Očkovacia lotéria - aký máte názor?
Prosím, vyjadrite sa len tí, ktorí už ste očkovaní... Vám to príde úplne ok, že chcú ľudí podplatiť, aby sa dali zaočkovať?🤦♀️ Ešte ste stále neoľutovali, že ste podstúpili vakcinaciu?🙈
@natalienka12 a z čoho by žili keby nepracovali? Myslíš že opatrenia budú trvať 10 rokov? Tak to si dobrá aj s tými 300 eurami, to si žijú ako kráľovné, máš pravdu
@natalienka12 veď ale pandemicky RP je len keď sú zavreté škôlky, ako má tá žena ísť pracovať keď ma štvorročné dieťa a škôlka neexistuje?
@natalienka12 no teda, keď nevidíš nič zle na lotérii so zdravím a si proti sociálnym dávkam ženám čo nemôžu pracovať, čo k tebe dodať 🙂
@chrumka120 Teraz sa tváriš, že vieš čo je pandemický rodičovský, lebo si si asi niekde na nete vyhľadala info, ale trepala si tu somariny, o 9:05 si napísala toto:
prečo by mali povedať že žiadny pandemicky rodičak nechcú keď si platia socialku a určite zaplatia viac ako im pošlú a musia sedieť doma? Či si myslíš že len ty chodíš do roboty?
Odkedy je poberanie pandemického rodičáku naviazané na "platenie sociálky" ? 😀
@lilope Ty si naozaj myslis ze ludia budu sediet v karantenach a cvakať za drahe PCR testy?
@natalienka12 natalienka gulášova, písala som, že tie ženy pracovali, budú pracovať a odvádzali alebo budú odvádzať peniaze, to že maju malé dieťa a zrovna nemajú prácu na tom nič nezmení, a neboj, kvôli tebe by som Google neotvorila 🙂
@natalienka12 poviem ti návod ako sa to dozvedieť, prečítaj si predchádzajúce komenty 🙂
@ajka0207 ty si asi zaspala v čase, všetky škôlky sú už dávno otvorené, len teraz cez prázdniny nebudú fungovať, ale cez prázdniny boli predsa zatvorené vždy aj budú zatvorené vždy
@chrumka120 Pandemicky rodicak dostavaju zeny ktore pocas rodicaku boli nezamestnane 🙂
@natalienka12 Takze ti co prisli o pracu pocas Covidu casto nie vlastnou vinou dostali pomoc 300 € polroka, ale tie ktore boli nezamestnane uz davno pred Covidom tak tie maju vyplacane dlhsie ako polroka a nekonci to ..
@misinka0611 Áno, ale písala som, že peniaze buď odvádzali alebo ešte budú, čiže z tohto hľadiska nevidím na to dôvod prečo by nemali mat na to nárok, keď nemôžu pracovať momentálne kvôli opatreniam (zvlášť keď to spájali s tým že sa niektoré nechcú dať zaočkovať)
@natalienka12 nerozčuluj sa natalienka, s týmto rozculovanim a očkovaním budeš mat veľmi krátky život 🙂
@chrumka120 Ved to aj iní a tí dostali pomoc len polroka, tam bolo časove ohranicenie. Niektori ani toho polroka lebo to stopli. Preco aj toto neohranicili casovo?
@misinka0611 ja nehovorím, mohli to ohraničiť, tie príspevky sa celkovo mohli inak všetky nastaviť, opatrenia, ale pointa bola že tu nebudem skákať do niekoho, že sa nedá zaočkovať tak čo vôbec chce aký príspevok, nedostane nič a lotéria je v poriadku lebo bude viac zaočkovaných
@natalienka12 tak ale keď sa chces zamestnať po RD tak to nefunguje že nájdem prácu a po týždni zavrú škôlky a ja ostanem mesiac bez roboty a otvoria na dva týždne tak sa zas zamestnám a takto dookola. Nesledujem situáciu aká je dnes, len konštatujem že pandemicky RP bol len pre matky ktoré sa nemohli zamestnať práve kvôli zlej pandemickej situácii a ona naozaj bola zlá.
@natalienka12 neviem či máš doma tak malé dieťa a reálne vieš ako škôlky posledný rok fungovali, ale bolo to ozaj o hubu.
@natalienka12 ono máš pravdu že určite sú aj ženy čo to zneužívajú ale to je pri akejkoľvek sociálnej dávke tak a nemôžeš to takto paušalizovať.
@ajka0207 Ja netvrdim, ale velke % zien to zneuziva, doma su vacsinou zeny s nizsim vzdelanim a na nizko kvalifikovane prace stale prijimaju zamestnancov, len naco by isli do prace, ked beru davku vyse 300 eur, ked ako predavacky v retazcoch by tolko nezarobili. Zo statu sa cerpaju velke peniaze na tychto prizivnikov, tak preco by nemohla byt nejaka loteria?
Napriek tomu, že som proti slovenskej očkovacej kampani tak vakcínu neľutujem. Vakcína zato nemôže aku šaškáreň tu robí nejaký 5mil. národ
@ajka0207 Mam doma 10 rocne dieta, kludne som mohla cerpat OCR a to moja ocerka by bola cez 1000 eur, ale necerpala som ani jeden den, moje dieta bolo doma same. Lebo kto chce, tak si zariadi. Ked sa korona davky zrusia, tak skolky budu zase pocas leta zatvorene tak ako vzdy boli pred koronou. A potom co? Uz nebudu ziadne pandemicke ocerky ani rodicaky. Koho to zaujima, ze rodicia nemaju kam dat deti? Nikoho. Kazdy si nejako bude musiet pomoct. Len teraz sa vsetci zvykli na pandemiu vyhovarat. Ved stat staraj sa. Veselo si tu cerpaju ocerky a este sa pytaju, ci mozu ist na dovolenku do Chorvatska.
@natalienka12 krici z teba zavist, no a co teraz ze si mohla brat vysoku ocr a nebrala si ju? Mame gratulovat? Ved ked rada pracujes tak si to uzivaj, je nam jedno co robis. Ale navazat sa do ludi, ktori vyuzili ponuknutu moznost je psycho. Bud respektuj alebo aspon cus, ocr vyuzilo kopec ludi prvykrat v zivote lebo nemali kam dat deti. A ostatni sa zviezli, a co teraz? Aj na horsie veci sa vyhadzuju peniaze, vid prispevok 333€ alebo loteria....
@zooeynka podla mna je loteria fajn podla teba nie…krici z teba zavist 😂😂😂 aj tych 333 eur zavidis osobam v hmotnej nudzi? Ja nie, su to ludia na hranici biedy, preco by nemohli dostat jednorazovo 333 eur?
@natalienka12 lebo vieme ze 333€ skonci v alkohole a cigaretach. Vyhodene prachy. A loteria? Aby prilakali dalsich jednoduchsich sa ockovat....omg. Zdravotnictvo, skolstvo v troskach a oni nase dane idu vyhodit do luftu za loteriu

@chrumka120 ty nevidíš dôvod prečo by nemal byť vyplácaný, ale prečo sa vám neočkovancom nepáči lotéria? To sú také isté zbytočne vyhodené peniaze zo štátneho rozpočtu ako pandemické rodičáky, to som chcela povedať...tak nech tu ženské nevrieskajú na lotériu, lebo na korona dávky som tu ešte nevidela, že by sa niekto sťažoval