icon

Optika predala prasknutý rám okuliarov?

16. jún 2024

Máte niekto skúsenosť. Všimla som si to doma. Na jednej strane okuliare pukaju keď si ich nasadim a je trosku vyššie jedna nožka čo sa dava za ucho. Praskliny je pri uchyte tej paličky do okuliarov.

lakebabe
16. jún 2024

Vráť sa tam a reklamuj to

svokrinjazykmonika
16. jún 2024

Veď ihneď reklamovať 🤷

autor
16. jún 2024

Ako sa potom pri reklamácii táto situácia rieši? Vrátia mi peniaze za okuliare aj ram alebo mi dajú spraviť nové?

lakebabe
16. jún 2024

Však sa tam opýtaj , uvidis ako sa dohodnete.
chod tam hneď zajtra, aby ti nepovedali , že sa to stalo doma .

dzulli1980
16. jún 2024

Treba ísť do optiky ... vieš, každý to má inak ... mala si si skontrolovať rám na mieste, to, že si tak neurobila, môže byť problém ... kľudne sa Ti to mohlo stať aj doma.

autor
16. jún 2024

@dzulli1980 ono je to pri tom uchyte, čiže to by nebolo ani mozne. Podľa mňa vyrovná vada. Počuť, že to puka na jednej strane pri dávani okuliarov hore dole. Tiež som sa nad tým potrapila aby som zistila odkiaľ vychádza zvuk. Predpokladám, že optika nebude nadšená. Ale zas ram za 300 eur a skla za 200 eur. To je dosť aby mi to pukalo nonstop

kristie571
17. jún 2024

Nezistis, kym sa do optiky nevratis. Normalne tam chod a vyreklamuj to🙂 normalna optika by s tym nemala mat problem, ak to je fakt vyrobna vada a nestalo sa to doma.

danica2711
17. jún 2024

dievča, my sme ti to nepredali, bez návštevy predajcu nezistíš, čo sa stane

monismie
17. jún 2024

to ti moze byt jedno, ci bude optika nadsena alebo nie. hadam nebudes mat teraz kvoli nim poskodeny ram hned od kupi. chod tam a ries to, cim skor, tym lepsie.