Odkiaľ má Plačková peniaze na luxusný život?
Zariadila si a kupila byt v Dubaji predajom na insta to vazne? Samu seba presviedca aly ma
Dokonaly zivot vlastne iba tym aka je sikulka Aj keby tych olejov do prania predala
Neviem kolko neverim ze ma na byt v Dubaji a cisto nove autapre muza segru aj matku aj jej malinovky vonavka restiky
Tolko nevynesu pozna ju niekto?? Co samo nich v Na traduje ? A prisim nepiste matntvoje starosti neries nezavid nic z toho nerobimmiba diskutujem
@papaya308 vazne?? A na koho
Kedysi to bolo rozoberané na diskus.fore ale nechcem kecať, zdá sa mi, že na jeho brata alebo niekoho z jeho strany
neboj dokonaly zivot nema :D a jej dieta uz vobec nie, to moze byt len stratena existencia.. insta vela znesie, nechcela by som propagovat ani cudzie znacky, ani “svoje” v skutocnosti cinske smejdy, mozno vie prist k peniazom ale skutocnej zivotnej mudrosti nepobrala, preto budem racsej mat normalnu robotu ako zit takto “ okazalo” do hrobu si to nevezme. Tot moj nazor, podte do mna 🤣
O tejto pani som prvý krát v živote čítala tu. Ja som komentovala skor tvoj postoj k danej situácii. Napriklad mam par spevákov ktorých si rada pozriem a prečítam o nich. Teším sa, keď sa im darí a uprimne dúfam v zlepšenie, ak ich postihne úder ako rakovina a iné hrôzy. Napriklad S. Dion je mi uprimne ľúto. Ale neriešim nejaké odrhovačky odkiaľ a koľko majetku maju, s kým spali nespali a podobne plytké blbiny.
Poviem Vám len jedno. Naozaj bohatí ľudia sa nechvália na internete aký majetok majú. Neverte tomu pozlatku na instagrame. Ked su takí bohatí ako sa prezentujú tak preco maju HYPOTEKU na dom? Preco si kupili dom v Miloslavove (v tom čase najlacnejsie domy v okoli) a nie inde? Napr v BA? Naozaj bohatý človek si necháva svoje sukromie pre seba lebo vie ze zverejnovanie toho nerobi dobrotu. Tolko k tomu … 🫠🥴
Jaj a ešte druhá vec. Drogy 🥲 cudujem sa ze sa nehambi. Na jej mieste sa slovakom takto nezverejnujem ako ona!!!
@papaya308 dom je na Reného len
@klara546 ten kto prenajima domy vie ze sa na tom nezaraba. Proste po kratkych rokoch musis urobit udrzbu a navyse obrovske dane platis za to. A hypoteku ma na to. Tak co si myslite ze ten prenajom toho domu jej robi statisice? 🤣🤣🤣
A ešte sa opytam. Kde je to prasa ktore tak strasne chceli a lubili a mali doma???? Vyrastla z toho riadna prasnica tak sa jej zbavili. Mali aj sliepku a kde je? Ten pes co mali je kde? 🙈 takze takí ludia to sú. ✨✨✨
@autorka je všeobecne známe, odkiaľ, resp.z čoho má hlavný prijem pani Plackova. Inak zaujímavé, že keď má toľko peňazí, ešte nemá nejaký luxusný dom v BA, ale niekde v satelite. Ten zvyšok je tiež otázny. Nejaké peniaze zarobí na sprostý ch ľuďoch, ktorí ju sleduju, aj toho jeho vykuka, ale hlavný zdroj "obzivy" má inde.
@lienka.7 inac ona sa chvalila ze kupila super luxusny byt v Eurovea tower. Kde je ten byt? Alebo sa len pochvalila 2-3 roky dozadu ze ho kupila aby slovaci zavideli a zrazu ho nekupila? Nechapem 🤣🤣🤣 to chválenie niecim co ani jej neni.
V začiatkoch zarábala ako zarábala. Nie každý má na to žalúdok. Potom zistila, po čom ľudia v dnešnej dobe túžia. Sedieť na mobile a niekoho sledovať. Nemusíš vlastne nič prevratné ovládať. V podstate je veľmi šikovná. Uplietla z hovna bič. Ako veľa influencerov. Len keby zrušia sociálne siete..... No ale už nahonobila dosť. Bolo by čo predať.
Ja neviem, akym sposobom rozmyslas nad tym, ako sa podnika. Plackova ma vela eshopov a urcite to nie je tak, ze ma 4 krabice v garazi a bali sama doma par objednavok. Jej eshopy ficia na plne obratky, som presvedcena, ze spolupracuje s profi marketingovou agenturou.
Kontroverzia funguje na socialnych sietach velmi dobre. Polopatisticky: Algoritmy socialnych sieti uprednostnuju prispevky s velkym poctom komentarov a reakcii - bez ohladu na to ci pozitivnych, ci negativnych. Toto si mnohi ludia neuvedomuju. A influencer ak ma poriesene svoje ego, tak sa vlastne na hejteroch v duchu len smeje, dokonca sa mozno aj potesi hejtu, lebo vie, ze mu zvysuje dosah.
Odmysli si Plackovu a dosad si do vzorca nejaku inu osobu, ktora moze povedat "mam uspesny eshop" (s podobnym ziskom ako Plackovej eshopy dokopy) na Slovensku. Vies take vymenovat, vies kore su uspesne slovenske eshopy? Poznas ludi a timy za nimi? Mozno by si sa tak nejako mohla na to pozriet. Porovnavat tie cisla, nie ludi vo vedeni.
Pozri na to, ako robi marketing lubovolny iny taky velky eshop. Proste maju profi marketing... a to ze majitel obchodu je taky alebo onaky, to uz je vedlajsie. Ci je to slusnak, ci je to ticha voda alebo kontroverzny tvor... Ak je konroverzny, o to lepsie - je na trhu odlisitelny, o to lahsie sa buduje jeho pozicia na trhu, jeho znacka.
Nebranim Plackovu, iba vysvetlujem, ako sa robi marketing 🙂
A napriklad vies co robia firmy na konci roka, ked uz vedia "cisla" za cely rok? Investuju, pretoze vedia, ze kazdy naklad im znizi dane. Vies co je nieco, co kazda firma potrebuje, pouziva denne a stoji to vela penazi a teda podstatne znizi zaklad dane? Auto 🙂
Drogy+smotanka. Instagram je iba nálepka. Či je šťastná sa ukáže, až keď jej vlastný syn dokáže odolať jej krémikom a vareným zemiakom.
@andrejkap123 všetko sa dá dohladat, či už v katastri alebo potom na finstate obraty vo firmách. Detto účtovné závierky. Kto sa v tom vyzná, vie svoje. Iný tu bude splietat o tom, ze ma fasa marketing a má to z predaja kolagénu, avivazi a pod. No jasne 🤦♀️
Pozadie celého jej biznisu nepoznané, ale boli aj iní na výslní a vidíme ako dopadli 👌 pokojne môže byť niekoho biely kon a nechá ju, nech sa takto prezentuje, lebo ako tu bolo napísané, skutočne bohatý človek nemá potrebuje sa takto prezentovať.
Registrujem ze je. Pocul som o nej,ale nesledujem ju a ani ma nezaujima....... Ale ocividne nieje duta. Vie dobre co ludia chcu a na co pozeraju......Vyuzila iba povahu slovakov........zavist,nenavist,pohrdanie,hlupost nedoprianie uspechu.......to vsetko ludi laka aby ju sledovali......Najlepsie sa zaraba na sprostosti inych
@gabilopatka Ved to je uz roky zname a kazdemu hadam aj kasnw. Snad len nie je niekto tak naivny,ze veri,ze zaraba na instagrame.
@andrejkap123 ona ma hypo na dom??? Hlavne ze auta pokupi kade komu sle hypoteka na krku aj tito mimpride blbebze kazdy dar
Koho obdari hned zverejnuje aky jento skutok potom? Pomahat smme nezistne a nie to hned ukazovat
@andrejkap123 presne preco nekuoi v tatrach slebo v Ba rovno??? Ale prave v DUBAJI kde je zdroj prostitucie
@martinka13 toje moj seb aby zrusili insta potom by sme my na urade prace nestihali evidovat🤣🤣
@lienka.7 presne potom by aj slovakova zidekova a Alagia mali byty auta atd
Ma peniaze z hlúpych ľudí ktorí ju sledujú aj toho jej bortaka čo má ku spevákovi veľmi ďaleko.Obidvaja preplastikovaní že ani nevidieť na koho sa decko podobá.Doma to majú ako u šibnutých ,otáčajú sa všade a nakoniec skončia ako pár z KE...Všetci u nich chceli byť v dome a nakoniec skončili obaja vieme ako
Všetko je do času,keď sú to peniaze pofiderne zarobené.
Autorka, prosím, skús si pred tým, ako odošleš svoj príspevok, si ho prečítať, skontrolovať a opraviť. Hrozne sa to číta. Ani jeden jediný nemáš bez chyby.
Od svojho muža
Je mi to jedno.
@jarmilaj presne 👍

@svetlonos asi zaujimaju ked komentujes toto forum