Objednávate z Číny cez Aliexpress?
http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-20...
Baby neobjednávate niektorá z téjto stránky?
ahojte baby, ked objednavate z ali a objednavka je viac ako 22 eur prisla vam uz platit dan?
ja by som si chcela objednať botasky...ale neviem ako zistím že ide alebo nejde o fejky....sak som z toho zúfala....☹
@dagmar282 to ja ani nerozonam, ved aj colnici maju niekedy s tym problem rozoznat to. vacsinou ale ked si das do vyhladavaca na ali napriklad :adidas tak ti vyhlada len niektore veci, ako ked hladas brands(znacky), vtedy si myslim ze fejk nevyhlada pod nazvom znacky. aspon podla mojej skusenosti.
@andrinka ďakujem....už som dneska objednala, pozrela som si referencie a aj podľa toho som sa riadila...tenisky stáli 32eur, tak uvidím, keď budú dobre určite si ešte objednám, lebo u nás také ani nie je dostať, ak prídem o peniaze, tak nejak to skôr oželiem ako prísť o 100eur...🙂tak už len budem čakať čo a kedy mi príde..🙂
@andrinka a ako mám vedieť,že mi tovar príde? 🙂 to mi príde nejaký lístoček do schránky?
@simabordas vacsinou to donesie postarka , a ked nie si doma tak ti hodi do schranky listok 🙂
chcem sa opytat objednala som si tovar 1x z aliexpresu a zmenil sa mi stav na Goods Awaiting Acceptance mam stlacit to potvrdenie uz teraz alebo az ked mi pride tovar?
@andrinka ahoj môžem sa ťa opýtať vypadá to tak že máš skúsenosti s aliexpress ja som si odtiaľ objednala nejaké veci aj prišli no bolo to za malé € ale chcela by som od tadiaľ šaty pre dcérku (páči sa mi ich viac)no vybrala by som jedni cenovo sú od 50-80€ už pri tejto sume sa platí clo?či dph? vyššie si písala niečo o krátkej správe pre predávajúceho ako dar nech napíše na balík? neviem ako to fičí pri týchto vyšších sumách môžeš mi poradiť?dakujem 🙂
@lucka273 ja som objednavala hodinky za 46e, a napisala som kratku spravu na tento objednany tovar dodovatelovi, ze nech mi na balik napise darcek. to len pre istotu. lebo co viem tak nad 22e sa plati clo, a pokial ti otvoria balik na colnici a je to znacka alebo fejk, tak sa moze stat ze ti to ani nedaju. Svokor si objednaval bundu za 55e a nenapisal ani spravu, nebola to znackova bunda, a prisiel mu balik v poriadku a predavajuci napisal na balik ze stal 5e :D je to individualne ci to tam otvoria alebo nie. ale istota je istota. nad 22 e sa plati dph myslim a nad 120e aj clo. ked si to das do googlu ono ti to vyhlada. ale zatial som sa tomu uspesne vyhla a mala som tam aj vacsie ceny 🙂
nedalo mi a nahliadla som na www a 🙂 ostala som v uzase...naozaj je mozne objednat tento tovar bez postovneho? Akym sposobom platite? stranku som si dala do slovenciny, ale par rad budem este isto potrebovat 😉
ahojte ako ste riesili situaciu ked vam tovar zadrzali na colnici? dakujem 😉
Co sa tyka postovneho treba si hned odkliknut kriteria vyhladavania,ze chces len postovne zdarma a jeden kus,lebo niekedy je uvedena cena napr.5€,ale treba zobrat 10ks... Mne prave prislo par veci,este cakam hodinky,ktore som si chcela objednat u nas za 20€a na aliexpress su za 5,50€.S kvalitou som spokojna.Hlavne sa mi paci,ze to su veci,ktore nebude mat v meste kopa dalsich 🙂 A davajte si pozor na velkosti,lebo co je u nas L,to je u nich ako XL...dcera ma dva roku,no vzdy objednavam na trojrocne a vsetko jej sedi.Oni su v tej cine predsalen mensi
@nikusa9 ahoj,prosim ta pomozes mi...ako alebo ked poslat spravu...ak som uz tovar objednala a zaplatila,chcem aby na tovar napisali dar,ako to tu radia baby,viem dodatocne to urobit??objednavala som dnes prvy krat a v anglictine nie som najzrucnejsia..jednu vetu si viem prelozit,len neviem kde presne mam na tej stranke kliknut u predajcu alebo v mojich objednavkach, 😉 😉
Babule takže prosím o radu ide o objednávanie z Aliexpres skoro som umrela, keď som sa tam teraz prvý raz naklikla 😲 to aké ceny!!!! a všade tu na nete predraženéééééééé 😲 babule, chcem sa spýtať - to tie ceny pri vecičkách sú konečné? a keď tam pozerám veci, to nie je ako napr. zo stránky sportdirect? to je tam každá vec od nejakého iného predajcu? a to kde je tam zaznačené? a ešte - nesmiem prekročiť 22 eur celkovú objednávku, kvôli clu? tak potom chápem dobre - môžem si napr. naraz objednať viac vecí, len ich objednávať do viac balíkov do 22eur? či ako? ďakujem 🙂
@macilaci cez IB sa nedá platiť?
a ako potom?
dík
@macamac ceny su vacsinou konecne, daj si slovakia a free shipping, tam sa postovne neplati, a ak najdes vec ktoru chces a plati sa nahodou postovne, skus pozriet dalej lebo je vela predajcov s tou istou vecou , aj cenovo. ja objenavam bez postovneho.najlepsie je ked sa objednava po kuse : paradoxne 🙂)
Ahojte. Chcem sa opýtať či si môžem sama niečo objednať z Ali alebo musím kontaktovať nejakého predajcu, ktorého neviem kde zoženiem. 😀
@samajkaa jasné že môžeš sama, a keď ti je Ali málo, tak pozri ešte aj http://www.dhgate.com/, http://www.chinavasion.com/, http://www.tomtop.com/ ...
Vedeli by ste mi objednat z http://www.aliexpress.com? Dam vam niaku províziu 🙂
@andrinka
Prosim vas, objednala som si z ALI teplakove supravy a uz 2 tyzden mi to stoji v bode: dodavatel vybavuje vasu objednavku...aj som mu pisala email a ze mam byt trpezliva...no diky 😠 a za 7 hodin mi konci ta lehota a neviem ci rozsirit dobu spracovania al. zrusit objednavku...ak mate s tym skusenosti dajte mi prosim vediet, budem vdacna, dakujem. 😉

@janulea , ja ani nepozeram tie maily , mne chodia sms z banky ked mi strhnu a to mi staci.potom si tam sledujem objednavku ci to poslali. no ale stalo sa mi ze tam nebolo napisane ze je to vyvesene na poste a prislo to aj tak. zrejme zalezi aj z akej krajiny to poslu. musis sledovat dodaciu dobu aby si nepremeskala, ked im vyprsi doba a nepride ti tovar tak das otvorit spor. ty si poziadas nech ti vratia peniaze naspat , a predavajuci ti napise ci mas este pockat , alebo ako je to s tovarom. v prvom rade je to dohoda medzi tebou a predavajucim. ja som sa dohodla tak raz ked mi neprisiel tovar, ze este pockam tyzden , a ono to prislo do tyzdna. Keby ten tovar neprisiel tak to riesim potom cez aliho nech mi vratia peniaze. Objednavala som zatial okolo 42 veci a vsetky mi prisli.dokonca aj fejky, len treba im vtedy napisat kratku spravu , nech napisu na balik ze darcek, aby ti to na colnici nezhabali. aj pri objednavkach nad 22 e .