icon

Objednávate z Číny cez Aliexpress?

nikatan
6. sep 2013

http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-20...

Baby neobjednávate niektorá z téjto stránky?

kigusha
21. nov 2014

@janinka007 myslis tu navratku co mi poslali z colnice? nie tu som este neposlala..

regetka
21. nov 2014

@janinka007
Ďakujem za za pripomienku,To som skusila,aj som žiadala o vrátenie nejakej sumy, ale nie,s tým nesúhlasil,predávajúci súhlasil, len s vrátením tovaru.A to sa neoplatí,nabudúce budem múdrejšia a prečítam si i recenzie na tovar od viacerých kupujúcich.Ako sa hovorí,hlúpy sa učí na vlastných chýbach 🙂 mudrí na druchých 🙂.Pekný večer.

janinka007
21. nov 2014

@kigusha tak to treba poslať,lebo ak nepošleš,tak tovar spália a čv spore nijako neobstojíš.Číňanko si môže podla čísla sledovať,že sa mu tovar vracia nazad...

janinka007
21. nov 2014

@regetka nedaj sa...ja som vyhrala spory len preto,že mi poslal inú farbu,ako som mala objednanú.Treba sa im povyhrážať zlým hodnotením,oni s na tom moooc zakladajú,aby boli akože pekní pre ďalších zákazníkov

kigusha
23. nov 2014

@janinka007 ahoj. no cinanko mi neodpisal a dal len ze reject dispute a text dal: Hello, my dear friend, I'm sorry, back to you late, do not worry, we will give you pay half the cost, you may receive

a teraz mam dat ci to akceptujem alebo cancel alebo escalate. predpokladam, ze mi chce vratit iba 50% z ceny. ale ja chcem viac. ved balicek dostane spat. mam dat to escalate ? slovnik nasiel ze vystupnovaT 🙂

navratku zajtra hned poslem.. dakujem za radu

janinka007
23. nov 2014

@kigusha ano eskalovat,trvaj na tom.že chceš celú sumu,alebo nech si teda odráta poštovné.cancel určite nedávaj,to by sa uzavrelo

kigusha
23. nov 2014

@janinka007 dakujem, idem to teda eskalovat. napisala som ze chcem aspon 50e zo 60tich. tak idem to tam napisat este raz🙂

kigusha
23. nov 2014

@janinka007 no napisali mi tam toto:

The dispute has been escalated. Your dispute will be submitted to our Case Management Team. We will contact you at the complaint center as soon as possible.
Please sign in to the complaint center to view more details about your dispute, and follow the dispute process.

ale ked som sa snazila dostat do toho complaint centra, tak sa tam neviem vysomarit.
vies mi prosim napisat, ci je potrebne tam nieco robit alebo mam len cakat ? teda ak s tym mas skusenost🙂 dakujem

janinka007
23. nov 2014

@kigusha nemyslim si,že by si im musela písať viac detailov,ved snad si napisala všetko a budu to vediet nejak posúdit

potwiq
27. dec 2014

http://www.navratnepeniaze.sk/?ref=29261 ak casto objednavate, zaregistrujte sa, zarobite si na dalsie nakupy 🙂

usmiatamima1987
14. jan 2015

@janinka007 prosim ta vedela by si mi poradit co s tym, ak mi prisiel balik na letisko?dakujem

leny229
24. jan 2015

Ahojte chcem sa spýtať čo ,mám, robiť objednávala som z aliexpress a už je po dobe dodania písala so maj predavajúcemu a nič dá sa nejako stažovať alebo aby mi vratil peniaze plls poradte mi :(

janinka007
25. jan 2015

@leny229 neda sa nic robit,vzdy si treba strazit dodaciu dobu

leny229
25. jan 2015

Dobre ved som čakala na tovar a ked mi neprisiel uz sa neda nič robiť ???

beech
27. jan 2015

@velika1 Dobrý deň! ak dlho objednávate, tak budete vedieť,chcela som sa spýtať keď pri cene je niekde napr :€15/set tomu rozumiem to je cena za set ale keď je tam €15/pozemok alebo lot tak tomuto nerozumiem čo to znamená?ďakujem!

velika1
27. jan 2015

Lot znamena balik oblecenia alebo viac kusov v jednom baleni...dolu je vzdy napisane z kolkych kusov sa "lot"sklada...;)

velika1
27. jan 2015

@majka1888 na vsetky mas free shipping;)

majka1888
28. jan 2015

velika1 dakujem ti za odpoveď, tak to si ma potešila, ale napr. pri tom náhrdelníku z denníkov tam nižšie je niečo také že ak je objednávka pod 10 dolárov sa platí nejaké poštovné ak je nad 10 je free shipping
hlavne že hore pri cene toho tovaru je uvedené že free shipping, tak teraz to mám ako chápať ?

no akurát kukám ten elenin náhrdelník z úpískych denníkov, nie je to tam to písané, čo som ti sem písala, ale na mnohých iných tovarov som to videla, pri tomto je toto :

Dear Customer

welcome to our store!~

1.-------------------------------------------------------------------------------------------

$150,free shipping by EMS or DHL

to znamená, že ak je pod 6 dolárov, tak mi to pošle free ale bez možnosti sledovania ?
ďakujem

janinka007
28. jan 2015

@leny229 NIEEEEEEEEEEEEEEE

janinka007
28. jan 2015

@majka1888 pri bižutérii majú väčšinou minimálny order 10 dolárov,inak nepošlú,alebo si treba dokúpiť poštovné...

kristi247
30. jan 2015

@andrinka , ako dar🙂, mala si skor len stastie. Nato bacha, colnici vedia, ze sa da pouzit toto zazracne slovko, pravdou je, ze maju pravo hociaky otvorit balik a poslat emailom spravu aby si prefotila platbu na kontrolu, kr. si uskutocnila na stranke tak aby tam bol vyrobok a cena, mam to zazite🙂. Nasledne zaplatis aj DPH a aj postovne zato, ze ti to opat poslu.

najkaa1
31. jan 2015

zdravim,prosim vas,potrebujem poradit...objednala som si nejaky tovar za 20ea zaplatila som prevodom na ucet...ale stale mi tan pise ze zplatit objednavku...preslo 6 dni...skusala som kontaktovat predajcu ale nik mi neodpoveda...Henry Bryant ( veľký supermarket pre U ) hodnotenie ma 94 percent...bola som oklamana alebo mam este dufat ze tie veci budem mat? Dakujem

kristinajar
3. feb 2015

Ahojte, založila jsem skupinu pro všechny maminky, co nakupují na Aliexpress. 🙂 Chtěla bych tam sdílet tipy na nákupy a zkušenosti s Aliexpress. Přidejte se tady: http://www.facebook.com/groups/351094881761232/ 🙂

sasulienka24
6. feb 2015

Ahojte. Prosím Vás viete mi poradiť? Tiež som objednavala z aliexpresu, platila som kreditnou kartou s tatra banky. Učtuje si banka nejaký poplatok? Ďakujem za každú odpoveď ☹

janinka007
10. feb 2015

@sasulienka24 NIE,teda mne primabanka,ani zuno neúčtuje

baskulka
12. feb 2015

DOBRY CHCEM SA OPTAT AK CHCEM OBJEDNAT DETSKE SATY A POTREBUJEM VELKOT 128 TAK PODLA ICH VELKOSTI JE TO 6,,,DAKUJEM ZA ODPOVDED

vicova
18. feb 2015

Má niekto skúsenosť či vám na aliexprese vrátia peniaze ak neprevezmete balík. Colnici mi zadržali balík a nechcela som platiť asi 25 eur clo.Balík mi rozbalili a tovar vôbec nezodpovedal vyobrazeniu,preto som to odmietla zaplatiť.Mal tam byť kožený kabát s pravou kožušinou okolo goliera a 2X ´šaty.Tovar nezničili ale vrátili odosielateľovi, lebo to nebolo nič značkové.Škoda, že som si tovar nemohla odfotiť lebo ja teraz nemám ako dokázať ,že tovar bol otrasný/úplna umelina za pár drobných/.Otvorila som diskusiu s predajcom no on tvrdí že jeho tovar je v poriadku a nechce mi vrátiť vôbec nič. Ja by som súhlasila, že má náklady na prepravu aby si ich odpočítal no on na to nereaguje. Poraďte mi ako mám toho predajcu ohodnotiť, aby nenaleteli aj iný.Otvorila som aj spor s predajcom a teraz čakám, Má niekto niečo k tomu čo by mi pomohlo.

harleyq
19. feb 2015

Ahojte.Chcem sa opýtať, aké to treba číslo, ako si ho mám opýtať od číňanov, ak chcem aby mi na slovenskej pošte pozreli, či im bola zásielka doručená?
Nebude to asi tracking number lebo to je len na sledovnie zásielky. Ona cchela podacie číslo zásielky.To jak mám vysvetliť číňanovi?Snažila som sa ale číňan nepochoppil a vkuse si mlel o svojom.A moja angličtina je na veeelmi vysokej úrovni ..Takže nechápem prečo ma nepochopil alebo čo.
Lebo predpokladám že order number ani tracking number nie je to,čo odomňa poštárka chcela,že?

realmadrid
20. feb 2015

Objednala som si krém na akné....nič mi nedodali.Bola som dotieravá tak som im napísala že nech mi vrátia peniaze lebo mi nič neprišlo.....dlho mi nič neodpísali,včera mi konečne napísali ,že im mám poslať PAY PAL účet ,že mi pošlú naspäť peniaze......čo je PAY PAL účet? ako musím postupovať?