icon

Odkiaľ má Plačková peniaze na luxusný život?

31. dec 2024

Zariadila si a kupila byt v Dubaji predajom na insta to vazne? Samu seba presviedca aly ma
Dokonaly zivot vlastne iba tym aka je sikulka Aj keby tych olejov do prania predala
Neviem kolko neverim ze ma na byt v Dubaji a cisto nove autapre muza segru aj matku aj jej malinovky vonavka restiky
Tolko nevynesu pozna ju niekto?? Co samo nich v Na traduje ? A prisim nepiste matntvoje starosti neries nezavid nic z toho nerobimmiba diskutujem

Strana
z8
viestta
31. dec 2024

Je sikovnejsia ako ty.

ukgirls
31. dec 2024

tak hlavne nesedi na konovi a nevyzveda kde kto co a ako ... nieco investovala,nieco zarobila svojim telom, vacsiu cast ma z dobreho marketongu a predaja na instagrame a socialnych sietach ... co sa o nich kde hovori-moze aj nemusi byt pravda ...

pe_mi
31. dec 2024

Len z instagramu má desaťtisíce za mesiac..

oli18
31. dec 2024

Ved na chate z Cifaroch je aj o nej rec. Tie veci, ktore spominas, je len vedlajsi prijem, hlavny je ten, pre ktory dostala 363ku.

zobaka
31. dec 2024

tak ona ma viac podnikatelskych aktivit, ked si vezmes, predaj oblecenia, kozmetiky, kolagenu, parfemu, vitaminov, kaviarne ma, salon pre zeny, predajnu detskeho oblecenia, jej muz ma pozicovnu aut, robi vystupenia, plus raz zdielala za minutu ci dve prezenatcie na jej instagrame stoji 500 eur, urcite aj nejake investicne fondy, ved stale nieco robi...to co ju odstartovalo je vec druha a k tej kauze ked bola v base sa neviem vyjadrit...udajne jej na nic neprisli a este neviem ci ma patreon, alebo herohero, asi herohero, len odtial sa sypu prachy, ked tisicky odberatelov ti plati po 10 - 15 e mesacne

autor
31. dec 2024

@viestta aj ja budem ked sa budem kremovat na bielej gaucovke🤣

autor
31. dec 2024

@pe_mi tomu ja neverim

autor
31. dec 2024

@oli18 ato je co to cislo

autor
31. dec 2024

@zobaka jednu kaciarn uz scela
Predat okzr oblecko jej enjde ma zle recenzie a casto na to
Akcie. Do salonu chodi iba rodina.parfem je
Narazovka najme lred vianocami je vspredany ked stojimpóovicu
Menej

viestta
31. dec 2024

Autorka, o to kremovanie v jej pripade nejde. Vie sa predat, vedela sa predat uz od zaciatku. Bud to vies alebo nevies. Ked nevies, tak ani kremovanie na bielej kozenej gaucovke ti peniaze nezaruci. (a citaj co pises a poopravuj preklepy skor ako koment commitnes)

autor
31. dec 2024

@viestta ano musis sa vediet oredat krestanskymi peniazmi to rozhodne nebude

iwesska
31. dec 2024

Od hlupych ludi,ktori ju podporuju a kupuju si tie jej balasty. No a potom este z drog,ved to je verejne zname🤷‍♀️

alguno
31. dec 2024

Bože, ste hlúpe. Veď ju aj zadržala NAKA aj s manželom. Obchodujú vo veľkom s drogami. Ten muž čo s nimi spolupracoval alebo čo, tak tiež ho zadržali. ´´zabil sa´´. Biely kôň. NAKA manželov plačkovcov oslobodila, lepšie povedané ľudia na vyšších miestach, ktorí z toho majú prachy.
Obrovský biznis s drogami, hlavne v zahraničí...

gabilopatka
31. dec 2024

Vôbec ma nezaujíma odkiaľ ich ma.. Šikovným patrí svet.. 🫣.. Nezávidím jej 🙃

gabilopatka
31. dec 2024

@alguno ci boha 🤣🤣🤣🤣 aký mi tu kriminalista...😵‍💫

viestta
31. dec 2024

Mas pravdu, za vatikanske bony (Pan Boh zaplat) by sa tak dobre nemala. Ale sikovna je, to musis uznat. Tak jej dopraj a na sebe popracuj. Budes sa aj ty mat dobre.

alguno
31. dec 2024

@gabilopatka ja v boha neverím ako ty. Kriminalistka...poznám pár ľudí z polície.

16zolik16
31. dec 2024

Len jej muž za zhliadnutia na YouTube ma tisíce € plus ešte koncerty, ona predáva svoje produkty, ma kaviarne a veľa ďalšieho, dobre vyzerá, je zaujímavá a to ľudí baví preto je tam kde je

stanulienkat
31. dec 2024

Predava (nielen) nasej socialnej vlade drogy.

stanulienkat
31. dec 2024

@16zolik16 tak urciteeee😂😂😂

16zolik16
31. dec 2024

@stanulienkat čo tak určite ?

gabilopatka
31. dec 2024

@alguno tvrdiť niečo bez dôkazov... Na verejnej sociálnej sieti takéhoto charakteru... Chce odvahu.. Máš moje uznanie.

gabilopatka
31. dec 2024

Podľa mňa plackova pri svojich predajoch nieje odkázaná na drogy.. Riešite veci, ktoré vám zbytočne zaťažujú mozog.. 🤣 Krasneho Silvestera ľudia ♥️

autor
31. dec 2024

@viestta ja sa dobre mam
Spavam
Lepsie nez ona tomu ver

terina25
31. dec 2024

@16zolik16 dobre vyzera? To ako vazne?😳

16zolik16
31. dec 2024

@terina25 samozrejme preto ju aj toľko ľudí sleduje. Ale nebudem sa tu naťahovať s niekým kto má v hlave seno. Prajem pekný večer

terina25
31. dec 2024

@16zolik16 ja mam v hlave seno? Skor ty.

16zolik16
31. dec 2024

@terina25 a nemáš? A neboj nie len ty ale je váš tu viac. Závidieť a závidieť na to vás je 🤣 aj keby predáva drogy no a? To isté môžeš robiť aj ty aj iný. Riešite tu hlúposti.Ak vás trápi váš život je to iba vaša smola. Každý je tvorcom svojho šťastia

saxana000
31. dec 2024

Zacala v reality šou zarobila nieco spoznala ludi otrcala sa skusala otravovala a potom uz stacilo len vediet kam sa obratit.teraz.ma prachy svoju znacku a prijmy take ze je zahojena..

Strana
z8