Očkovacia lotéria - očkovaná dostala Covid-19
"Som doma s covidom. Ja som očkovaná a dostala som koronu. Ale už sa cítim dobre." Povedala výherkyňa na RTVS v žrebovacej lotérii keď vyhrala 100 000 EUR ako odmenu, že sa dala očkovať proti korone. Super marketing.
Zdroj: Tomas Taraba
Ludom sa uz hadam pomalinky otvoria oci, ak pochopia, ze ci je alebo nie je clovek ockovany, covid chyti. A kto zacne tvrdenim, ze vsak je to s vakcinou lahsi priebeh,.nech sa neoznacuje za racionalneho. Nech skusi rukolapne dokazat, zebez ockovania by nemal taky isty priebeh
@zuzanockamt tak ano… tieto imaginarne známe, ktore maju susedov, bratrancov a ti maju kolegov a tí maju známych… to je taka hodnoverná zbierka. Mojej známej známa tiez kričala ako jej kamarátku nechceli hospitalizovať s dieťaťom lebo nebola ockovana. Zabudla vsak na to, ze svet je maly a velmi rychlo vysvitlo, ze to, ze nebola ockovana absolutne nebol ziadny problem. Problem vyrobila ona sama ked spravila bordel pri prijme lebo od nej chceli aby sa otestovala. A začala hulakat o fašizme, komunizme, nechala decko tak a isla domov. Samozrejme, svojim kamarátkam predostrela svoju verziu príbehu. Takze tolko k tym známym. Kazdy si z toho zoberie to, co potrebuje a co sa mu hodi.
A na margo očkovania. Ockovany nerovná sa nesmrteľný.
@slecnalemonova ok, veď ver čomu chceš
@zuzanockamt ved to je samozrejme. Kazdy veri, comu chce. Niekto ma znamych, sice ich vidi mozno 2x za rok ale veri kazde slovo a niekto ma skusenosti na vlastnej koži. 🤷🏻♀️
@slecnalemonova nasa krajina sa mozno bude motat este dalsie 3 roky s ruskami, mozno preto co si napisala - ale hlavne preto, ze v zahranici je trocha ina disciplina ako u nas... ked sa ma nieco dodrziavat, tak sa to dorziava, a nie ako u nas, ze sa to kazdy 3 snazi obist, opatrenia su nastavene zle, neviem z akeho dovodu - kedze aj ockovani su prenasaci a dokazu sa nakazit, preco sa po prichode zo zahranicia tiez povinne netestuju... poviem Ti jeden priklad : partner po tazkom covide ma stale vysoke protilatky, ale kedze mu uz za par dni uplynie 180 dni - stane sa z neho tzv neockovanec, takze je v pozicii ako neockovany... jeho sestra lekarka, aj s muzom ockovani este cca v 03/21 sa testovali na protilatky - protilatky ziadne..ale samozrejme maju doklad o ockovani, takze mozu vsetko.. tu aka je potom spravodlivost?? podla najnovsich studii z Izraela- ktore boli aj tu zverejnene - u ockovanych je 6x vacsia pravdepodobnost ze sa nakazia covidom ako u prekonavsich..preco teda aj u nas nereflektuju kompetentni na to ze podla tohto vyskumu je zbytocne tych co prekonali covid ockovat..preco nie su postaveny na uroven ockovanych, kedze z tohto vyskumu vychadza - ze prirodzena imunita po prekonani ma navrch oproti ockovaniu...
@lenusiatko my keď chodievame na cintorín až človeku smutno príde keď tam je meno, priezviska a pod tým "ŽIL/A 2 MESIACE" ☹
@lenusiatko ale ved ja to nikomu neberiem 🤷♀️ ani nepotrebujem, aby ma o tom niekto presviedcal. Kto sa boji, nech sa ockuje, ak mu to pomoze citit sa lepsie.
@janulik2008 ja vzdy ked idem starkym na hrob, tak sa zastavim v tej detskej casti, to su cele zoznamy deti, rocne, dvoj, troj. Pytam sa, ako tie mamy mohli dalej vobec zit.
@hefo ale ja píšem o inom, že predsa majú byť rovnako testovaní prichádzajúci zo zahraničia aj očkovaní... Tak ako to majú iné krajjny
@lenusiatko vieš, nevieme čo bolo dôvodom že tam sú ... a je to aj "jedno" kurnik veď tí drobci mali vyrásť mať deti vnúčatá. Neviem si predstaviť tú bolesť. U nás je cintorín menší tak deti sú "vedľa" seba ...

@wonder13 och pani, ja viem velmi dobre, o com pisem. Virus chripky ma mnoho kmenov a ockuje sa proti tomu, u ktoreho sa PREDPOKLADA, ze bude prevazovat v tej sezone. Takze asi tak... ale dakujem za Vas uplne zbytocny povzdych, hned sa citim mudrejsia 🙄 Vy ste vobec citali moje komentare? Ja niekde porovnavam vakcinu proti chripke s tou covidovou? Jedine, co som porovnavala je pocet zaockovanych u jednej a druhej a ze preto sa o tej chripkovej tolko nehovori, lebo nam ju nikto nenuti a zaockovanych je omnoho menej, tak naozaj nerozumiem, co sem pletiete 🤦♀️