Odmeraný muž, dištancuje sa od riešenia problému

barbora146
11. mar 2019

Ahojte, nevedeli by ste mi poradiť čo s mužom, ktorý sa bráni riešeniu problému, dištancuje sa od neho, neodpisuje mi, ale na sociálnej sieti Vám napíše pod iným nickom a vytvára vo mne výčitky v zmysle, ci viem, co mu spravila jedna známa zo srandy, pritom ja som mu nikdy nič nespravila naschvál ani zo srandy..... Na moje sms nereaguje,.... tak ale ma to uráža, že neocenil moju snahu vec riešiť (nechcem to tu bližšie rozpisovať) a namiesto toho vo mne vzbudzuje pocit viny.... Mám sa na to vykašlať, alebo ísť za ním a osobne sa s ním porozprávať....?

martinka1441
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dopolbokaodrata
11. mar 2019

@barbora146 vyprdni sa na pokec a začni žiť v realite

diewcatqoo
11. mar 2019

@barbora146 ahoj, vyser sa nanho. To co je za chlap, ktory riesi problemy tym, ze si na nete vytvori iny nick a pod tym ti pise a snazi sa v tebe vzbudit vycitky. Ludia, to kde na takych debilov chodite 🙄

dzulli1980
11. mar 2019

Z jeho strany dosť detinské, nezrelé správanie ... vykašlala by som sa na neho, zbytočné míňanie energie na "decko".
@barbora146

misha263
11. mar 2019

@barbora146 Vykašli sa naňho,nestrácaj čas z niekym takým ,unho to je nevyzretost.

lenka_rus
11. mar 2019

Ak to chceš ďalej riešiť, tak sa s ním osobne stretni, ale nie je isté, či sa s tebou on stretne. Zamyslela si sa nad tým, prečo ho chceš ďalej riešiť?

0silvia0
11. mar 2019

@barbora146 s dotyčným mužom máš nevyriešený problém, ktorý on nechce riešiť priamo, ale problém ho ťaží, keďže ťa kontaktuje nepriamo. Jeho konanie je nemužné, manipulatívne, nezrelé. Čo by som urobila ja? Napísala mu poslednú správu (sms alebo na soc. sieti) v zmysle, že si pripravená vec riešiť priamo a keď dozreje do štádia, že bude schopný sa ti pozrieť do očí, si pripravená vec s ním prekonzultovať a skúsiť vyriešiť. A pripojila by som poznámku, že na iné pokusy o kontakt (iné ako osobné) nebudeš reagovať.

larisalarisa
11. mar 2019

Dajte si pokoj s debilom. Slušnejšie to napísať asi ani neide.

majkakjam
11. mar 2019

preč od neho a výčitky toho, čo mu spravil niekto iný nech si strčí za klobúk. naozaj je to manipulátor, na túto tému je skvelá kniha Isabelle Nazare-Aga : Nenechte sebou manipulovat
je o manipulácii, ako ju rozoznať a ako sa brániť. podľa mňa by mala byť v povinnom čítaní 😎

beatik3
11. mar 2019

na takehoto chlapa by som sa vykaslala a uz by som sa nic nesnazila vysvetlit. keby chces to riesit, tak by to riesil hned a nie sa takto chova!

pukavica
11. mar 2019

Zaujimalo by ma, kto to vlastne je, ked riesite problem cez sms? to sa mi zda byt take divne. Ale ak si to nechce nechat vysvetlit, tak ako pises, tak sa kasli na neho

gilian
11. mar 2019

Ty sa mozes snazit veci s nim riesit do nekonecna. Ak on na to nema, o to nema zaujem, len sa ta snazi citovo vydierat, ty s nim nikdy nic nedosiahnes. Skusila si, tvoje slova padaju na neurodnu podu. Ber to, ako tvoju odpoved. Vyser sa mu na hlavu, prestan sa mu venovat a odpisovat mu.

moonlight1210
11. mar 2019

@barbora146 tak mu na ten falosny nick odpis, ze vies, kto je a ukazuje tym akurat, aky je zbabelec, lebo vie problemy riesit iba od chrbta a zo zalohy, ale nevie sa im postavit ako chlap. a tymto s nim koncis a blokujes ho.

zablokuj ho a uz mu nevolaj, nepis, ignoruj ho aj ty.

proste pri takomto exemplare si velke nadeje na normalny vztah (ani kamaratsky) nerob.
aj keby ste spolu ostali, bude vzdy ako pstros. strci hlavu do piesku a do zadku nech mu aj hromy biju. a ak, tak akurat sa zmoze na obvinenie teba.
mozes si odpustit vsetky slzy, co pre neho prelejes, aj vsetok hnev, co budes citit nad jeho neferovym jednanim.
iba co ti to pokazi plet, ked pri nom budes starnut rychlejsie od stresu.