icon

Očistenie od zlého

25. apr 2020

Ahojte, neviete mi poradit niekoho kto ocistuje od zleho? V poslednom case sa nam skoro nic nedari a je velka sanca ze nas niekto uriekol, ja nepoznam ani nikto z mojich znamych niekoho, kto by nam a tym pomohol. Prosim len normalne overene kontakty, nie ziadny sarlatani co tahaju z ludi peniaze. Idealne Kosice a okolie, dakujem 🙂

dskjhfdlkdjhl
25. apr 2020

Najlepsie je, prestat verit na to, ze Ta niekto uriekol. To je najlepsia ocista.

autor
25. apr 2020

@dskjhfdlkdjhl nato myslime len teraz v poslednom case, nas tak napadlo, ze na tom nieco bude, kedze cca pol roka dozadu sa nam zacali diat strasne veci a trvaju doteraz..takze komentare takeho typu si prosim nechajte, zhanam normalne kontakt, ked vy na to neverite, neznamena ze iny clovek nemoze verit

bibina32
25. apr 2020

Skús napísať do skupiny duchovno, nadprirodzené. Možno ti niekto napíše.

martinals
25. apr 2020

Farár, možno, len má tak napadlo.

sunny8
25. apr 2020

Vonkajší svet je odrazom toho na čo myslíš 🙂 upratať v hlave .. aj keď mohol ťa niekto urieknut ale to by si skôr asi mala nejaké zdravotné problémy

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
25. apr 2020
sunny8
25. apr 2020

Tak to ma mrzí :( .. naozaj najmenej čo človek môže robiť pre svoje zdravie rodinu a celkovo Život sú pozitívne afirmacie. Mozog nerozoznáva či ide o realitu alebo len slová. On tomu uverí a tak sa veci začnú robiť .. naozaj to funguje len to trvá dlhšie a žiada si to trpezlivosť aj keď hneď nevidno výsledok

janinah
25. apr 2020

Choďte za kňazom,najlepšie greckokatolíckym.

autor
25. apr 2020

@janinah preco prave greckokatolickym?

niki450
25. apr 2020

a ste veriaci?

marca12
25. apr 2020

@sunny8 nesuhlasim. Ja som bola vzdy pozitivny clovek,plny energie,cielov a planov. Nic ma len tak nepolozilo a zrazu sa nam zacali diat veci,nestastia,choroby,dinancne tazkosti. Vsetko,co sa na teba moze zvalit,sa na nas zvalilo. Tiez zacinam premyslat,ci nas niekto nezaklial alebo co. Lebo to uz naozaj nie je normalne,co vsetko sa nam.deje. keby to boli obycajne drobnosti,ale velke veci,choroby,smrt a podobne.

autor
25. apr 2020

@niki450 ano sme

kucikuc
25. apr 2020

Jedine farár! Pokiaľ budete hľadať nejakých overených šarlatanov alebo liečiteľov pomôžu vám s týmto problémom čo máte teraz ale budete mať problémy zasa v niečom inom bude to taky kolobeh a budete ich zasa potrebovať. Takže jedine farár

niki450
25. apr 2020

tak sa modlite, najlepšie v rodine a spoločne...já niesom svätuškárka, som katolíčka a 5 rokov po svadbe som mala život v riadnych sračkách. manžel mi neskutočne pil,...moja jedina nádej bola v Boha....dodnes verím, že vtedy stal zázrak. Manžel mi zo dňa na deň prestal piť, bez liečenia ....teraz mám toho najlepšieho manžela na svete...máme 2 dcéry a ideme sa budovať.

niki450
25. apr 2020

súhlasim s kucikuc.....nikto ti nepomôže, jedine Pán Boh

0silvia0
25. apr 2020

Citala si si ten clanok co som ti pridala o exhorcistovi L. Petrickovi? Myslis, ze najdes niekoho lepsieho?

iva812
25. apr 2020

@martinals No, ja si myslím, že farár asi sotva, lebo o co žiada autorka ma blízko k mágii, teda k obradom napr. vudu a teda ďaleko od princípov kresťanskej viery.

kittykat22
25. apr 2020

Ja ked som mala toto obdobie, tak som sa zobrala, a odletela - do Azie. Na 3 tyzdne. V sobotu som oznamila, ze uz dalej nemozem, a v pondelok vecer som vystupila z letiska v Bangkoku. Ked som sa vratila vsetko bolo ine. Lepsie. Neviem ti to vysvetlit, ale tym ze som odisla, sa situacia akoby zlomila - a po navrate bol zivot opat fajn. Mozno by aj tebe pomohlo niekam na chvilu odist.

jankapepe
26. apr 2020

To či sa ti darí či nie je len v tvojej hlave, tvojich myšlienkach. Zmeň myslenie, postoj,správanie a hneď si vsimnes že dnes vonku svieti slnko a ty žiješ 🙂
Ak si s tým nedáš rady navstiv lekára.