icon

Ordinácia v ružovej záhrade. Nadšené fanynky

marse
17. sep 2008

Ahojte!
Hladam nadsene fanynky tohoto suproveho serialu. Uz je tu tema Panelak aj Krehke vztahy a tak zakladam pre tie co maju tento serial radi ako ja.

Jednoznacne moj favorit je dr. Mažar, ktoreho hra Jozko Vajda ( a nie len preto ze byva u nas v dedine 😀 )

Tak babulky hura sem 😉

zelmirka1
10. dec 2009

vidim ze nie som sa ma co mi tam Labuda nesedi...a hlavne k Vasaryovej preboha to je total nevhodne....
inak je pravda ze niektore postavy zahadne zmizli a casto ostane nieco nedoriesene, mali by sa polepsit 😉

lucaska
10. dec 2009

ahojte, ja som to minule nedopozerala, preco sa chytil michal s riaditelom???? ved boli kamosi a spolu pili???? kvoli lucii???

povuma
10. dec 2009

dpecko, kucharka sa vola Oľhova..tusim Jana... 😉

povuma
10. dec 2009

a ma 6 deti... 😕 😅

miska002
10. dec 2009

ano pre luciu sa pomlatili .....michal povedal riaditelovi ze ju mal len na sex a v stave v akom boli /alkoholovom/to inac ani nemohlo skoncit ako mastenicou......... 😝

lucaska
10. dec 2009

dobreee 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucaska
10. dec 2009

ta scena na schodoch teraz bola super...........su budu monokle obdivovat..... 😅 😅 😅 😅 a ide sa na pivo 😝

miska002
10. dec 2009

ty prvy ...nie ty.....naraz........ 😀 😀 😀

miska002
10. dec 2009

napises ze chces pod stromcek uja doktora........... 😝 😀 😀 😀

miska002
10. dec 2009

co uz nikto nekuk...............

bejbypd
10. dec 2009

ja chcem tiez takeho uja doktora na vianoce pod stromcek komu mam napisat? 😀

tamka84
10. dec 2009

bejbypd aj ja 😉 asi aj ja napíšem ježiškovi 😀

lucaska
10. dec 2009

nedopozerala som to lebo som isla kuk odsudene, kto chce akeho doktora??????

miska002
10. dec 2009

lucia bola vonku s malou /polniskou/neviem ako sa vola a stretli michala a mala sa pytala lucii ze ci napise jeziskovi ze chce pod stromcek uja doktora .......... 😉

lucaska
10. dec 2009

tak to by lucia mala super darcek................... 😉 😉 😉 😉 potom nech posle adresu napisem aj ja jeziskovi a ak budem posluchat mozno sa dockam............. 😝

miska002
10. dec 2009

ja mam cislo na mobil na jeziska chces.......????.....zavolas a splni tvoje priania ani posluchat nemusis..... 😝 😝 😝 😉

veronika13
10. dec 2009

mne sa nepáči ako sa posledne Kroner naváža do Hanky kvôli tej Mináčovej, čo ju chodí masírovať... pritom predtým sám vytruboval, že na tom čosi je 😝

a Hirša ja celkom žeriem, asi som tu jediná 😀

nadhera
11. dec 2009

peta polnisova je tehulka /3.mes./ 😀 😀 😀 velmi plodny serial. 😀 😀 😀

depecko
11. dec 2009

🙂 áno plodný.Ktovie či aj ona bude hrať s bábom,alebo teda aj v seriáli bude tehotná./dúfam že s Juríčkom/sú chutný

helenkasabinka
11. dec 2009

veru Polniska a Juricek su zlatucky.......

aj ja sa k vam pridavam s tym jeziskovim darcekom-takeho pekneho doktora dostat pod stromcek-hmmmmmmmm 😀 😀 😀 😀 😀

vieraj
11. dec 2009

petra polniska je uz v 4. mes.
myslim, ze s jurickom budu spolu a budu mat babo...no celkom by som si ich aj vedela predstavit, ale ked juricek odchadza...
a ta kucharka je neskutocne dobra herecka. kto ste ju videli v Profesionaloch ako matku Skarlet, tak mi date za pravdu. hrozna raketa a jazyksa jej nezastavi......dufam, ze sa na nej zasmejem aj v ordinacii.
A Hirš? nevadi mi, ale asi by som ho nesparovala s Pani herečkou!!!!!!!!!!!!!!!!

simka9122008
15. dec 2009

ten striptér na konci bol fantastická bodka

bzuco
15. dec 2009

veru 😀 😀 😀

simka9122008
15. dec 2009

Bzuco, som sa fajne schuti zasmiala 😀 😀 😀

bzuco
15. dec 2009

a ja som čakala, že to bude do konca 😀 😀 😀

simka9122008
15. dec 2009

😀 😀 😀

marcca
15. dec 2009

a Peter zas exceloval 😀 😀 😀

depecko
16. dec 2009

ahojte,čo bolo včera??????????bola som s kamoškou na punči 😀 a príchod až po Ordinácii 🙂

alusha
16. dec 2009

vyzera to asi na dalsi rozpadnuty vztah, stefan a laura, aj ked dufam, ze sa nerozidu... no a nejako maju k sebe blizko so simonou 😖