icon

Odkiaľ má Plačková peniaze na luxusný život?

31. dec 2024

Zariadila si a kupila byt v Dubaji predajom na insta to vazne? Samu seba presviedca aly ma
Dokonaly zivot vlastne iba tym aka je sikulka Aj keby tych olejov do prania predala
Neviem kolko neverim ze ma na byt v Dubaji a cisto nove autapre muza segru aj matku aj jej malinovky vonavka restiky
Tolko nevynesu pozna ju niekto?? Co samo nich v Na traduje ? A prisim nepiste matntvoje starosti neries nezavid nic z toho nerobimmiba diskutujem

olimuc
31. dec 2024

Na zakladny kapital nezarobila rukami ani hlavou 😉, na navysovanie ma na jednu stranu profesionalnych poradcov , mozno aj takych hranicnych a na druhu tych jednoduchsich, kt ju sleduju a kupia .. no vselico… Màrketing atd robia profesionaly ona je ta co povie ok ideme tym smerom - maskot/ znacka … Win/ Win situacia pre celu firmu … nie je to 1 osoba, co dokaze vsetko typ sa dobre predava rovnako ako iluzia One man show. Bola v spravnom case na spravnom mieste s dostatkom exhibicionizmu … keby to nebola Anca, bola by to Kata …

zuzanita1609
31. dec 2024

@16zolik16 ...aj keby predávala drogy? 😮 No dpc. Nech má,keď má,ale ty asi nie si otec , že? 🙄

16zolik16
31. dec 2024

@zuzanita1609 prajem ti pekný večer a pozdravuj deti

terina25
31. dec 2024

@16zolik16 neviem kde si vzal ze jej zavidim. Ja som sa vyjadrila len k tomu,ze dobre vyzera. Cize ked podla mna nevyzera dobre tak uz zavidim. Zvlastna logika. Mne je tak plackova aj s jej muzom ale ze uuuuplne ukradnuta.

16zolik16
31. dec 2024

@terina25 vidím ako ti je ukradnutá keď ju kometujes 🤣🤣 to je logika

viestta
31. dec 2024

@saxana000 jednoducho je sikovnejsia ako par milionov ludi, ktorych to, ze je sikovna a vie sa predat strasne zerie

terina25
31. dec 2024

@16zolik16 komentujem teba 😘

stanulienkat
31. dec 2024

@16zolik16 no urcite, ze ta mentalna zumpa zaraba sledovanim svojich videi. Je to mentalny suteren a fetka, co predava drogy. Treba sa opytat Kaliho a Fica. A obhajovat, ze predava drogy moze len uplny chudak. Nebude ti jedno, ked to raz bude ponukat tvojim detom. A jej muz spevak??😂😂😂 Taxikar..pardon diler. Tazky primitiv. A sledovat ich mozu len im podobni primitivi. Takze ty mas v hlave nie seno, ale h..o.

16zolik16
31. dec 2024

@terina25 ale bavíme sa o nej 🤣🤣

16zolik16
31. dec 2024

@stanulienkat Treba sa opýtať Fica ? 🤣🤣🤣 Týmto si povedala všetko o sebe 😂 prajem ti pekný večer a pozdrav Fica 😂😂

terina25
31. dec 2024

@16zolik16 tema sa vola plackova ci sa vola zolik? Komentovala som teba. Ci len ty mas pravo vyjadrit svoj nazor a iny uz nie? Mas pravdu,vsetci tu mame v hlave seno ,len ty mas v hlave 💩

16zolik16
31. dec 2024

@terina25 pozdravuj deti

terina25
31. dec 2024

@16zolik16 a ty zenu 😘

16zolik16
31. dec 2024

@terina25 ✌️

diewcatqoo
31. dec 2024

Este ked bol Rene obycajny, ehm, taxikar a Zuza este nepredavala vsetky tie queen srajdy, tak sa mali dobre. Lebo ktovie, co vsetko sa taxikom da previezt, ze? 🙂

jumama
31. dec 2024

Ja ju nemusim - ale ona zaraba vo svojich eshopoch. Mala tie cukrarno-kaviarne, modu, kozmetiku, potraviny - na kazdej pumpe co zastavis, maju jej chipsy a bagety, teraz pred Vianocami bolo v novinach, ze i osupane zemiaky na salat predava... Kedze ma tolko sledovatelov co ju zeru, ona uz nezaraba na spolupracach, ale na tom, ze nejake percento tych sledovatelov chce jej veci...

lija22
31. dec 2024

@oli18 co sa o nej hovorilo na chate? nerypem pytamsa preto, lebo nemam zaludok si vypocut tie nahravky

alissa1222
31. dec 2024

@lija22 to by aj mna zaujímalo

abbey1
31. dec 2024

Dokončí školu, začni makať a raz si budeš môcť kúpiť auto, byt, dovolenky. A možno stačí, keď budeš šťastný a zdravý so svojimi blízkymi.

veronka1996
31. dec 2024

Ťažko povedať. Možno fajčí žilnaté kare čávom za ojro, dealuje dúbravské piko a pentagonské kakao a pod. Ktovie.

nttnnt
31. dec 2024

ved to je bratislavske verejne tajomstvo co ona robi :D navtipnejsie, ked nabehol prasivec lipsic a do hodiny ich prepustali hahaha komedia made in slovakia

timea301196
31. dec 2024

Určite diluje…

namina
31. dec 2024

@nttnnt keby len bratislavské

enmery
1. jan 2025

@terina25 Na "zolika" kašli. On má v hlave nieže seno, ale doslova vybratý mozog. V jednej téme sa bil za Černáka a písal, ako mu fandí. Vytretý ako podlaha na bowlingu. Doslova.😉

plnenapaprika
1. jan 2025

@stanulienkat 👏👏👏👏

svetlonos
1. jan 2025

Závisť je sviňa 🤪 Ja celkovo nechápem riešenie týchto minicelebritiek. Je to také hlúpe, riešiť co kto ma a za čo to kúpil. No keby zrovna za poskytovanie špeciálnych služieb- uz akéhokoľvek druhu - ako by ta obohatila ta informaci? Bol by tvoj život lepsi, hodnotnejsi?
Ci uz ich zarobila ľahko, ťažko, dostala od niekoho, na čo ťa toto zaujima? Ty síce píšeš, nepíšte ci nemám problemy a bla bla. Ale toto fakt neriešia ľudia, ktorý majú svoj zivot v oku. Ono sa vzdy lahsie ohovárať, odsudi a tnemozni druhy clovek ako keby sa mal dotyčný zamyslieť nad sebou.
Keby chcela tak pivie uplne presne, odkiaľ má peniaze. Ale ona nie je organizácia, nema povinnosť vydokladovat skedovatelom do centu odkiaľ má peniaze a na co a koľko kde míňa.
A to si ju nezastavam ani má celkovo takyto ľudia nezaujímajú- od kráľovských dvorov a ich princov až po Plackove a spol.

klara546
1. jan 2025

Ona vie všetko speňažiť a v biznise sa obracať. Má dalsie tri domy ktoré prenajima, svoj dom v ktorom zije, byt v Dubaji a teraz kupila novy dom kdesi pri mori len este neprezradila detaily. Na vianoce dala mame auto, aj svojmu manzelovi.
Neviete čo o nej hovorili v tej chate? Neviem nájsť ten zostrih.

kikushaa
1. jan 2025

Drogy, ostatne je len dobra pracka penazi

autor
1. jan 2025

@nttnnt ale mna udivuje ze ako ona samu seba presviedca ze aky ma stasty zivot uzasny za jednoduchu pracu na insta

autor
1. jan 2025

@jumama no aj ine influencerky su uspesne ako slovakova zidekova a nedovolia sinto co ona