Odstávajúce ušká u 6 ročných detí - skúsenosti s korekciou?
Ahojte, ja by som poprosila rodičov, ktorí majú skúsenosť s takouto korekciou odstávajúcich ušiek u 6 ročných detí, viem že to robia v BA a v Topoľčanoch, aké máte skúsenosti? Ako je to cenovo teraz?Ako dlho má dieťa hlavu obviazanú a pod.Ďakujem
@michaelanez ako dlho čakali operaciou?
aj ja som chcela dat dcere teraz 8rocnej (od 6tich) ju "presviedcam", ale nechce, boji sa narkozy, lebo uz ich ma par za sebou...a uz ju nenutim, cakam ci za mnou sama pride, lebo aj psychologicka mi odporucila, ze nemam tlacit na pilu, dieta si to musi samo uvedomit. do 10r je to bezplatne s posudkom od psychologicky - take mam ja info.
@smurfetta 16.1. Som mala konzultáciu u pána doktora a 11.2. Som mala OP
Dala som si otoplastiku urobiť sama v 16tich u znameho za prvu vyplatu😃 stalo to 600 eur, trvalo tomasi 4 hodiny a mesiac som mala”prilbu”. Ešte par mesiacov som musela nosiť čelenku. Kludne napiš ak chceš vedieť viac😉
@smurfetta nerozumiem tvojej otazke
@dominika_sk prepáčte,som cudzinka🙂
@smurfetta doktor😁 či neviem načo sa pytate, konkretne ktory? Alebo v akej nemocnici?
@dominika_sk samozrejmý́ čo doktor😀! Ano, ktory doktor?
@smurfetta to je zbytočne hovoriť, ma zdravotne problemy a už nepracuje.
@michaelanez potrebný či niečo z analýzy, napríklad rozbor krvi?
@smurfetta nie, mne nič netrebalo
@ollynka áno, mame to úspešne za sebou. Zákrok úplne bez problémov. Dva dni bolestivejšie, ale žiadna katastrofa. Teraz po takmer troch týždňoch nosíme už celenku. Ešte je to trochu bolestivé. Ale zvlada super. Naša poisťovňa nepreplatila, takze sme si to hradili sami. Prikladám aj foto na porovnanie
má niekto skúsenosť s ORL fakultná nemocnica Trenčín? Korekcia ušiek
pripajam sa k diskusii
Ahojte my sme prisli dnes z korekcii usiek, vcera ho operoavali uplna narkoza. Operacia zadara cez poistovnu chodili sme k psychologicke a robili nam to v BB. Maly prekvapivo sa citi fajn raz si vypytal nurofen. Uvidime ako to bude vyzerat ked mu daju dole prilbicku 🙂