Odkiaľ má Plačková peniaze na luxusný život?
Zariadila si a kupila byt v Dubaji predajom na insta to vazne? Samu seba presviedca aly ma
Dokonaly zivot vlastne iba tym aka je sikulka Aj keby tych olejov do prania predala
Neviem kolko neverim ze ma na byt v Dubaji a cisto nove autapre muza segru aj matku aj jej malinovky vonavka restiky
Tolko nevynesu pozna ju niekto?? Co samo nich v Na traduje ? A prisim nepiste matntvoje starosti neries nezavid nic z toho nerobimmiba diskutujem
@martin96321 ka slusna som onty si nespokojnx s vyplakavas
@misanthropicdann peniaze sa peru hlavne nákupom nehnuteľnosti. Ešte na výške na práve nás to ucili
Známy ich videl v Dubaji, do luxusu nechodía, klamú až sa práši, všetko sfalšujú, prekrútia, úplne všetko, všetko je fake, im to tak vyhovuje, majú bohaté dlhoročné skúsenosti s tým ako sa prezentovať a čo ľudia chcú vidieť..
Mnozstvo ľudí sa vezie s nimi, vsadili na koňa bez toho, aby si niečo preverili, žiaden obrat im nepokryje to všetko o čo sa pokúšajú..
Je mi ukradnutá, mohli by si pekne žiť, len toto vyskakovanie a hrotenie čím ďalej viac, keď huba predbieha mozog a fake luxus na splátky dokedy vydrží som zvedavá..
Bude to ponaučenie pre všetkých..
@bbshop niektorým tu ani keby si to nakreslila, tak nepochopia, ze z kolagénu a supanych zemiakov si tak nemôže žiť. 🤦♀️ mnoho ľudí si kúpi tie jej braky 2x, a to prvý a posledný. A na tom teda nezbohatne
Som zvedavá, kolke si pozreli to video, co tu bolo pridané... tam im to Daňo pekne po lopate vysvetlil.
@macatt ten ich luxus je asi taky, ako ta 6 rocna prelepena jazdenka, ktorú mu na lízing akoze kúpila. Plackova nie je nič iné, iba podvodnicka, aj s tým majiteľom toho bazáru. To je tiež puncovany podvodník. Len hold, tu ked niekomu napíšeš pravdu, tak si zavistliva chudera hneď. Ale na každého raz príde, väčšie ryby ako ona skončili v base. Snáď ma aspoň zabezpečené, kto sa jej bude starať zatiaľ o syna.
@viestta 👍 niekto nepochopil, ale co uz 🤷♀️
@lienka.7 o syna sa bude mama jejnstarat tak jej tomu aj teraz
Ako vieš že nespí po nociach?
@misanthropicdann chcela by som vidieť ten natresk ľudí v jej kaviarní a cukrarnicke ☕🍰🫣
@cuculiatko88 spi s xanaxom pod vamkusom
@lienka.7 veru, podvod za podvodom čim sa vychvaľuje(fakt choré), priťahuje špičkových podvodníkov a ešte viac sa zdokonaľuje.. len ona tomu verí, že tak to má byť, lebo má okolo seba ľudí, ktorým to vychádza tiež.. naschváľ je to celé pomotané a pospájané a nemôže z ničoho upustiť len veselo pokračovať..
@oli18 nemas link na to video, kde ju spomínajú?
Nechcela som sa povodne vyjadrovať ale nedá mi to 😀 to fakt si niekto mysli že poctivo sa dá zarobiť na takýto životný štýl ? Ľudia ktorí v živote nepodnikali alebo sa nepohybovali v takýchto kruhoch nikdy nepochopia o čom podnikanie je . Nie je to len o počtoch predaných produktov , je to najmä o veľmi veľkých výdavkoch ktoré každé podnikanie ma ( zamestnanci , prenájom , náklady na výrobu atd atd .. takže ak aj jej kolagén stojí napr 50€ ( netuším koľko stojí píšem pre príklad tak ona z neho ma možno 20€ , a takto je to so všetkým s kaviarňami atd , takže reálne NIE je možné zarobiť si na takýto životný štýl poctivým podnikaním bez ohľadu na to koľko firiem ma nie je to možné , na to aby si kupovala drahé autá , domy , byty ako na bežiacom pase . A čo sa týka prania peňazí , peniaze sa neperu tak že niečo musí kúpiť 😂 ved aj pri tej kupé musí dokázať odkiaľ tie peniaze ma , peniaze perie takým štýlom že ma tie svoje kaviarne zemiaky a ostatné veci aby tie “ čierne peniaze “ mohla dostať na účet a to takým spôsobom že napr namiesto 5 predanych kaviciek napíše že ich predala 100 😅 ( tak môj rozum hovorí a tak si myslím ja ) ja som si myslela že reálne každému človeku je to jasne
Je to dlhé, ale oplatí sa... je to banda podvodníkov.
@kikaaa444 firiem ma preto niekoľko, lebo tadiaľ "prehana" faktúry kvôli odpočtu DPH... starý známy trik, ktorý ti poradí aj zacinajuci účtovník 😉
A peniaze sa "peru" a vytahuju z firmy aj inak... a za to potom kúpiš tie nehnutelnosti. Za cash. to co píšeš ty je len obycajne priznavanie tržieb. Co jej moc nepomôže.
@lienka.7 prosim Ta videla si to? Co je pointa celeho videa? Zacala som pozerat, ale ma to 1,5h, to mi doma neprejde 😀
@lienka.7 idem na to. Dik😊
@janababana v skratke tam popisuje, ze to auto nie je nové, a už vôbec za 300k, ako sa prezentovalo. je to 6 rocne jazdené kúpené auto z Maďarska (kvôli DPH), je na lízing od CSOB, cize za neho reálne nemusela zaplatit ani cent (platí iba splatku), a potom teda ta spoločnosť, ktorá ho dodala, tak majiteľ je tiež podvodník, presne ako plackova a spol. Ďalej, ze mala nejaké posty na IG, ale už ich samozrejme radšej vymazala. No a perlička je, podľa plackovej mat v súčasnosti lamgorginy je úplný štandard, tak co do nej nejaký k....t novinársky vôbec stara (nahrala nejaké video plne vulgarnosti). To je veľmi v skratke.
Autorka, a ty nie si zo zahraničia?
@lienka.7 dakujem ☺️
@kukulienka999 zial, uz neviem, v ktorom videu to bolo
Dnes som si vypocula 3, ale nebolo v ziadnom. Inac, treba mat dobry sluch, co ja nemam, lebo ten zvuk.nie je velmi cisty. Kazde video ma cca 30 min, takze je to tazke opat najst. Ale spominali ju, len suvislosti som nepochopila, ani ma nezaujimaju. Vsak vieme, o co ide.
@oli18 a kde tie vide su na youtube?
@kikaaa444 ona je instagramova celebritka. Jasne ze dokážu zarobiť aj legálne peniaze. To ze ďalšiu sumu dokážu nelegálne je druhá vec.
Sak známa s 15tisic folowermi dokáže mesačne vytlačiť iba z instagrame a spoluprác 500€.
20 ročný YouTuber za 3 roky vytlačil príjem na 200k ročne.
Ľudia vy nemáte prehľad aké obrovské čiastky sa tu legálne točia.
Ano.
@misanthropicdann No sle nie mazdy kto ju sleduje si aj nieco kupi polka ludi cu cigami a deti
@zobaka ano ano,tak sa legalizuju peniaze 🙂 ten cash treba nejako pretiahnut cez legalnu cinnost predsa 🙂
@misanthropicdann ja mam na tiktoku 50tis a okrem barteru som nezarobila nic
@andrejkap123 preco?? Nulaju iba barter?
Nukaju**
@andrejkap123 instagram je lepsie plateny

Pozri zlata moja. Chod byvat Ty do Amsterdamu,alebo do Zurrichu.......naucis sa slusnosti a mozno nieco pochytis. Nebudes potom posielat ludi prec.