Odídené užívateľky
Hlavne tu každá vzýva evittam, ale pamätáte si na nick maminuska? Alebo napríklad vzápätí po vulgárnej hádke zrušila svoj účet nepríjemná leuchtturm... chýba vám tu niektorý nick?
😄🤦♀️
...ty si ktorá zo spomenutých..?🤔😄
Evita bola drzá jak opica,koledovala si o to už dlhšie,hoci niektorým to prišlo normálne..tá druhá mi nehovorí nič a tretiu som donedávna čítala,tej sa čo prihodilo?🤔
Nechýba,lebo vždy keď odídu,sa vzápätí vrátia😬
Jaaj to vieš koľko je tu takých? Ale áno, niektoré ženy vedia piť krv fakt
Ja premyslam kto mi tu chyba ..... Na nick si uz asi nespomeniem
@martinkatinka Naty14 😬
mne tu chyba Bubena, ale ta sa zial uz nikdy nevrati 😢
mne chýba mommytobe a druhý nick si už nespomeniem, ale robila make-up a mala dve dievčatká myslím, obe kočky a toľko závistlivých príspevkov, čo tu ženy dokázali napísať, katastrofa
@miskakyska nechyba mi, ale keby tu bola, uz by sme o tom vedeli 😁
no ja si pamätám skôr tie, čo vždy vedeli všetko najlepšie a mali patent na všetko. To sú presne tie ktoré som napísala hore a k tomu ešte hettinka.
Mne tu napríklad vôbec nechýbajú zlomyselne slepice, zakladajúce každý deň polodebilne anonymné témy. A ze ich je tu požehnane. Škoda, že nechce táto konská stránka odfiltrovať tie.
Dam ruku do ohna za to, ze ty si ta ista, ktora zaklada temy ,,kto je.viesta" a podobne ....🙄
Preco sa chces vzdy bavit o niekom inom anonymne?
@vroni tak toto si zabila🤭🤭🤭🤭🤭
bolo tu dievca Miska ... nick mala zla nieco ... spominate si? Ona bola super. Zila v zahranici, myslim Anglicko? Po narodeni synceka myslim opustila konika.
Ja by som rád vedel čo sa stalo s používateľkou aniko2
@maximilie aj mne sa tak zdá...
Nikto mi vyslovene nechyba, je to len forum, nevytvaram si tu ziadne vztahy.. ale vsetky spomenute baby si pamatam a z kazdej som mala pocit, ze to ma v hlave upratane.
A radsej budem citat niekoho, kto je mozno trochu viac sakrasticky ako vacsina tunajsieho osadenstva, ale vidno, ze ma aspon nieco v hlave, ako niekoho, kto donekonecna zaklada uplne nezmyselne temy alebo niekoho, kto ma ocividne nejake psychicke problemy a odmieta sa liecit...
Nejak to nesledujem. Vsimne si skor az po case, ze niektore nicky sa prestali ozyvat, a ked si ich vyhladam, tak su odhlasene.
Ak sa ju s niekym nemylim, tak obcas si spomeniem na natalym (alebo tak nejak mala nick). Podla svojho pisania vyzerala taka spontanna a zivelna osobka. A prijemne veselo-optimisticka, aj ked mala svoje starosti.
A este na par dalsich, ale ich mena si uz zial nepamatam.
A čo zastupca mužskeho pokolenia majkeel haha ? Ten sa odfiltroval, ktovie prečo
Ja si pamätám na nick obsadenémeno, potom sardinka336, ešte si spomínam na moni244, a ešte jednu, ale tej nick si nepamätám (niečo ako do no pol boka odrata) 😃😃😃
Viete kto mne chýba..tomiholjubiav alebo tak nejak..ona bola taká jednoduchá skromná
Niečo s petrou to malo, tej som davala furt smajliky, ale vždy sa s nou niekto hadal a nakoniec po velkej hadke bol jej učet zrušeny, no škoda, už sa nezasmejem
@markaterka toho chlapa si pamätám🙂
@karolinakr Sardinka bola dobrá ona radila také psychologické veci
Takto, keď píšete si na nicky spomeniem, ale človek si ani neuvedomi, že už neprispievajú.Ja by som chcela vedieť koľko žien sem každý deň nazrie
@vanda323, @tomiholjubavi myslíš? Ta neodišla, je tu, snáď už tu knihu konečne dopisuje, keď tak málo prispieva 😉
Mne chyba @oldman50plus
Nicky o ktorých píšeš si pamätám, vôbec som o posledných dvoCh netušila že sa zrušili.. tak či tak - viem že to boli baby, ktoré vedeli byť sice nepríjemne ale dalo sa s nimi aj normálne popísať, dokonca aj výmena názorov keď bola neprišla mi nikdy nejaká extrémna, žeby som si ich zaskatulkovala ako rypalky, len sme casto nemali rovnaký pohlad.. ewittam vedela odborne poradiť, len nemala trpezlivosť dokola vysvetľovať vysvetlené, čo sa mnohých dotklo.. v každom prípade, to že niekto zalozi diskusiu o nejakých ženách, značí že boli výrazne a to nie negatívne..
Podľa mňa k diskusiám je žiadúce aby boli zastúpené všetky názorové strany, aká by to bola nuda keby sme tu so sebou všetky súhlasili a viedli rozhovory o duhovych jednorozcoch.. koniec koncov aj takéto témy sú obľúbené, lebo môžu vznikať konflikty a to ženy rady 😅
@janulienocka tak hento šovnistické čudo mi vôbec nechýba
@zuzanka.zuzu mne sa páčil jeho chlapský pohľad na vec

zivot ide dalej. ale viem, ze evittam aj radila