icon

Odkaz od upratovačky

25. mar 2022

"zamysleli ste sa niekedy nad tým, že váš čistý riad odkladám tými istými rukami, ktorými drhnem toalety? Prichádzam o piatej, dovtedy máte šancu uložiť si ho sami a uvoľniť tým odkvapávač, ktorý potrebujem umyť" .. Čo si o tomto myslíte? Toto nechala upratovačka pri dreze v kuchynke, podľa mňa maximálne nevhodné. Pracujem v banke.

babalenka
25. mar 2022

Popri práci robím upratovačku a mojou povinnosťou nie je narábať s riadim maximálne čo spravím v kuchynke je ju umyjem vynesiem smeti a keď dohra umývačka riadu kým som tam otvorím ju keď nedohra smola ostáva zatvorená do ďalšieho dňa.a riadu sa ani nedotknem vtom má pravdu babrem sa zo zachodmi a určite sa nebudem kutat ešte v riade.Sbaf si svoje hrnčeky poznáte a z umývačky ich viete vybrať

syslik81
25. mar 2022

upratovacka vam nechcela na rovinu napisat ze ste lenive prasce co si po sebe nedokazu upratat a tak sa snazila byt vtipna.. ale vy nielen ze ste lenivy ale este aj bez kuska zmyslu pre humor ... - skuste sa tam nad sebou zamysliet a tie riady si upratat ... tak malo staci k radosti .. preco by mal niekto za vas robit veci kt dokazu i male deti???

viestta
Odpoveď bola odstránená
edita88
25. mar 2022

Musite byt riadna humusacka ked si neviete svoj vlastny pracovny stol sama utriet. To by som mala za 5 min urobene. Akurat ten cas co to tu rozoberate… 🤦🏻‍♀️

molare
25. mar 2022

mala som tu česť pracovať v zahraničí ako cleanerka a vážená pani autorka, ja by som ti s tou handrou ešte aj po papuli dala
akože čo je veľa to je malo 🤣🤣🤣
presne take primadony okolo nás chodili a robili naprieky
ta upratovačka ti nemá čo chytať veci na stole
na upratané celého office má taký šibeničný čas, že si to nevieš ani predstaviť
nechceš si to s ňou vymenit na jeden deň aby si sa vrátila s nohami na zem?
upratovačka nieje vaša slúžka
hviezdy nebeské
aby sa vám čosi nestalo keď umyjete a odložíte po sebe svoje veci 🤦‍♀️

mirkava
25. mar 2022

Upratovačka nie je slúžka, aj to je len človek.. dievčatá v kancloch nekecajte toľko pri kavičkách a ten riad si po sebe popratajte...

dilino
25. mar 2022

@karolina04 milion bodov si trefna 👍Super Top👍 a tvoj komentár ma u mňa 1000 bodov.Skoro mi odpalilo dekel tak sa smejem.

lalenka33
25. mar 2022

@ukulela váš správca budovi chcel asi použiť taký slovník, aby tomu tí retardi, ktorí ten hajzel oserú pochopili, že ho majú umyť, lebo normálny, inteligentny človek to vie, a automaticky spraví. Len 🐖 a retard nechá osratý záchod

shinon258
25. mar 2022

Ja som robila upratovačku v Nemecku v kanceláriách (banky, rôzne medzinárodné spoločnosti) a v jednej sme mali povinnosť aj kuchyňu poriadiť (umývačku naložiť, vyložiť, drez, atď...) A aj zo stolov som brávala riad.

diaszoky
25. mar 2022

Nie, nevie . Nebude sa tym zapodievat. Ak by mala uzriet desat stolov a odpratavat papiere atd a nedajboze ich poskodit zamocit???

rachelkk
25. mar 2022

Joooj ty chudatko . Strasna krivda sa ti stala.

iwesska
25. mar 2022

Podla mna ma nadriadeny pravdu,ste pohodlni. U nas v kuchynke mala riad na starosti asistentka,nie upratovacka. Ked to nestihla ona,urobila som to ja,hoci som to nemala v naplni praci,ale sedeli sme spolu v kancelarii,tak mi to prislo take kolegialne a nikdy sme si to nevycitali. Musite byt "super" kolektiv,ked toto riesite👌

martina1201
25. mar 2022

Ahoj. Prečítala som si 2x tvoj príspevok a tiež príspevok o tom že papiere na stole má dvíhať. Ja tiež pracujem v banke a kvôli bankovému tajomstvu nesmiem pri odchode z práce nechať na stole žiadne papiere. Dokonca ich musím mať zamknuté, aby sa k osobným údajom nikto nedostal vrátane kolegýň a kolegov.....

shinon258
25. mar 2022

@lalenka33 ani mi nehovor. Tí nemci po ktorých som upratavala v kanceláriach si tiež nevedeli po sebe očistiť záchod 🤢 hlavne, že sa tvárili ako majstri sveta 😆

ukulela
25. mar 2022

@lalenka33 pozri, kedze tam robi x ludi, radovo v desiatkach, a dalsich x chodi ako hostia, je to nemiestne. Nemam nic proti odkazu v slusnom duchu bez gram chyb a 40 vykricnikov. Ale taketo fekalne odkazy su nevhodne. Hotovo.

mirkava
Autor odpoveď zmazal
miselar
25. mar 2022

A ty nevieš dvihnúť papiere a odložiť si po sebe riady???ako sorry dobre urobila že vám to napísala .Spravila by som to isté v banke 10 stolov a ona ma na každom jednom dvíhať vás bordel???alebo pani bankarky dopili kávičku a nevedeli si po sebe spratat riad?Nie upratovacka nieje prasa ale bez urážky presne takýto ľudia ako ty.....upratovačka nieje vaša slúžka ....hanbila by som sa sem dať takýto príspevok ....a ešte si myslic že som nad vecou 🧐😬

molare
25. mar 2022

@ukulela a že takéto veci treba napísať dospelým ľuďom to vam príde vpohode? že vôbec sa ti chudáci ľudia musia zapodievať obsratymi wc ?
by som sa prepadla kamsi keby som take wc po sebe nechala

ankare
25. mar 2022

Ak to nemá v náplni práce, tak sa jej necudujem. A má pravdu,že stôl má byť prázdny. 🤷

diusqa761
25. mar 2022

Píšeš že či "nevie zdvihnúť vám papiere zo stola" a vraj "riady tam ostávajú niekedy aj 3 dni". To čo ste tam za humusákov ?? To si 3 dni neviete riady popratať a nechávate špinavé stoly plné papierov?? Papiere si máš poukladať sama aj riady to nieje robota upratovačky. Na tvojom mieste sa skôr hanbím za seba že sa v práci ako prasa správam a neviem si ani po sebe upratať. To kde vám prosím pekne dovoľujú 3 dni si nepopratat taniere a nechávať stole plné papierov??? To keby si inde v robote spravila ťa nadriadený zožerie aj s botami a považuje ťa za lenivú Veš. Upratovačka aj nadriadený majú pravdu. Ste lenivý bordelári.

estrella5
25. mar 2022

Som na strane upratovačky. Napísala to síce celkom drzo, to je pravda. Ale ak to nemá v náplni práce, tak sa jej ani nečudujem. Je upratovačka, má upratovať veci, ktoré má v náplni práce... a nie tam robiť slúžku "paničkám" a odkladať veci, ktoré v jej náplni práce nie sú.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
slovakboy
25. mar 2022

Možno to nie je jej povinnosť robiť ale napísala to pekne hnusne. Ukázala čím sa zaoberá jej myseľ a čo je za človeka. Ale nerob si s tým ťažkú hlavu a nenos takéto krivdičky v hlave. Inak budete s ňou furt na nože. Keď je blbá a zatrpknutá voči vám je to jej problém. Ty ju nemôžeš donútiť inak zmýšľať a kým robí čo má zbytočne robiť zlu krv. Možno sa niektoré z vás k nej správajú povýšenecky. Nikdy som nemal rad upratovačky. Už na základnej škole sa správali viac ako učiteľky. V nemocnici viac ako sestričky. Ale nie sú všetky také. U nás v práci sú veľmi slusne a keď potrebuju povysavat a my práve poradujeme príde pani upratovačka zavelí ako generál ale len zo srandy. Vždy sa dohodneme. Ona vie že nás nemôže rušiť pri Skype hovoroch a my vieme že potrebuje poupratovať. Vždy pristupujem k práci upratovačky ako ku ktorejkoľvek inej. Zdravíme sa a občas prehodené pár slov. V Nemecku sa upratovačka správa nenapadne ako keby tam nebola a neruší ale navzájom sa všetci zdravia aj riaditeľ ju pozdraví. V Indii a v Číne upratovačku vyššie postavený človek ani nepozdravi ani sa jej do oči nepozrie. Kasty tam fungujú. V Japonsku je to podobne ako v Nemecku a tam si ale aj ľudia po sebe čo najviac upracú aby upratovačka nemala tolko prace. Tam sa mi to najviac páčilo. Každý sa správa ku každému úctivo.

maris5
25. mar 2022

Zamysleli ste sa nad tym, ze ten drez a vase stoly umyva s tou istou handrou ako ten zachod...

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
25. mar 2022

Nechapem, preco su zas vsetky "panicky" nahadzane do jedneho kosa medzi povysenecke spindury co cely den piju kavy. Ako fakt logicky, kolko kav denne vypijete aby ste nad nimi stravili celu pracovnu dobu?
V jednom kolektive su dajme tomu 2-3 osoby, ktore si svoje umyte riady neodkladaju.
Inak citajte poniektore, tu sa nejedna o spinavy riad v drese, ale o umyty neodlozeny riad v odkvapkavaci.
Cize kvoli 3 neporiadnym osobam je dalsich 10 osob nechutne upozornovanych. Tak ako ta upratovacka nemusi ukladat riady z odkvapkavaca, tie ostatne pracovnicky nemusia vychovavat tie 3 neporiadne a ani nemusia strpiet neprijemne odkazy od upratovacky.
Stale si vsak myslim, ze ohladuplnostou a slusnostou sa toho daju tieto drobnosti elegantne vyriesit.

nenne9
26. mar 2022

Je tu este aj ta moznost, ze ty patris medzi tie kolegyne co si tie riady po sebe neumyju a niektore kolegyne ti to dali najavo kvazi vtipom akoze od upratovacky😉

diewcatqoo
26. mar 2022

K utieraniu stolov a k tomu, ze sa autorka stazuje, ze upratovacka nie je schopna zdvihnut papiere a pretriet stol: neviem, v akej banke pracujes, ale nechavanie citlivych dokumentov na viditelnom mieste (co je aj stol), je hrube porusenie GDPR. My mame vyslovene zakazane nechavat na stole akekolvek dokumenty, presne pre pripad, ze by sa k nim mohla dostat napr. ta upratovacka.
U nas mame velmi iniciativnu pani upratovacku, ktora sa snazi pretierat aj stoly. Samozrejme, vzdy mam potom klavesnicu a mys na inom mieste a vzdy ma to vytoci, ked pridem do prace. Takze jej na stole nechavam odkazy, typu nech ho neutiera, utriem si ho sama.

fadama
26. mar 2022

Robila som v kancli a poviem vám ze nikdy viac, tie ženy sú prasatá... a vidím ze aj tu niektoré by chceli aby im sluzku robili, snáď ešte dokážete umyť po sebe šálku alebo ju odložiť tak kde patrí 🤦‍♀️

lilke
26. mar 2022

@0silvia0 trafená hus zagaga... Ak ja si upratujem, neurazí ma takýto odkaz, nevzťahujem ho na seba.