Odporúčanie na SUV do 15 000 eur
Ahojte. Aké SUV odporúčate v sume do 15 000€. Nemusí byt fungl nové. Pomer Cena kvalita ďakujem.
Inak velmi dobre ohlasy som pocula na Daciu - na to, za aku znacku to auto ludia maju, tak vraj motoricky velmi spolahlive. A cenovo aj nove su dost dostupne. Mne osobne pripadaju take "tvrde" v interieri. Inak nemam osobnu skusenost.
https://skladove-vozidla.dacia.sk/sandero/?limi...
1. pokiaľ to chcete len do mesta na presuvanie z bodu A do bodu B a nákupy a pod., tak by som diesel neriešil - vyhneš sa problémom s DPF a Adblue
2. hlavne si zober na prehliadku auta nejakého mechanika alebo niekoho kto sa vyzná aby si sa vyhla zbytočným problémom.
je to veľmi nešťastná otázka pretože je milion rôznych modelov a značiek a každému vyhovuje niečo iné. jeden si nekupi nič ine než škodu, druhý zase len kórejcov a podobne.
To sandero je take mensie, nie mozno SUV, ale celkom pekne.
SUV je potom duster
https://skladove-vozidla.dacia.sk/duster/?filte...
Veľmi malý budget ale za mňa jazdený VW Tiguan. Mala som rôzne auta, dva krát Tiguan a za mňa v tejto cenovej hladine za mňa tento.
@gas1201 chceme aj na dlhšie trasy, no nie tak často
@katarinaba Daciu určite nie, ďakujem.
@lakebabe ten sme aj pozerali, len už nájsť ten správny
@katarinaba Ja mam daciu a velka spokojnost..... a poznam mechanikov, ktorí mi potvrdili, že ide o velmi spolahlive auto....
Je ich veľa, nedávno som predávala svoj starý presne v takejto cene a bol v perfektnom stave po servisoch, tak možno niečo nájdeš.
@katarinaba tak vo vseobecnosti,musi mat clovek aj trochu stastie a je jedno,ci kupujes nove auto alebo jazdenku.Pri novom si clovek mysli,sak mam zaruku,ale nie vzdy,je pristup predajcu korektny.
S Daciou suhlasim,motory su ok,ale mne vadi,prejav auta, ako celok.Dacia 1310 kombi, bolo moje prve auto a vzdy som dosiel,otrasne boli plechy,to sa zacalo sypat z roka na rok.Teraz je uz karoseria niekde inde,ale ked Daciu,tak max.rok staru.Kazdy ma inu preferenciu,niekto spotrebu,niekto znacku,niekto bezpecnost.Kia ma velmi dobre referencie a poznam vela ludi co su spokojni.Na dlhe trate mam stary Lexus, uz ma 330k km a fakt neviem,co si kupim🙈,ked sa pokazi a oprava uz nebude ekonomicky vyhodna.
@deti95060810 ďakujem, ale píšem že dacia určite nie
Škoda kamiq ma objem kufra 400l.. Naša malá seat ibiza mala 350l.. Keď chceš veľký kufor, tak k tým 15.000 pridaj.. Nám sa teraz postastila mazda cx-5, 2017, ale mala najazdených 130.000 km za 15.500€ a ďalších 500€ sme dali za výmenu diskov a bŕzd, ale stále sme spokojní, že sme s cenou dobre obišli..
ešte pozri zn Fiat...
To už potom naozaj ta kia sportage ale ročník 2018 s dobrými km asi ťažko.. Všetko ostatné a pomerne spoľahlivé s veľkým kuforom nebude do 15.000.. Alebo to bude 1.0 alebo 1.4 motor, ktorý ti pri suv dlho nevydrží
..pozri nove MG ZS ..uz od 16000 eur ..cena, vybava.. bezkonkurencne..
@drago12587 áno, nájde, ale 1.2 motor nie je na krátke trasy.. 96kw je pre suv malo..
@13uzivatelka11 1.6 turbo napr. Davnejšie som na tom jazdil , vyborne auto. Nema problem s akceleraciou, ked treba, tak slušne kopne ak chceš predbiehat atd. Bežnemu človeku určite viac netreba :D .. k tomu 360 cuvacia kamera, senzory, displej s navigaciou, velky kufor , podsvieteny led interier. Nemal som žiadne problemy, spolahlive a ekonomicke ( tankoval som raz za mesiac) , ak som dlho jazdil tak 2x . Tiche a hladke :D tak by som opisal jazdenie. 1.6 turbo ma športovejši nadych, podobny ako raw 4 s 2.3l bez turba. Ktore je o dost drahsie. Nie som automobilovy expert, proste som jazdil na vela autach a peugeot 3008 bude dlho mojim oblubenym :D .. ( za tu cenu) .. za 15k urcite lepši ako široka konkurencia. Len nie 1.2.
@drago12587 ale do 15.000 moc nie 🤷♀️ je tam jedno za 15.900€ a to druhe z aaa auto by som neriskovala... Prečo sú ostatne od 18.000€ a druhé podozrivo lacné?
@13uzivatelka11 mala som vyfiltrovane len tie 1.6, neviem prečo to nedalo s filtrom
My mame aj Kugu, TOP auto. Chceli sme kupit novu, ale novy face sa nam nepaci a nerobia dieselove motory. Skoda...
A Nissan Qashqai sa vám nepáči?
Nejaká Toyota RAV ,jazdena?????Nissan????
@zuzik1407 nemáš vôbec tušenie co stoji rav 4, ročník 2018, len tu píšeš co ta prvé nepadne, ze????
@13uzivatelka11 nevšimla som si rok.....neviem čo hneď útočíte

@tundra mojho exa kolega kupil Kugu a po dvoch mesiacoch sa mu pokazila. Reklamaciu mu neuznali. Neviem uz presne co tam bolo, ale pol roka sa vlacil po servisoch. Asi chytil "pondelkove" auto. (alebo "piatkove" - neviem o ktorych sa to presne hovori)