icon

Odstávajúce ušká u 6 ročných detí - skúsenosti s korekciou?

ollynka
15. jan 2019

Ahojte, ja by som poprosila rodičov, ktorí majú skúsenosť s takouto korekciou odstávajúcich ušiek u 6 ročných detí, viem že to robia v BA a v Topoľčanoch, aké máte skúsenosti? Ako je to cenovo teraz?Ako dlho má dieťa hlavu obviazanú a pod.Ďakujem

smurfetta
Autor odpoveď zmazal
smurfetta
6. feb 2019

@michaelanez ako dlho čakali operaciou?

petamada
6. feb 2019

aj ja som chcela dat dcere teraz 8rocnej (od 6tich) ju "presviedcam", ale nechce, boji sa narkozy, lebo uz ich ma par za sebou...a uz ju nenutim, cakam ci za mnou sama pride, lebo aj psychologicka mi odporucila, ze nemam tlacit na pilu, dieta si to musi samo uvedomit. do 10r je to bezplatne s posudkom od psychologicky - take mam ja info.

michaelanez
6. feb 2019

@smurfetta 16.1. Som mala konzultáciu u pána doktora a 11.2. Som mala OP

dominika_sk
6. feb 2019

Dala som si otoplastiku urobiť sama v 16tich u znameho za prvu vyplatu😃 stalo to 600 eur, trvalo tomasi 4 hodiny a mesiac som mala”prilbu”. Ešte par mesiacov som musela nosiť čelenku. Kludne napiš ak chceš vedieť viac😉

smurfetta
Autor odpoveď zmazal
smurfetta
Autor odpoveď zmazal
dominika_sk
7. feb 2019

@smurfetta nerozumiem tvojej otazke

smurfetta
Autor odpoveď zmazal
smurfetta
7. feb 2019

@dominika_sk prepáčte,som cudzinka🙂

dominika_sk
7. feb 2019

@smurfetta doktor😁 či neviem načo sa pytate, konkretne ktory? Alebo v akej nemocnici?

smurfetta
7. feb 2019

@dominika_sk samozrejmý́ čo doktor😀! Ano, ktory doktor?

dominika_sk
7. feb 2019

@smurfetta to je zbytočne hovoriť, ma zdravotne problemy a už nepracuje.

smurfetta
15. feb 2019

@michaelanez potrebný či niečo z analýzy, napríklad rozbor krvi?

michaelanez
15. feb 2019

@smurfetta nie, mne nič netrebalo

ollynka
autor
6. mar 2019

@trinka ahoj, ako ste dopadli s uškami? Nebolí to moc , dá sa to zvládnuť? My to už začíname riešiť s našou poisťovňou či to prepláca.

trinka
6. mar 2019

@ollynka áno, mame to úspešne za sebou. Zákrok úplne bez problémov. Dva dni bolestivejšie, ale žiadna katastrofa. Teraz po takmer troch týždňoch nosíme už celenku. Ešte je to trochu bolestivé. Ale zvlada super. Naša poisťovňa nepreplatila, takze sme si to hradili sami. Prikladám aj foto na porovnanie

ollynka
autor
9. mar 2019

@trinka ďakujeme veľmi pekne za fotky, ušká krásne zoperované, my máme VŠZP a máme číslo tak tam volám v pondelok, či potrebujú neaké potvrdenia, alebo už to nepôjde týmto spôsobom,...

trinka
10. mar 2019

@ollynka držím palce a daj vedieť akosti išlo 😊

nana12313
3. máj 2019

@trinka dobrý deň mala to ma krásne spravené, ja by som sa chcela spýtať či bola malá uspana alebo jej to robili v lokálke iba, my ideme v júni s dcérkou 6rokov zato sa pýtam. Dakujem

trinka
3. máj 2019

@nana12313 v lokálnej anestéze

ollynka
autor
10. jún 2019

má niekto skúsenosť s ORL fakultná nemocnica Trenčín? Korekcia ušiek

smurfetta
Autor odpoveď zmazal
petra_a_feri
16. jún 2020

pripajam sa k diskusii

sashko24
20. okt 2020

@trinka Ahoj, mohla by si mi prosím poradiť ako prebiehala pooperačná starostlivosť o rany na uškách. Dcérka bola operovaná 22.septembra, ešte stále nemá ranu zhojenú. Ušká ma veľmi citlivé. Ďakujem pekne.

ollynka
autor
20. okt 2020

@sashko24 môžem poprosiť, kde bola operovaná??,...

sashko24
20. okt 2020

@ollynka dr.Zabavníková, plastický chirurg, Košice

ollynka
autor
21. okt 2020

@sashko24 My chceme ísť do BA na plastiku s dieťaťom. Tiež by som bola rada nejakým informáciam od ľudí, či je spokojnosť,...

majica111
5. feb 2021

Ahojte my sme prisli dnes z korekcii usiek, vcera ho operoavali uplna narkoza. Operacia zadara cez poistovnu chodili sme k psychologicke a robili nam to v BB. Maly prekvapivo sa citi fajn raz si vypytal nurofen. Uvidime ako to bude vyzerat ked mu daju dole prilbicku 🙂

ollynka
autor
6. feb 2021

@majica111 Záleží asi akú máte poisťovňu, nám to neodporučil Trenčín , že im to poisťovňa nechce preplácať ani keď ide len o nejakú korektúru ucha a že už vôbec nie operačne. Ani psychologička že nepomôže tomu.