icon

"Oblbováky" výrobcov a predajcov

boise
25. nov 2011

Ahojte maminy. Zakladám túto tému, aby sme si navzájom vymenilii skúsenosti, kto ako naletel akému obchodníkovi, aby sa ostatné vyvarovali rovnakej chyby ako my. Prípadne sem vkladajte "akcie", ktoré akciami ani nie sú, pretože sa to dá v takej alebo nižšej cene kúpiť niekde inde...Aby to nebolo len negatívne, kľudne vložte aj niečo, čo sa naozaj oplatí a oboznámte o tom čo najviac maminiek, keďže doba je hnusná a človek počíta každý cent 😉

Pred týždňom som objednala synovi na narodeniny knihu "Moja druhá knižka" ( http://www.littera.sk/index.php?action=obchod&s... ). Keďže máme doma knihy Moja prvá knižka a Moja prvá knižka- slová ( http://www.knihypredeti.eu/kategoria/knihy-pre-... ), potešila som sa a objednala ju. Dve predošlé knihy sú totiž super, a malému sa veľmi páčia. Včera ma však skoro porazilo, pretože kniha ktorá mi došla je navlas rovnaká tej, ktorú už máme - Moja prvá knižka- slová. Akurát vymenili "obal" a zmenili popis ku knihe. Takže knihomilné maminy, ak natrafíte na túto knihu a budete rovnako nadšené novinkou v našich kníhkupectvách, nedajte sa pomýliť, možno ju už máte doma, len v inom vydaní... 😅

boise
autor
29. nov 2011

@mandragora22 ved jasne, len keby to naaahodou bolo este otvorene a clovek by si pamatal nazov tak je fajn to napisat, nech si ine maminy a nemaminy daju pozor 😉 samozrejme ak sa to nestalo pred x rokmi 😅

lenocka23
5. dec 2011

Tesco ma zas vypredaje na detske oblecko... tak som si to s radostou obzerala na nete a zistila som ze vestu, ktoru sme v septembri kupili krpcovi za 6€ (pc 12, takze 50% zlava) maju teraz opat, ale zlava je uz "len" 20%... a to mi tetuska vtedy tvrdila, ze tento tovar uz vypredavaju, ze toto je posledny kus co maju.. (chceli sme obom chalanom kupit rovnake vesty)... 😀 😀 😀

sisaha
5. dec 2011

@boise nam sa to stalo vo ZV - teraz rychlo neviem nazov toho podniku - tusim lounge bar - hned vedla Akademiku.., novo vzniknuty..

boise
autor
5. dec 2011

@sisaha super prezentacia novo vzniknuteho podniku 🙄

sisaha
5. dec 2011

@boise tak ano, ale predpokladam, ze majitel netusi, koho zamestnava..a kedze to su vsetko mladí ludia co tam pracuju, tak proste skusaju, ci si niekto vsimne alebo nie.. urcite nie kazdy plati vacsou bankovkou nez je ucet a kedze priatel drzal v ruke aj ine bankovky a pocital ich, tak si mozno myslel, ze si nepamata, aku mu daval...

sisaha
5. dec 2011

@boise vsetko je to o ludoch a mozno v kazdom jednom podniku ako sa hovori "prilezitost robi zlodeja" to uz na zakaznikov skusali.. Mne sa toto iste stalo aj v letovisku v Taliansku.., tam sme platili 20-tkou a vydal nam ako do 10 eur.

boise
autor
5. dec 2011

@sisaha no ano, ved tiez som to tu viac krat napisala, ze je to o ludoch 😔

sisaha
5. dec 2011

@boise presne tak, niektorí sa spoliehajú na nepozornosť, niektorí na rečovú bariéru...ale aj ten Talian pochopil, ze chcem este 10 eur späť aka som bola napalena 😀

yanni
5. dec 2011

Ahojte babule, juuuuuuuuuuuj ste tu uz riadne popisali.
Ja az take zle skusenosti v obchodoch nemam, len niekedy v lete som bola na SK a s nasimi na len takom malom nakupe vecer, len chlieb a tak. A prisli sme domov a otec kuka na blocek ako puk a neslo mu do hlavy, ze preco su na blocku tie sisky take drahe. A ze boli v akcii (to asui lebo uz bolo dost neskoro vecer), tak aky je on sladky hned kupil 6. A na blocku bola normalna cena. Ale chod sa hadat. Sme to nechali tak. Ale ja uz teraz poriadne skotrolujem blocek, jedno ci na SK alebo aj tu u mna v DE. Zaplatim, prejdem cez pokladnu a len 2 kroky od pokladne, hold tak aby som nezavadzala, kontrolujem blocek. Raz som aj isla nieco "reklamovat", lebo cena bola dobra len ten tovar bol nejak pod inym nazvom, ale pokladnicka bola totalne mila a sme na to nakoniec prisli.

Co sa Tesca tyka, tu v DE ho nemame a na SK tam chodim malo ale v septembri som, len tak lebo som to mala po ceste a ze nebudem sa trepat do mesta. Chcela som navstivit kamosku a ta ma maleho skola, ze mus kupim nejaku knihu. Tak som jednu vybrala a este som sa vytesovala, ze aka lacna za 3,5 €. No a pri pokladni tetus blokuje ze 0,99 €. Mne skoro oci vyskocili z jamok. 😀 😀 😀 😀 Tak ako slusne vychovany zakaznik, sa jej pytam, ci sa nepomylila, ze cena bola aj na regaly a aj na knizke nalepka ze 3,50. A ona, ze jej to cez kod tak naskocila, ze ona nevie ale moze byt, ze zase precenovali na knighach a ze to bude v poriadku. Takze aspon jedna z mala pozitiv co sa tyka Tesca 😉

gabuci
5. dec 2011

@martina05 akciová cena vyššia ako normálna bežná,tu máš príklad.Bolo to v Kauflande.Smiešne,že to nezbadali akú blbosť napísali.Poslala som aj do nový čas pre ženy,len to neuverejnili,pritom tam uverejnia a posielajú aj také fotky ,ktoré bežne nájdeš na nete.Raz tam bola križovatka aj s dopravnou značkou z NZ,a pritom v NZ taká križovatka vôbec nie je.Ten obrázok už bol pod iným názvom v inom časopise.Takže toto som aj videla na vlastné oči.A najväčšia sranda,fakt paltila tá lacnejšia cena.

gabuci
5. dec 2011

@martina05 akciová cena vyššia ako normálna bežná,tu máš príklad.Bolo to v Kauflande.Smiešne,že to nezbadali akú blbosť napísali.Poslala som aj do Nový čas pre ženy,len to neuverejnili,pritom tam uverejnia a posielajú aj také fotky ,ktoré bežne nájdeš na nete.Raz tam bola križovatka aj s dopravnou značkou z NZ,a pritom v NZ taká križovatka vôbec nie je.Ten obrázok už bol pod iným názvom v inom časopise.Takže toto som aj videla na vlastné oči.A najväčšia sranda,fakt platila tá lacnejšia cena.

gabuci
5. dec 2011

Joj prepáčte kočky ,omylom 2x som ten predošlý príspevok poslala. 🙂

boise
autor
5. dec 2011

@gabuci nevadi, ja som sa aj dvakrat zabavila 😉 😀

gabuci
5. dec 2011

@boise aj ja nad tým aká som niekedy..... 😀

boise
autor
5. dec 2011

@gabuci to bola jednoznacne technicka chyba, zly konik, zlyyyy!!! 😉 😀

zzzz128
5. dec 2011

No ahojte.Potešilo ma že tu idím takúto tému,lebo často ľudia kúpia niečo za drahšie peniaze a ani o tom nevedia 😒 Pripájam pár skúseností z posledných dní. Napr.veľa ľudí si myslí že nákup cez net je výhodný.Hádať sa nebudem,niekkedy to tak je,ale niekedy nie. Malej som bola kúpiť darčeky na vianoce v Kauflande.Kúpila som jej vysavač,detský tv,pevnú linku a pokladňu. Za všetko som dokopy dala 38 eur. Na MMB som zo zvedavosti hľadala,čo to tam stojí.Našla som dve veci,pokladňu a vysavač,nachlp to isté,akurát už len pri tých dvoch veciach bola cena spolu skoro 40 eur 😖 Kto má čas,nech sa pozrie na ceny na MMB. Ja som kúpila pokladničku za 10 eur a vysavač za 12...

yanni
5. dec 2011

@gabuci jeeeeeeeeej to je riadny for. Uz davno som sa tak nezasmiala. Nebolo to nahodou na 1. april? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ja umrieeeeeeeeeeem....

gabuci
5. dec 2011

@yanni 🙂

megi1989
8. dec 2011

Ahojte, pridávam aj ja : lego červený box s kockami ( myslím že to je tento http://www.brickset.com/detail/?Set=4540315-1 - už je zabalený, tak neviem presne číslo pozrieť ) pred 3 týždňami v escu v NZ za cca 17eur, pred pár dňami v Ostrihome v Tescu - rovnaké Lego akcia z 11990forintov -50% - super výhodná cena - 5990forintov - čo je približne našich 20eur. ☹

@zzzz128 inak ja som na MMA kúpila takúto pokladničku za cca 7 eur 😉 ale inak máš pravdu - MMA a MMB sú strašne predražené väčšinou - priebežne to zvyknem sledovať, a občas natrafím na nejakú dobrú cenu 🙂

zzzz128
8. dec 2011

@megi1989 keď má človek šťastie.... 🙂 A my sa možno aj poznáme,bývali sme 2 roky v Gbelciach 🙂

megi1989
8. dec 2011

@zzzz128 jeeeeej, to je mozne, ja som tu odmalička, keď myslíš, napíš IP 😉

zzzz128
8. dec 2011

@megi1989 ROzmýšľam,ale neviem 🙂 Možno ty ma poznáš,bývali sme na najhoršej ulici,na Tabánskej 😀

rakywanda
9. dec 2011

My sme v októbri kúpili detskú tesco kuchynku za 14,99 a o dva týždne ju mali ako super vianočnú akciu za 30 eur. kto sleduje len cedulky akcia, tak toho riadne ošklbú.
Minulý mesiac som mala ale zasa príjemnú skúsenosť s tescom. kupovala som nutrilon 800g ako vždy, cena asi 14,95. nato mi muž vraví, prečo nekúpim ten 600g, ktorý vychádza len okolo 5 eur. oči mi vyliezli na vrch hlavy, lebo ja vždy pozerám cenu za kilo, liter atď. tak sme jedno balenie vzali na skúšku, ako prejde cez kasu. a čuduj sa svete, bolo to tak. tak sme sa zvrtli pre ďalších 10 balení. v tom čase bežala v TV reklama vraj 600g nutrilon vo vybraných lekárňach len 10,99 eur. o týždeň sme chceli ešte dokúpiť, ale už mali cenu 10,99. teraz sme my zarobili na tescu 🙂 inak sa mu snažím vyhýbať.

fialkaa
9. dec 2011

@lenocka23 ahoj, kde sa daju pozriet na webe vypredaje v tescu?

fialkaa
9. dec 2011

no ja zase o tescu. chcem kupit ako vianocny darcek tete take misky od Tescomy, za 25 eur. tieto http://eshop.tescoma.sk/stolovanie/vyrobky-z-dr...
tak ich kade tade obzeram. viete, kolko stoja v Tescu na Kamennom nam. v BA? Okolo 40 eur ......

livia76
9. dec 2011

@fialkaa ja som si podobné, len tmavo hnedé kúpila v Jednote asi za 10 eur 😉 a to sa mi zdali drahé 😵 😵 😵

raza
9. dec 2011

ahojte. nechce sa i to tu celé čítať, no postrehla som, že tu viacerí písali niečo v tom zmysle, že keď v obchode kupujem tovar, ktorý má uvedenú nižšiu cenu, ako žiadajú pri pokladni, tak sa nemám dať a mám trvať na tom , že mám nárok zaplatiť len cenu, ktorá bola uvedená na výrobku, nakoľko to bola ich chyba. je to pravda? správne som to pochopila? 😅 😕

benne
9. dec 2011

@raza musí to byť uvedené na cenovke, tá nižšia cena aj so správnym popisom výrobku, neobstojíš, ak je to napríklad tovar len posunutý na regále nad nesprávnou cenovkou, ten popis musí sedieť, v kaufe na mna vybehli, či sedí aj dátum 😕 , ja si porovnávam EAN kody, a ak mám pravdu ja, žiadam si vyplatiť rozdiel

raza
9. dec 2011

@benne no, veď tak som to aj myslela, že keď sedí kód, len nie cena pri pokladni.. ďakujem za radu. a ešte možno hlúpa otázka: to sa mám akože normálne odvolať na to, že musia?? 😅

benne
9. dec 2011

@raza áno, musia, máš na to ako spotrebiteľ právo ... no bacha, v kauflande ma chceli "umlčať" darčekovými predmetmi 😅 😅