujem vopred za pomoc.

lila0212
14. mar 2013

@jananinka aj tak dakujem

jananinka
autor
14. mar 2013

@lila0212 daj vediet, co si poriesila.

lila0212
14. mar 2013

@zuzin78 dakujem ta radu

lila0212
14. mar 2013

@jananinka mna len hneva ze mi nenapisali ziaden mail isto dam vediet a ten kurz je teda aky nevies nahodou?

jananinka
autor
14. mar 2013

@lila0212 raz sa mi tiez stalo, ze mi nic neodpisali, ale doslo to v poriadku. ja to tam zadavam v eurach a v eurach je aj faktura, ked si otvoris tu fakturu tak to mas v akej mene?

zuzin78
14. mar 2013

@lila0212 nam ziadny mail nechodi, vsetko mame na ich stranke napisane, ked sa prihlasime.

zuzin78
14. mar 2013

@lila0212 moc som ti neporadila.

jananinka
autor
14. mar 2013

@zuzin78 mne chodi, iba raz mi neprisiel, tak som si to sledovala na stranke. do mailu mi pride potvrdenie objednavky a nasledne faktura s linkom na dhl, kde sledujem zasielku

zuzin78
14. mar 2013

@jananinka vlastne mas pravdu, pozabudla som na toto,ze tam pride link .....
dakujem 😉

lila0212
14. mar 2013

@jananinka ja este fakturu nemam len objednavku a tam nieje ziadna mena

zuzin78
25. mar 2013

ahojte
neviete o nejakych zlavach na sport directe? mam na mysli taku aka bola vo februari -10% z ceny nakupu....

kacenka78
27. mar 2013

Ahojte maminy, budem robiť cez víkend objednávku Sportsdirect, chce sa niekto pripojiť?

juana21
2. apr 2013

@kacenka78 dobry den.asi neskoro.ja sa len chcem opytat ci ste uz objednavali?a ci sa najde nejaka kocka ktora bude objednavat este?

kacenka78
2. apr 2013

@juana21 ahoj, dalsia objednavka bude cca v nedelu, takze kludne sa mozete pripojit 🙂

juana21
2. apr 2013

@kacenka78 a ako to je s postovnym?mam skopirovat a poslat vam link co by som chcela?

kacenka78
5. máj 2013

@juana21 poslite mi na mail kacenka78@gmail.com link daneho vyrobku + velkost ...

bykatka
9. máj 2013

ahoj, ale ak si objednávala v librách, banka si účtuje aktuálnym kurzom prepočet libry na euro, tak to ti robí asi tých 30 euro.
Ja mám ale veľký problém. Balík mi poslali do rumunska, stalo sa vám to niekedy? Mne to zatial chodilo vždy ako tak v poriadku a teraz mi ukazuje, že balík doručený v bukurešti. Už som im aj niekoľkokrát písala, ale vôbec sa mi zatial neozvali. Poraďte niečo. Ďaakujem

beasi
9. máj 2013

Ahojte! Neviete čo znamená na niektorom tovare v rohu značka Must go?

martina646
10. máj 2013

@beasi ze je to uplne minimalna cena, aku mozu dat, lebo to MUSI IST, teda musia to predat a je to totalny vypredaj, vacsinou len zopar kusov

gabka2809
20. máj 2013

Ahoj kočky, neviete či je na máj dáky zlavový kupón? Ďakujem. 🙂

bbtina
21. máj 2013

@jananinka ahoj prosím ta mohla by si mi pozriet na katalog aky je kod na maj? Dakujem

jananinka
autor
21. máj 2013

@bbtina to je to, ze v tom katalogu su kody iba do aprila 😒 aj som skusala tuto pisat, ci ma niekto aj na dalsie mesiace a nikto neodpisal, tak neviem ako to funguje....

bbtina
21. máj 2013

@jananinka juj skoda, lebo neviem neviem ci ten aprilovy stale neplati ale zisiel by sa novy, diky za odpoved aspon .-)

kamimi
30. máj 2013

Na diskusiách som čítala, že zašlú so sportdirrectu kupony na zľavu. Ja som minule prvýkrát objednávala a žiadny kupon som v balíku nenašla. Môžte mi poradiť odkiaľ si kupony zoženiem?

showshow
31. máj 2013

ja získavam zľavové kódy na Sportsdirect z tejto stránky. http://topobuv.sk/kody-zliav Teraz tam ale žiadne nie sú, takže momentálne asi SD žiadne dodatočné zľavy neposkytuje.

julinkaz
4. dec 2013

Objednávam 8.12.2013, kto sa chce pridať, píšte IP 🙂

janka257
17. dec 2013

Ahojte, ak objednavte zo sportsdirect, tak neviem, ci ste poculi o stranke refundo.sk. Ak sa preklinknete na sportsdirect cez refundo a urobite objednavku, tak dostanete spät 2-5% z objednavky na refundo ucet. Ked sa Vam nazbiera 12 eur na refundo ucte, mozte si ich previezt na svoj ucet v banke. Ak odporucite nejakeho znameho, tak tiez na tom ziskate. Nespolupracuju len so sportsdirect ale so stovkami dalsich inym e-shopov, napr. mall.sk, hey.sk atd.
Skuste mrknut a zaregistrovat sa. Heslo: Ked neprsi, aspon kvapka 😉
Tu je link:
http://refundo.sk/?ref=3610

vikusha7
18. dec 2013

ahojte, chcem sa opýtať, akú výšku poštovného zvyknete platiť, ja som platila doteraz buď 7€ alebo 10€ ak to bolo ťažšie, no dnes mi to nahodilo, že 17,99€, čo sa mi zdá príliš veľa. ďakujem

julinkaz
15. jan 2014

ahojte, budem objednávať 20.1.2014, ak by niekto mal záujem, prosím IP 🙂

lenja01
17. jan 2014

Tu vam vratia 2,5-5% z nakupu, poznate?
http://www.refundo.sk/?ref=3426