icon

Olej a mlieko v Lidl: Správne zúčtovanie?

28. okt 2024

Ahojte baby

Prosím Vás bola som v Lidl a keďže je olej akcia 1 + 1 za 0.99 c a mlieko 8 + 4 zadarmo za 0,48 c tak mi to pri kasse nejak zle zrátali nie? Mne to nejak nesedí 🙄 kuknite si to sami. Dali mi to správne alebo pri pokladni to zle dala? Vďaka

Olej a mlieko v Lidl: Správne zúčtovanie?Olej a mlieko v Lidl: Správne zúčtovanie?
Strana
z2
h2
28. okt 2024

@darinkaninka Ja si po zaplatení a naložení tovaru do vozíka "odparkujem" za pokladne, kde nebudem nikomu zavadzať a tam si to skontrolujem. Prípadne na samoobslužnej počas toho, ako si to skenujem.

katkaa01
28. okt 2024

@darinkaninka ked pôjdete zajtra do lidla z blockom a poviete co je vo veci mali by Vám vrátiť to 1e.Teda mi to aspoň tak robime.

luba98
29. okt 2024

Ak aktivuješ kupón máš to len na 12 kusou mlieka a len raz.Nieje to tak, že prijdeš aj na ďalší deň a zas.Kupón si vyčerpala a koniec.Tak je to aj s olejom,jeden kupón a vybavené.

nyusika
29. okt 2024

@katkaa01 a preco by im mali vratit jedno euro, ked kupila tovar bez naroku na zlavu ?

muchotrafka298
29. okt 2024

V ziadnom Lidli, kde som kedy ja osobne bola, tak predavacka na pokladni neupozornovala nikoho na ziadne zlavy, aktivovane kupony ani nic. Kde by na to vzala cas? Ked treba blokovat tovar, tam nie je cas na rozhovory. Jedina sa opyta, ci ma dotycny zakaznik aplikaciu, nic ine.

darinkaninka
29. okt 2024

@nyusika Treba čítať s porozumením. Predavačka nablokovala o kus viac ako som reálne kúpila. Nepotrebujem sa ísť dohadovať o euro. Zaujímalo ma, ako riešiť situáciu, keby mi nablokovala napríklad dva pracie gély namiesto jedného. Tých dvadsať eur by ma už mrzelo. Ideálne riešenie je kontrola bločkov na mieste.

nyusika
29. okt 2024

@darinkaninka ok, myslela som, ze reagujes na povodny prispevok.

ale ako chces na druhy den dokazat, ze si kupila o kus menej ?
ja uplne rozumiem, ze obchodnik to vrati, lebo blabla...euro-dve hore dole si proste nevsimnes...dvadsat eur za gel uz ano, to si vies na mieste odkontrolovat.

chichua
29. okt 2024

@ajusa12 áno, včera som tak poďakovala predavačka, keď mi povedala, že akcia 2+1 platí na iné balenie kešu orieškov ako som mala ja. Zlatá. By som sa riadne odžubala.

chichua
29. okt 2024

@muchotrafka298 mňa upozornila ale nie keď bola na pokladni ale na predajni, keď som hľadala olej a vajíčka, tak mi povedala mňe aj takým dôchodcom, že nezabudnite si aktivovať kupóny. A potom ta istá na pokladni ma upozornila, že oriešky, kt mam vybrané nie sú v akcii.

brloh
29. okt 2024

Lidl toto robí schválne a sú v tom majstri. Akcie platné v rôzne dni na rôzne produkty, s rôznymi kupónmi na rôzne množstvo len s lidl kartou a manuálne aktivovaným kupónom. Takmer rovnaký tovar hneď vedľa seba, no na jeden platí kupón na ten vedľa nie. Cenovky s akciovou cenou a pod tým slohová práca o tom za akých podmienok tá cena platí.

h2
29. okt 2024

@brloh Presne. Ja v tom vidím normálne až podvodný úmysel! A nie len Lidl, bohužiaľ.

ema22270
29. okt 2024

Stane sa ze si to clovek nevšimne... tieto kupony, na to ani ja nemam nervy, 2 plus 1 atd a treba to vsetko aktivovat a potom 5e zlava ... no konecna

ema22270
29. okt 2024

@brloh je to asi fakt tak lebo sa mi uz milion x stalo ze napr manzel aktivoval kupon este som mu volala kvoli tomu a nevsimol si ho lebo maju kupony platne a platne az od zajtra a podobne 😂

ema22270
Autor odpoveď zmazal
nyusika
29. okt 2024

@ema22270 nikto ťa nenúti
Sú tam aj klasické pokladne.

Pre väčšinu ľudí je tento typ pokladní výhoda.

ema22270
Autor odpoveď zmazal
zuzanockamt
29. okt 2024

@nyusika Nie vždy sú klasické pokladne. Minule keď som bola, boli len samoobslužné, bola som nútená ich využiť. Inak ich odmietam, radšej si vystojím rad. Ale snažím sa vyhýbať obchodom a objednávať nákupy.

h2
29. okt 2024

@ema22270 No ináč na tie pokladne mám aj ja neskutočné nervy. Odkedy sú v našom Lidli, tak stále chodím do samoobslužných a tuším ešte ani raz sa mi nestalo, že nebolo treba obsluhu. Na 99% kvôli tomu, že nesedí váha. Oni sú si toho zrejme vedomí, lebo vždy tam niekto je (čo napríklad v Tescu nebýva a obsluha príde až na zavolanie). Akože, pomôžu radi, ale tak štve ma, že idem na samoobslužnú a aj tak musím niekoho otravovať.

nyusika
29. okt 2024

@ema22270 ja som alergická na tieto "dezolé" názory - nútia nás...trt makový, tvoje rozhodnutie ísť nakupovať tam, kde to tebe nevyhovuje.

Dokonca konkrétne v Lidl je vždy prítomný nejaký predávajúci a nemusíš čakať, kým niekto dobehne

A týka sa to akejkoľvek oblastí.

kikappp
29. okt 2024

@nyusika tak neako .A potom sa nám tu ďalšia skupina ľudí bude sťažovať, ze je vypredané maslo ,mlieko ,olej a neviem co ešte.

ema22270
Autor odpoveď zmazal
ema22270
29. okt 2024

@h2 hej no je to take nedomyslene, skor by som to uvitala do max 10 poloziek ked mas, ako ked mas plny kos a pokladnikov nikde. Potom tam saskuju s tymi blockami, aby ich to pustilo von, este tam sa niekedy caka, pomozem, ked viem, ale kolko x mam plne ruky, tak to je komedia. 😁

ema22270
29. okt 2024

@zuzanockamt presne, aj mne to nejako nevyhovuje, sto ludi, sto chuti. Rada som chodila prave do tohto lidlu, lebo tam este neboli samoobslusne 🙂. A to som robila aj ja v obchode davno, nemam problem si to nablokovat sama. Ale nie je mi to uplne po chuti.

chichua
Autor odpoveď zmazal
katkaa01
8. nov 2024

@muchotrafka298 zaujímavé že mi upozorňujeme aby si ludia aktivovali kupóny potom nemame toľké storna,dokonca upozorníme aj keď nemajú aktivovaný 5e kupón na zľavu.A dá sa dokonca aj počas blokovania porozprávať so zakaznikom😉😉😉

katkaa01
8. nov 2024

@h2 mi hovorte sú to najhoršie pokladne nemajú ich poriadne nastavene.Jedna pani blokovala 6 poloziek šesť krát som jej musela ísť overiť váhu potom to vzdala a išla na normálnu kasu.A sranda je keď začne naraz všetkých 6 pokladni svietiť na červeno a neviete ku komu mate skôr skočiť a do toho chce niekto platiť v hotovosti to musíte vytlačiť blocit na samoobsluznych a potom to naskenujete na 1 kase aby mohol zákazník zaplatiť v hotovosti a to Vás čaká ďalších 5 nervoznych zakaznikov pretože im nejde pokladňa väčšinou pri ľahkých položkách neberie váhu a musíte to každému čipom overiť.Takze takato sranda je v lidli😂😂😂

muchotrafka298
8. nov 2024

@katkaa01 ako som pisala vyssie, NIKDY som sa nestretla v ziadnom Lidli, kde som bola s tym, ze by ma pokladnik/cka upozornili na to, ze si mam aktivovat kupony. Je to moja skusenost.

h2
8. nov 2024

@muchotrafka298 Ja som dnes bola na veľkom nákupe v Lidli, bola som v samoobslužnej pokladni a v pohode som si blokovala. Zrazu ku mne prišiel predavač, ktorý tam mal službu, že vidí, že mám 1 šalátovú uhorku, tak že ak mám aplikáciu, majú na nich akciu 1+1 zdarma. Aplikáciu som mala, aj kupón aktivovaný, ale nejako mi to ušlo. On ma iniciatívne sám od seba upozornil. Tak som si bola ešte pre jednu. 😊

Strana
z2